yok kuzum 31 ekimdi bat. 1 kasımda geldi. ama akıntı halinde, bugün de patlamasını yaptı. ama eskiden 29 günde olurdum, şimdi 26 ya düştü..
şimdi bat 26 kasım çıktı hesaplayıcıdan..
canım arada attığım mesajlar gitmiyor benimde sana sorum olacaktı bugün 16.günüm ama birşey yok daha ateş takibide yapıyorum daha gelmedi yumoşlar.
yeni sekmede okuyorum yazdıklarınızı...
tubiloşum a
- ateş 9.gün=35.9
- 10.gün=36.1
nasıl sence
- 11.gün=36.2
- 12.gün=36.2
- 13.gün=36.3
- 14.gün=36.3
- 15.gün=36.2
- 16.gün=36.2
bata 3 gün var sadece şişkinlik var bende. geçen aylardaki gibi heyecan yok gibi. yine kırmızılar gelir mi bilmem test aliyim diyorum sonra vazgeçiyorum hemen... sanki alınca çıkmayacak...
kızlar merhaba benim de bata 6 gün var ve ben normalde hiç ateş falan ölçmem.. o yöntemi de kullanmayı düşünüyodum önceden ama kısmet olupta hiç kullanmadım buna rağmen ateşim varmış gibi hissederek 5 gün önce ölçmeye başladım şöyle ki;
36,8
36,9
37
dün 37
ve bugün 37,2
dijitalle ölçtüm.. düşmesi gerekmez miydi bana bi garip geldi de yorumunuz nedir?
bu arada az önce dayanamadım ve 3 tl lik testlerden yaptım tek çizgi çıktı
canım bunların hepsi dijitalle dil altından ölçüldü.. 15 inde adet oldum ve adetliyken merakımdan bir iki gün sabah yataktan kalkmadan ölçmüştüm 36,2 ve 36,4 çıkmıştı bu da son 5 gündür ölçülen ateşim yine sabah 7 gibi( işe gittiğim için) her gün yataktan kalkmadan ölçüyorum..önceki değerlerini bilmediğmiz için net bişi söleyemeyiz kişiden kişiye sıcaklık ilerleyişi değişiyo
ne zamanlar ölçtün bu değerleri
canım bunların hepsi dijitalle dil altından ölçüldü.. 15 inde adet oldum ve adetliyken merakımdan bir iki gün sabah yataktan kalkmadan ölçmüştüm 36,2 ve 36,4 çıkmıştı bu da son 5 gündür ölçülen ateşim yine sabah 7 gibi( işe gittiğim için) her gün yataktan kalkmadan ölçüyorum..
kızlar merhaba benim de bata 6 gün var ve ben normalde hiç ateş falan ölçmem.. o yöntemi de kullanmayı düşünüyodum önceden ama kısmet olupta hiç kullanmadım buna rağmen ateşim varmış gibi hissederek 5 gün önce ölçmeye başladım şöyle ki;
36,8
36,9
37
dün 37
ve bugün 37,2
dijitalle ölçtüm.. düşmesi gerekmez miydi bana bi garip geldi de yorumunuz nedir?
bu arada az önce dayanamadım ve 3 tl lik testlerden yaptım tek çizgi çıktı:26:
selam kızlar ben geldiim
ateşin gayet iyi görünüyo canım
aslında bu işi en iyi bilen tubilosh umdurr bide o incelesinn
yanlış bilgi vermek istemem sana
ama bana gayet güzel gibi geldi ateşinin durumu ve gidişatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?