• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bugün 16.cı gün. Ne zaman yumurtlıcam çok merak ediyorum. 11.ci günden beri yaptıgım ovu. testlerim.

$IMG_0948.jpg

Evet canım bende aynı senin gibi düşündüm. Belim çok ağrıyor anlamadım ki. bugünü değerlendirmeli miyim kızlar ne dersiniz ?

Yok cnm yaptırmadım henüz çünkü randevu alamadım doktorumdan doktor söylemeden de yeni kayıt açamıyorlar 7 kasıma kadar doluymuş ondan yani yaptıramadım yaptırdığımda ilk işim size yazmak olacak müjdeyi vereceğim inş...

Ayin yedisini bekleyecegim mujdeli haberini bu arada ben bugun regl oldum ikinci asilamanin yolu gozuktu bqna bana canim :-(

Ayin yedisini bekleyecegim mujdeli haberini bu arada ben bugun regl oldum ikinci asilamanin yolu gozuktu bqna bana canim :-(

bende sabırsızlıkla bekliyorum 7 kasımı doktora gitmeden bir gün önce tekrar yapacağım testi eğer hamileysem net çıkcaktır diye düşünüyorum üzülme cnm benim hiç ümidim yoktu öylesine yapmıştım testide nasip bakalım kan testim nasıl çıkacak fazla sevinmek istemiyorum çünkü gene üzülmek istemiyorum hayırlısı artık allah herkesin gönlüne göre versin inş....

Kizlar az once foss diye su akti resmen ic camasirim islandi iki gun kaldi adetime test almaktan resmen korkuyorum dunde bi ruya gordum hortumla vajinamin icini yikiyodum ayy ne igrenc bir ruya dedim tabire baktim hamilelige isaretmis insallah cikar ruyam gerci her ay ruyamda bebekle alakali biseyler goruyorum ama bilmiyorum iste rabbim nolur dualarimizi bos cevirme...

canım sen aşılama mı yaptırdın bu ayda hamiş olamazsam doktor banada artık aşılamaya geçmemiz gerek dedi nasıl oluyor anlatır mısın bana canım

hoşbulduk canım iyiyim pazara gidip geldim oturuyorum şimdi tv karşısında :34: zaman geçirmeye çalışıyorum bata 5 gün kaldı :44:

inşallah hayırlı haberler alırsın canım benimde bugün 15.günüm saat 3 te ovü testi yaptım biraz daha koyulaşma var ama daha c kadar koyu değil bende onu bekliyorum bakalım.:16:

Kizlar az once foss diye su akti resmen ic camasirim islandi iki gun kaldi adetime test almaktan resmen korkuyorum dunde bi ruya gordum hortumla vajinamin icini yikiyodum ayy ne igrenc bir ruya dedim tabire baktim hamilelige isaretmis insallah cikar ruyam gerci her ay ruyamda bebekle alakali biseyler goruyorum ama bilmiyorum iste rabbim nolur dualarimizi bos cevirme...

amiinnnnnn inşallah hamişsindir canım hadi hayırlısı :16:

Son düzenleme:
inşallah hayırlı haberler alırsın canım benimde bugün 15.günüm saat 3 te ovü testi yaptım biraz daha koyulaşma var ama daha c kadar koyu değil bende onu bekliyorum bakalım.:16:

inşallah canım ya 1 sene oldu hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım anne olmak istiyorum artık 6 aydırda tedavi görüyorum doktora git gel bir sürü ilaç iç uğraşıp duruyorum bu ayda olmazsa doktor artık aşılamaya geçmemiz gerek dedi inşallah gerek kalmaz da bu ay kavuşurum bebeğime :16: sende iyi değerlendir yumoş günlerini çalışmalar tam gaz devam :1: sonrada gelsin bebiş:16: büyüsün göbiş:49:

inşallah canım ya 1 sene oldu hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım anne olmak istiyorum artık 6 aydırda tedavi görüyorum doktora git gel bir sürü ilaç iç uğraşıp duruyorum bu ayda olmazsa doktor artık aşılamaya geçmemiz gerek dedi inşallah gerek kalmaz da bu ay kavuşurum bebeğime :16: sende iyi değerlendir yumoş günlerini çalışmalar tam gaz devam :1: sonrada gelsin bebiş:16: büyüsün göbiş:49:

canım benim inşallah alırsın bu ay o güzel haberi rabbim yar ve yardımcımız olsun gönülden gelen dualarımız kabul olsun.(bebiş :49::emir_bebek:)

Kızlar mehaba. SEvdam07 benimde belim çok ağırıyor. 31 günde bir oluyorum. Bugün 16.cı günüm. 3 te test yaptım ovu.
Dünkünden biraz daha koyulaşma var gibi.

Eki Görüntüle 544786

evet canım seninde baya koyu normalde bende 31 günde bir oluyorum ama bu ay 29günde oldum int hesaplayıncada 29 gün diyo inş bu testler işe yararda en kısa surede alırız bebişlerimizi

Back