- 29 Eylül 2009
- 945
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.321
Kayınpederimin adını kayınbiraderim oğluna koydu.Eltim hamileyken biz daha çıkıyorduk.Eşimlerinde adeti doğan ilk erkek toruna büyükbabanın adı veriliyor.Ne yalan söliyim inş. erkek olur da onlar koyar diye dua ettim çocukluk işte.Adamcağızla da aramız iyidir halbuki.
bak daha yeni arkdsin birine diyodun dua ederken tam etsin esin diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bana gore hava hos sekerim plani yazdim cizdim muzcizeye yer birakmadim ama aysellimcim kabul etmiyo artikin anlasceeginiz bi sekilde tatlim,,,
tabiikide şimdide umut ediyo belki ama hem regl oldum ayrı hemde spirali cıkarttıgımdan haberi yok beklesin dursun bakalım
kız olursa rumuzu mucize olsun onu da ekleriz :)
Benim eşim yabancı.kayınpederimin ismi de Fahd ama iki adı var.işin kötüsü onlar diğerini koydular Kamal.bizim bildiğimiz Kemal yani
kız olursa rumuzu mucize olsun onu da ekleriz :)
süpersin canım
ee yani insan kendi cocuguna kendi duymak istedigi kendi buldugu bi ismi koymak istiyo...bide ben suna karsiyim tabi bu buyuklerimizin ismi olarak gecerli degil sadece hani peygamberlerimizin yada yuce rabbimin ismini koymayida biraz tereddutle karsiliyorum cunku soyle bisey var herkes zaman zaman cocuklarina sinirlenip afedersiniz es...k sipasi gibi laflar soluyo e hal boyle olunca ismi koyulan kisi dariliyo fln gibi durumlar oluyo( gerci boyle dusunuyorum ama bakmayin bende oglum olursa adini BATIN koymayi dusunuyorum kaydirigubbakcemile3 )
kızlar ben kactım canlarım yarın buluşuruz kısmetse öperim hepiniziiiiii
araplarmı canım sanki arap isimlerine benziyor
Ben de senin gibi düşünüyorum.Allah hayırlı evlatlar verisn tabi tek dileğimiz o ama aylak serseri bir çocuğa Muhammed dediğini düşünsene.Gerçi insanın ismine göre karakteri olurmuş.ben hiç öyle kötü Muhammed görmedim.Yalnız Efeler,Sametler ve Mertler çok yaramaz oluyor
tabi canim soyleme simdiden yoksa simdiden baslarlar isim ne dusunuyosunuz olursa fln diye patavatsizin biri gelir kayinvalidenin yaninda der eee artik bunuda kayinvalidenin adini koyarsin der bisey de diyemessin kalir oylece simdilik sir kalsin bosveerrr :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
ben duydum sahsen arkdsm adina hic cekmemissin sende haa diye cocuklarina kizan kisileri keske herkes gercekten adini aldigi kisiye cekse tabi adini aldigi kisi iyi bi insansa kaydirigubbakcemile3
yaw bu bal tarçın çörek otu ne yapıyor?Bu garip cahil arkadaşınızı bir aydınlatın sevabına
birde kaanlar çok yaramaz olurmuş:)
Canım şimcik şoyle oliii Bal-Tarçın-Çörekotu karışımı yumoşların büyümesini ve çatlamasını sağlıyor. adetin 2. günü başlıyosun 12 gün boyunca sabah-akşam 1 er tatlı kaşığı yiyorsun.Karışımı da göz kararı yapıyorsun.Ayrıca çörekotunu ezerek koyuyorsun karışıma.
bide soğan kürü var o da yumurtalık kistlerini eritmek için kullanılıyor.