- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.261
sebincim canim cok sevindim telefonunu bulmussun,,,,gozunaydin hayatim,,,
ve de ins ins ins kirmizilar gelmezde hamisiiiimmm diye bagirdiigni goruruz burda ins ins inssss....
evet yaaaa bosverrrin kislar stres yapmayin belkide daha onceden geleek olan minik misafiri kusturuyoruz boyle yaparak oda ""ben boyye sityesli ebeebeyneyin yanina gidmek istemmiiyyooomm""
diyodur belkide oyuzden napiyoruz stres kapidan girmeye kalkarsa sak diye suratina kapatiyoruz kapiyi iceri almiyoruzki disarda kalsin sogukdan donsun orda bizede zarari olmaaassiin,,,
aayy bugun icimde acayip tuaf bi mutluluk ve sevinc ne bilim bii rahatlik var sanki bilemiyorum rabbim hayirlara cikartsin ins ins ins,,,
saansli canım günü geçenlerden ses yok hayır ben gözden kaçırsam mutlaka yeni tarihlerini verirlerdi diye düşünüyorum
Vallahi bu topik çok iyi, sürekli okuyacak birşey var. Hoş sonunda beni işten çıkaracaklar bütün gün forum okuyorum diye. akannehir Okumadan da duramıyorum, 5 dk bırakmaya gelmiyor 3 sayfa geçiyor birden. Muhabbetimiz bol olsun kızlar opuyorumnanaktan
bu arada varmı aramızda 9 ay kırmızı görmeyecek olan sayfalar dünden beri cok ilerlemiş sizle muhabbet edeyim diye okuyamadım valla ya
bu arada ben bu sabah kırmızı kartı gördüm kızlar hayırlısı birdahaki aya inşallah
Sanırım u hakikaten mucize olur.bebeğe de mucize adını koyarız artık a.s
merhaba mercannn. olsun artık napalım önümüzdeki aya olur.Hayırlısı buymuş diyoruz dimi şekeirm :)ama kızlar siz baya samimi olmuşsunuz ben muhabbetinize giremiyorum aglarım amaaaa
canım aralıkta beraberiz tatlım üzülmek yok. canım umarım sebin olacak onu bekliyoruz:) yeni tarihini verirsen düzeltme yapalım
evet canim verirlerdi sanirim belki daha hesaplamamislardir belki daha hastalanmamislardirda supriz yapmak icin bekliyooolaardiiirrr hmmmmm sizi gidi sizileeerr,,,,neyse hadi veriverin garrii su guzel haberide bizi burda beklettiginize deysiinn kisllaarrr,,,,benimde dikkatimi ceken olmadi cnm yaa ki sana soyleesem su yeni tarihini yazmis diye,,,bide okadar cok sayfa okudumki yazan olduysada unutmusumdur kaydirigubbakcemile3 yazan olduysa arkidisler bi zahmet en arka sayfaya bikere daha yazarsaniz sevinirik demi aysellimcim yerimseniben
canım inşallah güzel haberler alırsın tatlım
kis bak dualarin kabul oluyo telefonu buldum rabbim bi kere duani kabul eder koyuverir gobisine bi bebek mucize koymak zorunda kalirsin heeee kaydirigubbakcemile3
aralık kuyruğuna girdin yani.Olsun canım dert etme.Bak kırmızı kartı görmek için bekleyenler de var yaaaaa hala bişey yok:çok üzgünüm:
kis bak dualarin kabul oluyo telefonu buldum rabbim bi kere duani kabul eder koyuverir gobisine bi bebek mucize koymak zorunda kalirsin heeee kaydirigubbakcemile3
bebişlerimiz göbüşlerimizde büyüsün burda hep beraber teyzelerle isimler bulacağız..
hayali bile muhteşem...sositososito