• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ayyyyy inşallah canım ağzın bal yesin :16: vallahi doktorda bu ay olacak bence dedi ama 1 yıldır hayal kırıklığı yaşadığım için bu ayda olmayacak gibi geliyor bana:50: keşke olsa olsada haykırsam burda size. Göğüslerimdeki ateşlenme 2-3 gün sürdü geçti canım şimdi ise uçları sızlıyor gibi sanki normalde adete yakın göğüslerim hassaslaşır ama bu ayki gibi ateşlenme olmamıştı hiç acaba die düşündürmüyo değil:26: sonrada yok ya heveslendirme kendini diyorum.

aman aman benim ağzım bal falan yemesin artık :45:
bu ay sanırım o yediğim ballı kürden dolayı fena agrı çekiyorum :(
ilk defa böyle birşey yaşıyorum.
adete yakın çıkan sivlicem adete 16 gün varken çıktı
adetten önce başlayan beyazımsı akıntım yine o gün başladı.
kasıklarım şimdiden adet olacakmışım gibi sancıyor.
yogun ve rahatsız edici akıntı var.

belim kopcak gibi ağrıyor ve yumurtlama dönemimi anlayamadım :19:
dengemi bozdu sanırım bu kür...

canımcım bak doktorun da söylemiş.bu ay olur diye.ayy inşallah burada HAMİLEYİMMM diye haykırışlarını okuruz :52:
bat a az kaldı heyecanlı bekleyiş sürüyorrr :10:

canım benim yalnız mı?kaldın benim kocişte işte 12 de geliyor yarında çalışıyor kocayla bir gezemedik ki :50:

evet yalnız kaldım :43:
bende buralarda takılırım artık gece naapim :26:

aman aman benim ağzım bal falan yemesin artık :45:
bu ay sanırım o yediğim ballı kürden dolayı fena agrı çekiyorum :(
ilk defa böyle birşey yaşıyorum.
adete yakın çıkan sivlicem adete 16 gün varken çıktı
adetten önce başlayan beyazımsı akıntım yine o gün başladı.
kasıklarım şimdiden adet olacakmışım gibi sancıyor.
yogun ve rahatsız edici akıntı var.

belim kopcak gibi ağrıyor ve yumurtlama dönemimi anlayamadım :19:
dengemi bozdu sanırım bu kür...

canımcım bak doktorun da söylemiş.bu ay olur diye.ayy inşallah burada HAMİLEYİMMM diye haykırışlarını okuruz :52:
bat a az kaldı heyecanlı bekleyiş sürüyorrr :10:

hadi ya evet o kür herkese iyi gelmiyormuş bidahada kullanmazsın işte geçer inşallah ağrıların canım.
ne güzel olumlu konuşuyorsun inşallah haykırırım size hamileyim diye bekliyorum heyecanla batı. doktorum her ay çok güzel diyor hiçbir sorun yok diyor eşim desen değerleri normaldende yüksekmiş hareketliliği çok iyiymiş anlamadım gitti Rabbime dua ediyorum o isteyecekte olacak

pericim afiyet olsun canımcımmm :16:

benimki 7 de geliyor ve yarın evde de ne oluyor ki kızlar adama gezme deme de ne dersen de sevmiyormuş gezmeyi deli oluyorum sürekli evdeyiz daha 1buçuk yıllık evliyiz düşünün yani ama arkadaşlarıyla halısaha yada okeye gitme olsa en önde gider:32:

benimki de ilk zamanlar öyleydi canım.
sevmiyorum derdi.bende zorlamazdım.
sonradan anladım ki bazı yerleri seviyor bazı yerleri sevmiyor.
mesela alışveriş merkezlerinde saatlerce gezmeyi sevmiyor.
yicek alışverişi yapıcak,ymek yicek,sinemaya giricek ve kenanı eglendiricek.
kıyafet alışverişi,kozmetik veya bakmak için gezmekten nefret eder.
doğaya açık yerler,türbeler (pierreloti-eyüp-fatih-üsküdar-beykoz vb.) çok seviyor.
gezilicek yerler yelpazesi çok geniş değildir :25:
heryeri sevmez öyle.
ama arada bi haller oluyor saatlerce benimle gezip lcw,colezzione,colin's birinden çıkıp birine girerim o da çocuga bakar :1:
o zamanlar onu çok seviyorum :16:

benimki 7 de geliyor ve yarın evde de ne oluyor ki kızlar adama gezme deme de ne dersen de sevmiyormuş gezmeyi deli oluyorum sürekli evdeyiz daha 1buçuk yıllık evliyiz düşünün yani ama arkadaşlarıyla halısaha yada okeye gitme olsa en önde gider:32:

benimki yarında çalışıyor ama pazartesi 1 hafta izne çıkacak artık yemeğimi kocişe yaptırırım.

