Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sebincim canim cok sevindim telefonunu bulmussun,,,,gozunaydin hayatim,,,
ve de ins ins ins kirmizilar gelmezde hamisiiiimmm diye bagirdiigni goruruz burda ins ins inssss....

Sanırım u hakikaten mucize olur.bebeğe de mucize adını koyarız artık a.s

bu arada varmı aramızda 9 ay kırmızı görmeyecek olan sayfalar dünden beri cok ilerlemiş sizle muhabbet edeyim diye okuyamadım valla ya

canım inşallah güzel haberler alırsın tatlım

saansli canım günü geçenlerden ses yok hayır ben gözden kaçırsam mutlaka yeni tarihlerini verirlerdi diye düşünüyorum

evet canim verirlerdi sanirim belki daha hesaplamamislardir belki daha hastalanmamislardirda supriz yapmak icin bekliyooolaardiiirrr hmmmmm sizi gidi sizileeerr,,,,neyse hadi veriverin garrii su guzel haberide bizi burda beklettiginize deysiinn kisllaarrr,,,,benimde dikkatimi ceken olmadi cnm yaa ki sana soyleesem su yeni tarihini yazmis diye,,,bide okadar cok sayfa okudumki yazan olduysada unutmusumdur kaydirigubbakcemile3 yazan olduysa arkidisler bi zahmet en arka sayfaya bikere daha yazarsaniz sevinirik demi aysellimcim yerimseniben

sorma ya gözler fıldır fıldır.bir de laf yetiştiricem diye hızlı hızlı okumaya çalışıyorum.birine cavp verirken bakıyorum 2 sayfa ilerlenmiş kaydirigubbakcemile3

Sanırım u hakikaten mucize olur.bebeğe de mucize adını koyarız artık a.s

kis bak dualarin kabul oluyo telefonu buldum rabbim bi kere duani kabul eder koyuverir gobisine bi bebek mucize koymak zorunda kalirsin heeee kaydirigubbakcemile3

canım aralıkta beraberiz tatlım üzülmek yok. canım umarım sebin olacak onu bekliyoruz:) yeni tarihini verirsen düzeltme yapalım

yeni tarihim 29 kasım bacım doğumgünüm ayrıca bakarsınız cici haberler alırım dimi bu sabah başladım gene bal tarcına

canım sebincim hadi bekliyoruz güzel haberlerini

evet canım sana katılıyorum. topikte o kadar dikkatliokuyorum gözden kaçan olursa bana yardımcı olun kızlar:)

mercan76 olur mu burda herkes bizden tatlım:)

kis bak dualarin kabul oluyo telefonu buldum rabbim bi kere duani kabul eder koyuverir gobisine bi bebek mucize koymak zorunda kalirsin heeee kaydirigubbakcemile3

bebişlerimiz göbüşlerimizde büyüsün burda hep beraber teyzelerle isimler bulacağız..
hayali bile muhteşem...sositososito

badegül -----------------30 eylül bilmiyoruz

beklediklerimiz ?????????????????????????????

sebin --------------------3 kasım kırmızıları bekliyor
integral ------------------3 kasım
aleyna34----------------3 kasım
oba-cigdem------------ 4 kasım
prayforU----------------5 kasım

Gününü Bekleyenler************************
berru89 ----------------6 kasım
naagihan---------------6 kasım
kvrck--------------------8 kasım
Lila ---------------------8 kasım
ayşima04--------------9 kasım
elifim65 ----------------9 kasım
bmen -----------------10 kasım
cankirili18------------10 kasım
nevetna --------------11 kasım
ayşen_34------------12 kasım
ezel22--------------- 12 kasım
tubiloshh-------------12 kasım
asogkl---------------- 12 kasım
gokcek---------------13 kasım
alexandrayasemin -13 kasım
eso11---------------- 15 kasım
tek0633-------------- 15 kasım
per-i------------------ 15 kasım
sansli------------------18 kasım
AyTanem -------------19 kasım
sellvi---------------------19 kasım
supreme-------------- 20 kasım
korunur ---------------20 kasım
naaz ------------------20 kasım
sürmeli--------------- 20 kasım
sudet -----------------22 kasım
hacer44-------------- 22 kasım
pelly1----------------- 24 kasım
yeşim25-------------- 25 kasım
portakal_suyu-------26 kasım
aysellim-------------- 29 kasım
şekerkız67----------- 29 kasım
mercan76------------ 29 kasım
gcamurdas ----------

Aralık Ayı Listemiz))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sincap_--------------- 1 aralık
bafo -------------------1 aralık
bebişkom88---------2 aralık
sirrius06--------------6 aralık
yvonna --------------12 aralık

vay sanırım topic bugün en yoğun gününü geçiriyor.13 kayıtlı kullanıcı.ınş. ilerleyen günlerde dah da kalabalık oluruz.ışin kötüsü şimdilik hiiiç hamilemiz yok ama eğlence, kahkaha, neşeli sohbetler ve kocaman UMUDUMUZ var zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…