Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
  • 9.gün ateşim=35.9
10.gün=36
11.gün=36.1
12.gün=36.1
13.gün=36.2
14.gün=36.2
15.gün=36.3
16.gün=36.3
17.gün=36.2
18.gün=36 kızlar bir yorumlarmısınız ateşimi daha yumurtlamadım

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 2 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Göz kararı diyip kist oluşumuna meydan vermemek için araştırdım.Bunu bulabildim.Kür bu mudur?bilgisi olan varmı kızlar?

• 9.gün ateşim=35.9
10.gün=36
11.gün=36.1
12.gün=36.1
13.gün=36.2
14.gün=36.2
15.gün=36.3
16.gün=36.3
17.gün=36.2
18.gün=36 kızlar bir yorumlarmısınız ateşimi daha yumurtlamadım

senn erken yumurtlamışın canım
adetin kaç gun suruyo bilmiyorum ama senin 13 gun yumurtan catlamış görünüyoo.....
yanılmak istememm ama adetin9 gun dürmüyosaa erken catlamışsın sen???

bu ayda tutturamazsam doktora gitcem bakalım ne diyecek tabi hamişolursam gerek kalmayacak

aynen budur.
ama bana doktorum adet olmadan önce başla..yumurtlama sonuna kadar.en azından 18.güne kdr ye dedi.

adetim bittiği günden ovülasyon testi ve ateş ölçme yapıyorum birde daha kasığımda ağrı yok akıntımda yok daha

nasıl yaa ovulasyon testlerindede mi koyu çift cizgiyi göremedin mi?
alla allaa ovu testlerinin fotoları varmı sende cok şaşkınım suan

senn erken yumurtlamışın canım
adetin kaç gun suruyo bilmiyorum ama senin 13 gun yumurtan catlamış görünüyoo.....
yanılmak istememm ama adetin9 gun dürmüyosaa erken catlamışsın sen???

gecikme olmazsa 30 günde bir canım ama her adette 4 gün gecikmeli oluyorum bende tam bilmediğimden ovü testi kullandım onda koyulaşma olmadı bende ne olur ne olmaz 2 günde bir bazende 1 günde bir çalışma yaptık kısmet artık bakalım

aynen budur.
ama bana doktorum adet olmadan önce başla..yumurtlama sonuna kadar.en azından 18.güne kdr ye dedi.

Doktorların alternatif tıp önerecekleri hiç aklıma gelmezdi.Şiddetle karşı çıkarlardı kocakarı ilacı diye
Bende aralık için deneyim bari :) Bu ay ümidim yok.Hesaplamadık,takip ederek çalışmadık.Ne zaman istedik o zaman oldu.Çok da güzel oldu. Olursa bu ay(ki ihtimali düşük) tavsiyelerim arasında olacak.Kasımı atlatayım çörekotu kürünü uygulayacağım.Eşimde sürekli incir ve keçi boynuzu yer zaten.Okuduğum kadarıyla bunlarda faydalıymış.Kocacığım sevdiğinden yiyordu iyi yapıyormuş 2013e hamile girmek umuduyla

tamam senin süklusunda uzun sürüyo demekki
yumutlarsın acele etmee cnımm
ovu testi yapıosun madem o sana doğru zamanı gösterecektirr..
kişinin vucudunu cok farklı döenmlerde yumurtlayabilir adetin hemen sonrası yumurtlayan bile var
istisna olsa bile herseyle karşılaşabiliyoruss sen ovulasyon testlerini takibe devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…