benimki de ilk zamanlar öyleydi canım.
sevmiyorum derdi.bende zorlamazdım.
sonradan anladım ki bazı yerleri seviyor bazı yerleri sevmiyor.
mesela alışveriş merkezlerinde saatlerce gezmeyi sevmiyor.
yicek alışverişi yapıcak,ymek yicek,sinemaya giricek ve kenanı eglendiricek.
kıyafet alışverişi,kozmetik veya bakmak için gezmekten nefret eder.
doğaya açık yerler,türbeler (pierreloti-eyüp-fatih-üsküdar-beykoz vb.) çok seviyor.
gezilicek yerler yelpazesi çok geniş değildir :25:
heryeri sevmez öyle.
ama arada bi haller oluyor saatlerce benimle gezip lcw,colezzione,colin's birinden çıkıp birine girerim o da çocuga bakar :1:
o zamanlar onu çok seviyorum :16:

aynen canım alışverişi mağaza gezmeyi hiç ama hiç sevmiyor e her zamanda oraya buraya gidemiyorsun gezmeye ne olacak eve mi yapışacaz arkadaşlarıyla gidiyor ama oyuna maça sinir oluyorum bende o zaman ona:47:

canım sen aşılama mı yaptırdın bu ayda hamiş olamazsam doktor banada artık aşılamaya geçmemiz gerek dedi nasıl oluyor anlatır mısın bana canım

evet canım aşılama yaptırdım ilk aşılamamdan sonuç alamadık regl 8gün varken hastalandım bir ay ara verdi doktor vucut dinlensin diye dinlenme zamanında da 14-20 günler arası gün aşırı ilişkiye girin dedik denedik ama gene olmadı sabah kalktım koyu bir akıntı gelmiş benim regl hem öyle oluyor başta koyu bir akıntı sonra kanama başlıyor

ben sana aşılamadan bahsedeyim regl olduğunda 2. günü doktora gidiyosun gerekli kontrolleri yaptıktan sonra menogom diye folikül geliştirici iğne verdi iğnegi 7 gün boyunca kullandım iğneleri kullandığın süre içerisinde 2 günde bir kontrollere gittim gelişip gelişmediğine baktı 8 gün çatlama iğnesi vuruldum 36 sat sonra aşılamam yapıldı aşılamada korkacak birşey yok benim canım acımadı kişiden kişiye değişir ama acı eşiği önemli olan kendini kasmamak rahat olmak aşılama sırasında vajinayı spekulumla açıyo yıkanmış spermi bir kanüle vajina icerisine enjekte ediyor enjekte ettikten sonra spekulum çıkartıyor 15-20 dakika uzanıyosun sonra eve gidiyosun akşam biraz kanaman oluyor vajınaya spekulum taktığı için biraz zedelenmiş oluyor korkucak birşey yok sonra 15 gün sonra kan testinde çıkıyormuş ama ben kantestinden önce regl olduğum için yaptıramadım bu ay gene deneyeceğim bakalım artık allah ne yazmışsa o olacak inşallah çok uğraşmadan verir sizin nasıl bir probleminiz var canım:nazar:

oh ne güzel ne mutlu sana kocişinle bir hafta boyunca birliktesin :34:

evet canım 16 kasım doğum günümdü ama o zaman çalışıyor bizde 1 hafta önce kutluycaz yemeğe çıkarız belki evde olursakta canım kocişim bana yemek yapar kendisi aşçı oluyorda arada iyi oluyor misafir geleceği zaman kocişte yemek yapıyor.:16::38:

aynen canım alışverişi mağaza gezmeyi hiç ama hiç sevmiyor e her zamanda oraya buraya gidemiyorsun gezmeye ne olacak eve mi yapışacaz arkadaşlarıyla gidiyor ama oyuna maça sinir oluyorum bende o zaman ona:47:

allahtan benimki maçtan nefret ediyor :9:
her akşam mutlaka sohbete gider o da 1-2 saat sonra evde.
arkadaşlarıyla gezme huyu pek yoktur...

