kızlaaaaaarrrrr hepinize iyi yıllar3 farklı marka testte de pozitif çıktı ve bugün kan verdim yarın internet sitesinden sonucu görücem inşallah hcg de pozitif çıkarrr
bende kan testimin sonucunu aldımm peram 21.61 cıktı daha cok minik 2 gun sonra tekrarlayın dediler testi....
napıcamı sasırmış vaziyetteyimm suandaa
moralim çok bozuk hanımlar . Bugün adetimin gecikmesinin 13. günüydü bir ümit geç döllenme mi acaba diye beklerken bu sabah kırmızı kartı yedim
geçen ayda 4 gün gecikmişti. 13 gün ne demek ya
bittikten sonra doktordan randevu alıcam . Benim hiç gecikmem olmazdı son 2 aya kadar. çok düzenli olurdum adet günlerim.
Ama 3 aydır çalışmaya başladık ama durum bu işte .
var mı bu durum başına gelen hiç hanımlar . Kendimi nasıla vutucam ben ya
Canım bende bi adetin 8.ci günü bide bugün yani 10.cu günü yaptım silik. Aslında çok erken ben 17-18-19-20 ci. günlerde genelde yumurtluyorumİçimizdeki bu heyecan olmasa napardık.
Benim annemde öyle diyor adetin bittikten sonra hamile kalman daha kolay olur diyo. Bende bu ay adetim biter bitmez denedik. Adet bittikten 1 gün sonra, 3.cü günü ve dün akşam oldu.
Aslında her günü değerlendirmek lazım ne olur ne olmaz. Tutabilir.
Bak şöyle yapıyorum bu ay, ben yumurtlamaya kadarki sürede gün aşırı ilişki yapıyorum bazen 3 günde bir olabiliyor. Ama koyu çizgiyi gördükten sonraki 4-5 gün çok önemli. Onlarıda o şekilde değerlendireceğim. O günleri boş geçirmemek lazım.
Kuzum inşallah bu yolda beraber hamile kalacağız.
İnşallah pozitiftir sonucun hayırlı olsun canım ...
Tebrşik ederim tuğram gözün aydın darısı bizlere olsun inşallahhhh ..
ebbiiiiiiiii
nerdesin kız bnde merak ettim şimdi seni
selam kızlarr nasılsınız bakalımmm???
ebiii kız selam demişin gitmişsin?
test yapıcaktın? sonuç ne oldu????
kaç gündür sırf senin sonucun için girip duruyorum.bir sonuca bağlanamadı durumun yaa :26:
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım ama bence aksatma,eger kırmızılar gelmediyse bir an önce kan ver..
ne var ne yok öğren ve ona göre dr a gidersin gerekirse olmazmı
yerleşme kanaması yaşayan var mı
canm hala adet olmamışsın. Keşke bugün yaptırsaydın kan tahlilini.
Bayağı gecikti yaaa, inşallah bebiş gelir bu kadar gecikmeyleeee
[sıze=3]sonunda ben de yedim kirmizi karti
Halbuki yumurtlamadan bikac gun sonra minik bi kanama olmustu dedim tutturduk bu sefer
ya iste oyle hic umutlanmamak lazim uzuluyor insan
ay omrumu yedi bu bebek isi artik bakmiyacam bat mis fln[/sıze]
bende kırmızıları görmüş bulunmkatayım ümidim önumuzdekı ay
moralim çok bozuk hanımlar . Bugün adetimin gecikmesinin 13. günüydü bir ümit geç döllenme mi acaba diye beklerken bu sabah kırmızı kartı yedim
geçen ayda 4 gün gecikmişti. 13 gün ne demek ya
bittikten sonra doktordan randevu alıcam . Benim hiç gecikmem olmazdı son 2 aya kadar. çok düzenli olurdum adet günlerim.
Ama 3 aydır çalışmaya başladık ama durum bu işte .
var mı bu durum başına gelen hiç hanımlar . Kendimi nasıla vutucam ben ya
gelmedi hala bakalım bugn nolcak düsunmemeye calışıyorum.. batma olmazdı bende adet oncesi belm cok agrırdı belde bi şey yok kasıklarımda agrı ve bat var sadece
ya kızlar kafayı yicem şu an gerçekten .. Yaptığıma yapacağıma pişman oldum ovulasyon testini ..
22 Aralıkta 6 gün gecikmeyle kırmızılar geldi .. Kırmızıların bitmesi biraz uzun sürdü kahverengi lekelenmeler filan oldu .. Geciktiğinden dedim ben . Sonra akıntı başladı .. Yumurtlama akıntısıyla aynı ..
1 Ocakta ovulasyon testi yaptım ve dakika içinde net çift çizgiyi gördüm .. Ama C çizgisi hamilelik testlerindeki gibi kıpkırmızı değil kırmızı T çizgisi ise C kadar kalın değil ama onun kadar net bi çizgi ..
2 Ocak yani az önce yaptım C dünkü gibi ama T varla yok arası yok gibi hatta ..
Şimdi ben yumurtladım bitti mi ? İlk çalışmayı dün yaptık .. Tek çalışma oldu ozaman .. Belki kahverengi lekeler sırasında ben yumurtladım .. Kaçırdım mı acaba ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?