- 19 Ekim 2009
- 2.351
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.301
canım bu içtikleirn ne işe yarıyor ne için? CADIARZU
benim kaynanam cok umut etti kızıma koyayım diye ama maalesef biz eşimle karar verip koymuştuk heheheh
canım bu içtikleirn ne işe yarıyor ne için? CADIARZU
:roflol: :roflol: :roflol: olur sekerim olur bebisin gelsinde...olmadi ikinci bebege olmadi ucuncuye olmadi dorduncuye koyarsin sekerim simdi bak ilk bebegin kiz olsa annenin adini koycan,,,2.si erkek olsa kayinbabanin adini 3,kiz olsa kaynananin adini( CADIARZU ) 4.erkek olsa babanin adini eee artik besinciyide dusunmessin heralde bak yer kalmadi mucizeye korkma tatlim kaydirigubbakcemile5
yaaaa ama o birden hop diye çıkıverdi ağzımdan.Göbek adı olsun topikte mucize derizkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 heeeyyttt gelin egemenligi yasasin :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
anladım canım doktora gittinmi bu gibi durumlarda doktorlar söktürücü veriyor galiba
Kayınpederimin adını kayınbiraderim oğluna koydu.Eltim hamileyken biz daha çıkıyorduk.Eşimlerinde adeti doğan ilk erkek toruna büyükbabanın adı veriliyor.Ne yalan söliyim inş. erkek olur da onlar koyar diye dua ettim çocukluk işte.Adamcağızla da aramız iyidir halbuki.
Kayınpederimin adını kayınbiraderim oğluna koydu.Eltim hamileyken biz daha çıkıyorduk.Eşimlerinde adeti doğan ilk erkek toruna büyükbabanın adı veriliyor.Ne yalan söliyim inş. erkek olur da onlar koyar diye dua ettim çocukluk işte.Adamcağızla da aramız iyidir halbuki.
bende 20 kasımda olmazsam eger (inşalla tutmuştur bu ay) bal tarcık ve çörek otuna başlıcam, bu ay sogan suyu içmiştim ne kist vardı ne bişey. 19mm bi yumoşum vardı. :ecrin_bebek:
yaaaa ama o birden hop diye çıkıverdi ağzımdan.Göbek adı olsun topikte mucize derizkaydirigubbakcemile3
tamam öyle olabilir topikte oylama yapalım bakalım diğer kızlar kabul edecek mi:)
Hıııı anladım canım çok geçmiş olsun.İnşallah istediğin sonuçları alırsın.opuyorumnanaktancanım ben pko oldugum için adetlerim çok düzensiz ve vücüdumda yag dokusu az oldugu için regl olamıyorum düzenli bi şekilde. E yumurta oluyo regl olamıyınca kist oluşuyodu. Sogan kürü iyi geldi kçst falan olmadı çok şükür. Bal tarçın çörekotunuda yardımcı olsun diye başlıcam inşallah. Tabi bu arada ceviz falan yemeye çalışıyorum. opuyorumnanaktan
teşekkürler canım ya habire dön öne gel beriye yıpranmıştım valla e nede olsa kacırmak istemiyorum konuşulanları :)
tamam öyle olabilir topikte oylama yapalım bakalım diğer kızlar kabul edecek mi:)
Hıııı anladım canım çok geçmiş olsun.İnşallah istediğin sonuçları alırsın.opuyorumnanaktan
benim kaynanam cok umut etti kızıma koyayım diye ama maalesef biz eşimle karar verip koymuştuk heheheh
ayyyy ne bozulmuştur.acaba bizde anane babanne olunca bizim adımızı koysunlar ya da bizim istediğimiz ismi koysunlar mı dicez
sebinim ya neydi kayınpederinin adı ay merak ettim