benimki 7/24 evde.
bu iyimi kötümü bir düşünmek lazım.
arkadaşların rahat rahat gelip gidemiyor.sen istediğin gibi dışarı çıkamıyosun.
sürekli ilgiye alışık oldugu için sürekli naz halindedir :41:
azıcık ilgilenme artık benle ilgilenmion der.
ARKADAŞ EVDEN ÇIKMIYON Kİ ACCIK ÖZLİİM dimi ama :27:
neyse şimdi özleyebilirim yarın akşama kadar yok :37:

evet canım aşılama yaptırdım ilk aşılamamdan sonuç alamadık regl 8gün varken hastalandım bir ay ara verdi doktor vucut dinlensin diye dinlenme zamanında da 14-20 günler arası gün aşırı ilişkiye girin dedik denedik ama gene olmadı sabah kalktım koyu bir akıntı gelmiş benim regl hem öyle oluyor başta koyu bir akıntı sonra kanama başlıyor

ben sana aşılamadan bahsedeyim regl olduğunda 2. günü doktora gidiyosun gerekli kontrolleri yaptıktan sonra menogom diye folikül geliştirici iğne verdi iğnegi 7 gün boyunca kullandım iğneleri kullandığın süre içerisinde 2 günde bir kontrollere gittim gelişip gelişmediğine baktı 8 gün çatlama iğnesi vuruldum 36 sat sonra aşılamam yapıldı aşılamada korkacak birşey yok benim canım acımadı kişiden kişiye değişir ama acı eşiği önemli olan kendini kasmamak rahat olmak aşılama sırasında vajinayı spekulumla açıyo yıkanmış spermi bir kanüle vajina icerisine enjekte ediyor enjekte ettikten sonra spekulum çıkartıyor 15-20 dakika uzanıyosun sonra eve gidiyosun akşam biraz kanaman oluyor vajınaya spekulum taktığı için biraz zedelenmiş oluyor korkucak birşey yok sonra 15 gün sonra kan testinde çıkıyormuş ama ben kantestinden önce regl olduğum için yaptıramadım bu ay gene deneyeceğim bakalım artık allah ne yazmışsa o olacak inşallah çok uğraşmadan verir sizin nasıl bir probleminiz var canım:nazar:
canım eşimde hiçbir problem yok hatta aksine spermiyogram değerleri normalden de yüksek hareketliliği de çok iyi bende ilk evlendiğim zaman 3-4 ay korundum ilaçla ondan sonra bebiş istedik bıraktım 7 ay olmadı sonra doktora gittim yumurtalarımın gelişmediğini söyledi ilaca başladı ilaçla yumurtalarım oluşuyor çatlatma iğnesi vuruluyorum sonrası hüsran doktorum 1-2 aydır herşey çok güzel rahim kalınlığı fln çok iyi olmaması için hiçbir neden yok diyor ama olmuyor Rabbim vermiyor dua ediyorum bende yapacak başka bişe yok :26::50:
evet canım 16 kasım doğum günümdü ama o zaman çalışıyor bizde 1 hafta önce kutluycaz yemeğe çıkarız belki evde olursakta canım kocişim bana yemek yapar kendisi aşçı oluyorda arada iyi oluyor misafir geleceği zaman kocişte yemek yapıyor.:16::38:
oohhh ne güzel vallahi çok şanslısın kız :34:

Son düzenleme:

ooo süpermşşş.
benimki sadece hazır çorba yapmayı bilir. :1:
ama hamile oldugumda aaa bu adam bunu da mı biliyordu dedirtiyor :52:
3-4 ay yattıgım için bana eşim bakmıştı.

evet evet bu ay kesin hamile olmam lazım :23::23:

merhaba kızlar bugün kan testi yaptırdım değer 323 çıktı...inş allahım tamamına erdirir bu sefer...allahım isteyen herkese nasip etsin..amin..

allahtan benimki maçtan nefret ediyor :9:
her akşam mutlaka sohbete gider o da 1-2 saat sonra evde.
arkadaşlarıyla gezme huyu pek yoktur...

