Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 16.cı gün. Ne zaman yumurtlıcam çok merak ediyorum. 11.ci günden beri yaptıgım ovu. testlerim.
Eki Görüntüle 544795
Yok cnm yaptırmadım henüz çünkü randevu alamadım doktorumdan doktor söylemeden de yeni kayıt açamıyorlar 7 kasıma kadar doluymuş ondan yani yaptıramadım yaptırdığımda ilk işim size yazmak olacak müjdeyi vereceğim inş...
selaaammmmm kızlaarrr ben geldim
Ayin yedisini bekleyecegim mujdeli haberini bu arada ben bugun regl oldum ikinci asilamanin yolu gozuktu bqna bana canim :-(
Ayin yedisini bekleyecegim mujdeli haberini bu arada ben bugun regl oldum ikinci asilamanin yolu gozuktu bqna bana canim :-(
hoşgeldin canım nasılsın
hoşbulduk canım iyiyim pazara gidip geldim oturuyorum şimdi tv karşısında zaman geçirmeye çalışıyorum bata 5 gün kaldı :44:
Kizlar az once foss diye su akti resmen ic camasirim islandi iki gun kaldi adetime test almaktan resmen korkuyorum dunde bi ruya gordum hortumla vajinamin icini yikiyodum ayy ne igrenc bir ruya dedim tabire baktim hamilelige isaretmis insallah cikar ruyam gerci her ay ruyamda bebekle alakali biseyler goruyorum ama bilmiyorum iste rabbim nolur dualarimizi bos cevirme...
inşallah hayırlı haberler alırsın canım benimde bugün 15.günüm saat 3 te ovü testi yaptım biraz daha koyulaşma var ama daha c kadar koyu değil bende onu bekliyorum bakalım.
inşallah canım ya 1 sene oldu hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım anne olmak istiyorum artık 6 aydırda tedavi görüyorum doktora git gel bir sürü ilaç iç uğraşıp duruyorum bu ayda olmazsa doktor artık aşılamaya geçmemiz gerek dedi inşallah gerek kalmaz da bu ay kavuşurum bebeğime sende iyi değerlendir yumoş günlerini çalışmalar tam gaz devam sonrada gelsin bebiş büyüsün göbiş
Hanımlar şimdiden iyi pazarlar öpüyorum hepinizi....
canım benim inşallah alırsın bu ay o güzel haberi rabbim yar ve yardımcımız olsun gönülden gelen dualarımız kabul olsun.(bebiş )
Kızlar mehaba. SEvdam07 benimde belim çok ağırıyor. 31 günde bir oluyorum. Bugün 16.cı günüm. 3 te test yaptım ovu.
Dünkünden biraz daha koyulaşma var gibi.
Eki Görüntüle 544786
amiinnnnnn inşallah hamişsindir canım hadi hayırlısı