aynen canım..rabbim bizı bizden cok ıyı bılır ve en layıkını bıze nasıp eder..ümmeti muhammedın her zaman en büyük sılahını kullanır yanı duasını...rabbim bızden ümidini kesmesın
AMin canim Rabbim kara gecede kara taşin altındaki kara karıncadan bile haberi var Rabbim duyuyor görüyor biliyor ve dualara cevap veriyor hepiniz dualardasinuz Rabbim hayirli evlatlar versin hepinize herkese annelik duygusunu tattırsın insallah
ayy canım ınsallah..bugün bol bol dua ettım...rabbim hayırlı kullarının hayır dualarını kabul et...bırbırımıze dua edıp destek olmalıyız..rabbim müslüman kardeslerı bırbırıne kardes kılmıshamılelıgın nasıl gecıyor
neyse tatlım ben kacar..epeyde uykum geldı...ınsallah yarın yenı bır güne uyandıgımızda mutlu ve yenı umutlarla uyanırız...ıyı geceelr
canım sen negatife takılma kırmızılar gelmiyosa ümit var hala demektir:) bazı bünyelerde geç gösterir:) inşallah vardır bebişin
Canım sen çok kafana takıyorsun tıpkı benim ilk zamanlarım gibi biraz rahat ol güzel şeyler düşün şükret herşey için. sana ve hepinize dualar ediyorum inşaallah bebişin gelecek. ben senin gibi geldimi gelmedimileri düşüne düşüne adetim 10 veeya 15 gün geçerdi sonrası foooosss :)
Senrahat ol ki bebişinde rahat rahat büyüsün. ayrıca başkalarını düşünerek kendine hiç ez.yet edipte üzülme herkesin kaderi ap ayrı elden dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor.
Bence sen kendini kasma ve bekle.batmalrın oluyormuş bende çok oluyordu hep hamileyim diyordum ama kişisine göre değişir. mesela ben hamileyken hiç batma falaan hissetmem. adet olmadan olur bana.
İnşaaallah senin bebiş büyüdüğü için batmaların oluyordur. mümkünse kan testi yapsana merak ettim :)
kızlar 22 aralıkta kırmızılar geldi ve biter bitmez akıntı başladı .. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam . Bugün ilkini yaptım ..
C çizgisi koyu ( ama gebelik testlerindeki kadar kıpkırmızı olmasada koyu yani)
T çizgisi de ondan açık ama çok net farkedilir biçimde aşırı silik değil
Resmini çekemedim
lütfen yardım edin ben bu günlerde yumurtlamam imkansız diye düşünüyodum .. Hatta Hafta sonu bitti ama leke filan geliyodu düne kadar , ilişki filan olmadı o yüzden tamamen bitsin diye ..
Sizce nedir bu ?
Canım T çizgisi C çizgisi kadar koyu ise yumurtayacaksın anlamındadır. T çizgisi silikse yumurtlama yok anlamındadır. Silik çizgi negatif olarak değerlendiriliyor ovulasyon testlerinde.
Şuan yumurtlamıyorsun canım.
İncicim sen başladınmı testlere , ben çok erken başladım sanırım .. Adetim biteli bir iki gün oldu ama akıntı beni şaşırttı .. Belki çok erken yumurtluyorumdur .. Bişeyler okudum regl biter bitmez ki çalışmayla hamile kalanlar o kadar çok ki ..
İyiaksamlar kizlar.reglime 7 gun var. Bugun vajinamda agri hissetim. Halada var. Kasiklarimda agriyor.ama alt tarafim sanki regl oldugunda agrir aynen ole. Bilgisi olan varmi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?