allah allah ndn koyulaşmadıki günü geçmiomu snn cnm acaba senmi kaçırdın günü
regl olursam 20 sinde olcam ama her ay 4 gün atıyor ileri adetimin 9 gününden itibaren yapmaya başladım ovü testini hergün yaptığımdan bugünki biraz daha koyuydu ama c kadar değil bekliyorum sanırım geç yumurtluyorum
inş cnm sorun olmasında geç gelsin miniş:) arkadaşlar hepinizi öpüorum çıkıorum annemdeyim evime geçmedim bol bol hasret gideririz pazartesi yumoşlara iyi bakın üşütmeyn onları sağlıkla kalın grşrzyesalpim seni daha çok öpüom tatlışım mujjjaxxxx
bende lale devrine bakıyorum ama bugün birşeye bakasım yok nedense sıkıntı çöktü üstüme
canımcım sen yumoş olayından anlıyosun sanırım,
bugün benim 18.günüm.
şu an belim ve kasık agrım oldukça fazla.
29 günde adet oluyorum.yumurtluyor olamam dimi?
çünki uzayan akıntım yok...
12-13. günlerimde hafif kasık agrım ve çok az uzayan akıntım olmuştu.yok gibi bişeydi yani.
o zaman mı yumurtladım ben ki?
öyleyse bu agrılar neden aceba? ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum :44:
ne oldu kız dua et ferahlat içini öyle sıkıntı çöktü deyip çekilme kenarabende lale devrine bakıyorum ama bugün birşeye bakasım yok nedense sıkıntı çöktü üstüme
eh işte daha sakinim şu sıralar :) ayy hadi inş bu ay gelir teyze olalım bizde çoğalsın yeğenlerim bi an önce :) ayacıklarını sıcak tut emi cnm(
iyi bari canım ya sevindim iyi olmanainşallah canım benim ya bende çok istiyorum olmasını bebişlerimiz kardeş olacak bizim gibi burdan birbirlerini tanımadan
aynen pericim,bende saatlerdir ağlıyorum,kafamda hep sorular dönüp duruyor,niye diye düşünüyorum niye olmuyor...kaderciyimdir aslında hemde çok,zamanı değil biliyorum,ama anlatamıyorum kendime sıkılyorum...ayrıca hiçbir belirtim yok,hemde hiçç...
aynen pericim,bende saatlerdir ağlıyorum,kafamda hep sorular dönüp duruyor,niye diye düşünüyorum niye olmuyor...kaderciyimdir aslında hemde çok,zamanı değil biliyorum,ama anlatamıyorum kendime sıkılyorum...ayrıca hiçbir belirtim yok,hemde hiçç...
evet cnm anlıorum bak şmdi 29 günde bir adet oluyor isen 15. gün yumurtlama günün normalde ama insan bünyesi farklıdır çocuk doğurmuşsun çnkü değişken olabilir bak bnm şöyle oluyordu ben 28 günde 1 görüyorum adet 14. gün yumurtam çatladı 19. gün bnm bel ağrım ve kasık ağrım geçti yani çatladıktan 2 gün snra akıntının kesilmesi normal ağrılarda çatlamasında oluşan ağrılar onlar 4,5 gün geçmiyor bnm öyle oluyordu şuan beklemedesin sen herşey normal srasında olmuş uzayan akıntı çatlamadan önce olur bnm 12. gün olmştu :) 14. gün çok ıslaktım snra azaldı akıntı snn sıralaman aynı bnmki gibi çok normal bekle kendini sıcak tut allahn iznyle sorun yoktur çocuk doğurmuş kadınların brz geç tutuo 2.si bu çok kişide böyle oluyor sen güzel çalıştıysan 13-14-15-16 değerlendirdysen sorun yoköptüm cnm içini ferah tut
şşşştttt kızlarrr noluyo bakimmm
umutsuzluga yer yokkk
birbirimize destek olucagız burdaa
hadi sen umutsuzluga kapıldın,peri de kapıldı,bende kapıldım,o da, diğeri de,,,,
kim burada güçlü olucak he?
kim dimdik durup herkeze moral vericek?
o bebek eninde sonunda gelicek! burada hep beraber o güzel zamanı beklicez tamam mı?
umutsuz olmak,üzülmek,sıkılmak yok!!!!
