Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlaaaaaarrrrr hepinize iyi yıllar 3 farklı marka testte de pozitif çıktı ve bugün kan verdim yarın internet sitesinden sonucu görücem inşallah hcg de pozitif çıkarrr

İnşallah pozitiftir sonucun hayırlı olsun canım ...

bende kan testimin sonucunu aldımm peram 21.61 cıktı daha cok minik 2 gun sonra tekrarlayın dediler testi....
napıcamı sasırmış vaziyetteyimm suandaa

Tebrşik ederim tuğram gözün aydın darısı bizlere olsun inşallahhhh ..

ebbiiiiiiiii
nerdesin kız bnde merak ettim şimdi seni

moralim çok bozuk hanımlar . Bugün adetimin gecikmesinin 13. günüydü bir ümit geç döllenme mi acaba diye beklerken bu sabah kırmızı kartı yedim
geçen ayda 4 gün gecikmişti. 13 gün ne demek ya
bittikten sonra doktordan randevu alıcam . Benim hiç gecikmem olmazdı son 2 aya kadar. çok düzenli olurdum adet günlerim.
Ama 3 aydır çalışmaya başladık ama durum bu işte .
var mı bu durum başına gelen hiç hanımlar . Kendimi nasıla vutucam ben ya

canım geçen ay benimde 13 gün geçti..dr normal olduğunu söyledi..ama ben klomen kullanıyorum onun etkisi olabilirmiş..

Canım inşallah bu ay testlerimiz uğur getirir :) hamilelik sürecimizde beraber gider :) ay yaa böyle kırmızılar gelip ara verince hamilelik heveside gidiyo , çalışmalara başlayınca tekrar acaba bugün tuttu mu'lar başlıyo .. Bu bile keyifli ya değişik bi duygu :) Allahım uzun süre aratmasın ..

İnşallah pozitiftir sonucun hayırlı olsun canım ...

Tebrşik ederim tuğram gözün aydın darısı bizlere olsun inşallahhhh ..

ebbiiiiiiiii
nerdesin kız bnde merak ettim şimdi seni

burdayım canommm..valla kırrmızılar gelmedı hala....yarın kan vercem vakalım....gebelık yoksa adet sökücü aldırcam

ay canım benı düsündün cok duygulandım vallahııı...evet canım hala gelmedı kırmıızılarım yarın sabah kan vercem ınsallah..12 gün oldu bugün ıtıbarıyle..idrar testilerı bana sans getırmıyor sekerım..sen nasılsın canım

canm hala adet olmamışsın. keşke bugün yaptırsaydın kan tahlilini.
bayağı gecikti yaaa, inşallah bebiş gelir bu kadar gecikmeyleeee

sonunda ben de yedim kirmizi karti

halbuki yumurtlamadan bikac gun sonra minik bi kanama olmustu dedim tutturduk bu sefer

ya iste oyle hic umutlanmamak lazim uzuluyor insan

ay omrumu yedi bu bebek isi artik bakmiyacam bat mis fln

al benden de okadar canım...benöde yoruldum saymaktan,hesaplamakytan ve beklemekten.. Hala gelmeyo sekerım...benım kırmızılarımda hala gelmeyo

arkadaşlar 2 kez klomne kullanışımın ardından bu ay çatlatma iğneside vuruldum..bat 13 aralık ama son hafta ateşimde değişiklikler var son 1 haftayı yazıyorum anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim..

ateş tablom 36.1 ve 36.3 arasında değişirken son 1 hafta

iğneyi vurduğum günden itibaren
36.4
36.4
36.7
36.6
36.5
36.6
36.8

Tatlım hiç moralini bozma bende senin gibiyim inşaallah bebek çalışmaların rahimin yanıt vermeye çalışıyor çok geç olmadan bebişin gelir merak etma :)

ya kızlar kafayı yicem şu an gerçekten .. Yaptığıma yapacağıma pişman oldum ovulasyon testini ..

22 Aralıkta 6 gün gecikmeyle kırmızılar geldi .. Kırmızıların bitmesi biraz uzun sürdü kahverengi lekelenmeler filan oldu .. Geciktiğinden dedim ben . Sonra akıntı başladı .. Yumurtlama akıntısıyla aynı ..

1 Ocakta ovulasyon testi yaptım ve dakika içinde net çift çizgiyi gördüm .. Ama C çizgisi hamilelik testlerindeki gibi kıpkırmızı değil kırmızı T çizgisi ise C kadar kalın değil ama onun kadar net bi çizgi ..

2 Ocak yani az önce yaptım C dünkü gibi ama T varla yok arası yok gibi hatta ..

Şimdi ben yumurtladım bitti mi ? İlk çalışmayı dün yaptık .. Tek çalışma oldu ozaman .. Belki kahverengi lekeler sırasında ben yumurtladım .. Kaçırdım mı acaba ????

gelmedi hala bakalım bugn nolcak düsunmemeye calışıyorum.. batma olmazdı bende adet oncesi belm cok agrırdı belde bi şey yok kasıklarımda agrı ve bat var sadece

Benc esen kan testi yap hamileysen ona göre davranırsın. madem daha adtin gelmedi.

canım keske fotograflarınnı çekseydin.

Daha iyi yardımcı olurduk.

Testleri atmadıysan bi fotograflarını çek canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…