benimki 7/24 evde.
bu iyimi kötümü bir düşünmek lazım.
arkadaşların rahat rahat gelip gidemiyor.sen istediğin gibi dışarı çıkamıyosun.
sürekli ilgiye alışık oldugu için sürekli naz halindedir :41:
azıcık ilgilenme artık benle ilgilenmion der.
ARKADAŞ EVDEN ÇIKMIYON Kİ ACCIK ÖZLİİM dimi ama :27:
neyse şimdi özleyebilirim yarın akşama kadar yok :37:

benimki bayılır vallahi bide iddaa oynuyor akşam gelip bilgisayar başına geçip maç takibi yapar yatana kadar. ilgiye gelince benmkide aynı çayının şekerini katıp karıştırıp öyle veririm bi kere unutsam ilgisiz oluyorum hemen bu erkekler varya çocuktan beterler :1:

merhaba kızlar bugün kan testi yaptırdım değer 323 çıktı...inş allahım tamamına erdirir bu sefer...allahım isteyen herkese nasip etsin..amin..
ayy ne güzel canım tebrik ederim amin inşallah Rabbim tamamına erdirir :16:

maşallahh canımcım.tebrik ederimmmmmmm :46::46::46:
sağ salim kucagına alırsın inşallahhh
bat nezamandı canım günün geçtmi?

benimki bayılır vallahi bide iddaa oynuyor akşam gelip bilgisayar başına geçip maç takibi yapar yatana kadar. ilgiye gelince benmkide aynı çayının şekerini katıp karıştırıp öyle veririm bi kere unutsam ilgisiz oluyorum hemen bu erkekler varya çocuktan beterler :1:

ben hep derim. evde 2 çocuk var...
akşam olunca güreşiolar inanabiliomusun?
biri 2 diğeri 27 yaşında :53:

Allah'ın izniyle senin kuzun da gelince hak vericeksin bana :40:

maşallahh canımcım.tebrik ederimmmmmmm :46::46::46:
sağ salim kucagına alırsın inşallahhh
bat nezamandı canım günün geçtmi?

ben hep derim. evde 2 çocuk var...
akşam olunca güreşiolar inanabiliomusun?
biri 2 diğeri 27 yaşında :53:

Allah'ın izniyle senin kuzun da gelince hak vericeksin bana :40:

inşallah canım bi gelse varya kociş de kimmiş tarafına bakmam nere giderse gitsin:1: arkadaşlarıyla dışarı çıkma konusunda çok tartışıyoruz da ben istemiyorum biyere gitmesini dizimin dibinde otursa ne güzel olurdu:16:

allah tamamina erdirsin saglikli bir sekilde dogup buyudugu gunleride gorursun insallah canim belirtilerin nelerdi yazarmisin:)

canım eşimde hiçbir problem yok hatta aksine spermiyogram değerleri normalden de yüksek hareketliliği de çok iyi bende ilk evlendiğim zaman 3-4 ay korundum ilaçla ondan sonra bebiş istedik bıraktım 7 ay olmadı sonra doktora gittim yumurtalarımın gelişmediğini söyledi ilaca başladı ilaçla yumurtalarım oluşuyor çatlatma iğnesi vuruluyorum sonrası hüsran doktorum 1-2 aydır herşey çok güzel rahim kalınlığı fln çok iyi olmaması için hiçbir neden yok diyor ama olmuyor Rabbim vermiyor dua ediyorum bende yapacak başka bişe yok :26::50:

demekki vakti zamanı var bizimde tahlillerimizde birşey çıkmadı benim yumurtlama problemim de yok eşimin spermiyogram değerleride normal ama genede 2 yılldır doktora gidip geliyoruz yoruldum artık hep negatif hep negatif doktor stres yapama diyo ama nerede allahtan çalışıyorum çalışmasaydım kafayı yerdim herhalde :) inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın
bu ayda deneyeceğim aşılamaya 2 aşılamaa tutmazsa tüp bebege geçeceğim çok fazla aşılama denemesi yapmayacağım sonuç itibari ile tüp bebektede aynı ilaçları kullanacağım hem tüp bebegin olma olasılığı %40 tüp bebekle olur belki 2 yıldır bezdim iyice git gel

güzel bir hamilelik geçirirsin inş. canım.bebişini de göz açıp kapayana kadar kucağına alırsın inş. :nazar:

kızlar benim bel koptu kopacak ve kasıklarım ağrıyor,Allahım neler oluyorrrr :52::52::52:
ben umutlanmak istemedikçe belirti belirti üstüne :1::1::1:

dua edin bana olur mu :emir_bebek::49::54:

Back