POZİTİFİZZZZZ
bende aynı yaa :44:
bel ve kasık ağrısı umutlandırıyor,
az degerlendirmiş olup,yumurtlamamı anlamamış olmam umutlarımı kırıyor.
hayırlısı bkalım. bekleyip görcezz...
Müslüman Müslümanın duasına muhtaçtır...
birbirimize dua edelim kardeşlerim...
bende aynı canım,bu ay pek değerlendiremedim.
inş. hayırlı haberler veririz birbirimize....
SIKILMAK,UMUT KESMEK YOK KIZLAR...
ALLAH ONDAN İSTEMEMİZİ,DUA ETMEMİZİ,UMUDUMUZU KESMEMİZİ İSTİYOR.
çok şükür nançlı insanları,bununda var bir vakti saati...
kendinden önce tubinin de dediği gibi başkasına dua edenin duası daha çabuk kabul olur.
her birden duaları dilimizden düşürmeyelim inş.
ne umutsuz arkadaşlar burada hamile kalmış,onu getirseniz aklınıza yeter
ne bileyim pericim ya,işte herkes hamile şuanda cevremdekilerden,çoguda dogurdu..aslında iyiydim ama insan içine atıyorda kendini iyi sanıyor işte..bugün patladım..bende öyle işte ,işe gidyoruz Allah'tan işimiz var vakit geçiyor..canım benim kendini üzme bu kadar ben ilk hamileliğimde hep olsun dedim olmadı ümidimi kesmiştim hiç aklımda bile yoktu yine olmaz diyorum ve o ay hamile kaldım sana diyorum ama şuan bende öyleyim kendimi ev işlerine verdim öyle zaman geçiyor canım benim.
hoşgeldin tallıebi nasılsın bakalım
perimmm kız bak gvn ne dio benim yumoş olayı bitmişş :44:
bende o zaman kenara geçip oturuyorum.sahneyi size bırakıyorum...
ayy neye benzedi biliomusun
hani düğünlerde herkez salonun ortasına toplanıp oynar ya, o kalabalık biziz, işini bitiren geçip oturuyor,hamiş olan düğün salonundan çıkıp evine gidiyorkırmızı kartı yiyen hamiş olana kadar o salonda oynamaya devam ediyor
hayal gücüm nekadar geniş yeaa
iyim canım banyoma pasmas örüyorum :) sen nasılsın canıkom
sende olmasan tuğbişim bizi kim toparlıyacak bu 3.ayımız kısmet nasip diyorum kociş diyor ki öyle ha deyince çocuk olmuyormuş diyor benim bir komşum vardı o çok korkardı hamile kalmaktan 3. çocuğu vardı ne zaman korksa o ay hamile kalmış 4.yü aldırdı bakamam diye çok kızdım ama kimi bulamaz kimi bilemez canımcım ben çok istiyom 2.ci olsun diiye sanki ilk defa hamile kalacakmışım gibi heyecanlanıyorum.
şşşştttt kızlarrr noluyo bakimmm
umutsuzluga yer yokkk
birbirimize destek olucagız burdaa
hadi sen umutsuzluga kapıldın,peri de kapıldı,bende kapıldım,o da, diğeri de,,,,
kim burada güçlü olucak he?
kim dimdik durup herkeze moral vericek?
o bebek eninde sonunda gelicek! burada hep beraber o güzel zamanı beklicez tamam mı?
umutsuz olmak,üzülmek,sıkılmak yok!!!!
POZİTİFİZZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?