• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
hoşbulduk canım iyiyim pazara gidip geldim oturuyorum şimdi tv karşısında :34: zaman geçirmeye çalışıyorum bata 5 gün kaldı :44:

ooo az kalmış yesalp:21: ama öyle boş oturarak geçirme zamanlarını.ben son 10 gün meryem suresini okudum.bir de hz.Süleymanın duası vardı onu netten bulup vakit buldukça okumuştum.günün gelmeden sakın test yapma derim.zaten erken belli olması düşük ihtimal.negatifi görünce moral bozuyoruz ister istemez.ben de 2 gün kala dayanamayıp yapmıştım.negatifti tabi.bir daha günüm geçene kadar bekledim ve dua ettim.Elhamdülillah şimdi hamileyim:nazar:.Rabbim en hayırlısıyla isteyen bekleyen herkese nasip edecek inşallah.dualarım sizlerle..

İyi geceler herkese. Merak ediyorum biz her ay bu kadar uğraşırken acaba eşlerimiz ne düşünüyor.Bu günler önemli diyip yorgun olsada eşimi zorluyorum.Yani ben ilgileniyorum önemli günlerle.Bıraksam yani haberi olmayacak:)

bayanlar kadar ayrıntılı düşünemiyor erkekler cnm.ben söylerim hep çalışma günleri diye ama eşim yorgun olsada çalışmayalım demez elinden geleni yapar :17:

Kızlar mehaba. SEvdam07 benimde belim çok ağırıyor. 31 günde bir oluyorum. Bugün 16.cı günüm. 3 te test yaptım ovu.
Dünkünden biraz daha koyulaşma var gibi.

Eki Görüntüle 544786

benim bugün 13 günüm demek ki erken yumurtlamam oluyor int hesapladığım zamandada 1 ile 6 arası yumurtlama ihtimalinin en yuksek oldugu günler diye çıkıyordu yarında doğum günümm hediyemi geçte olsa inş alırım bu ay :)

İyi geceler herkese. Merak ediyorum biz her ay bu kadar uğraşırken acaba eşlerimiz ne düşünüyor.Bu günler önemli diyip yorgun olsada eşimi zorluyorum.Yani ben ilgileniyorum önemli günlerle.Bıraksam yani haberi olmayacak:)

bayanlar kadar ayrıntılı düşünemiyor erkekler cnm.ben söylerim hep çalışma günleri diye ama eşim yorgun olsada çalışmayalım demez elinden geleni yapar :17:

bnm eskı dostlardan buraya tasınanlarda var ınsallh bu ay olr kızlar umıdınızı kesmeyın kalbım sızlerle .. dun doktora gttık ve bebıısmn cnsıyetını ogrendık oglum olucaakkkkkkkkkkkk :)hayrlısıyla ınsllh rabbım :).

bnm eskı dostlardan buraya tasınanlarda var ınsallh bu ay olr kızlar umıdınızı kesmeyın kalbım sızlerle .. dun doktora gttık ve bebıısmn cnsıyetını ogrendık oglum olucaakkkkkkkkkkkk :)hayrlısıyla ınsllh rabbım :).

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah analı babalı büyütsün:16:

pardon kızlar aynı mesaj ne kadar çok gelmiş ...

kasım ayında hamile kalan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. darısı biz bekleyenlerin başına inşallah.
hamile kalan arkadaşlar kaç aydır uğraşıyorsunuz merak ettim benim bu ay 4. ayım ve daha ne kadar bekliycem diye umutsuzluğa kapılmaya başladım. bat 8 kasım ama sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var bu ay ama nasip tabi bilemiyorum ne olur.
göğüslerim çok fazla şiş, karnımda batmalar, akıntımda var sulu ama bir de şu adetle hamilelik belirtileri benzemez mi boşu boşuna umutlandırıyor insanı:)

tubilosh çok sessiz bgn buralar:44::44:

evet cnm yaa hafta sonu ya millet gezio sanırım...
bende pazara çıkıp geldim ama halen belşm ve kasıklarım kötü :5:
sen nasılsın canım?

tubish ınş canım heyecanla beklıyorum test alıcam netten ama laboquıck diye bır marka nasıl acaba kalıtelı mı

canım laboquick bence güzel.
genelde bende o marka alıyorum.hem uygun hemde kaliteli...

ayyyyyyyy canım benim yaaaa
sanki dün gibi hamile oldugunu öğrendiğimiz,
zaman ne cabuk geçiyor yaaaa
13 haftalık olmuşsunuz maşallahhhhhhhhhh
sağ salim kucagına alırsın inşallah :16:

oğlun olucakmış hee
ayyy ilki erkek olsun daha iyi :)
abi olur.
minik paşa geliooooooooooo :emir_bebek:

periiii naber cnm ?
yumurtalardan naber :1:
bu ay ne saçma oldu bende yaa.yumurtlamayı anlayamadım.
inşallah sen tam tutturur da oğluşuna güzeeel bir kız kardeş getirirsin :27:

periiii naber cnm ?
yumurtalardan naber :1:
bu ay ne saçma oldu bende yaa.yumurtlamayı anlayamadım.
inşallah sen tam tutturur da oğluşuna güzeeel bir kız kardeş getirirsin :27:
iyiyim canım bugün 15.gün daha yumoşlarda bir hareket yok ama bugünki ovü testim biraz daha koyulaşmaya başladı amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.:16::emir_bebek:

ooo az kalmış yesalp:21: ama öyle boş oturarak geçirme zamanlarını.ben son 10 gün meryem suresini okudum.bir de hz.Süleymanın duası vardı onu netten bulup vakit buldukça okumuştum.günün gelmeden sakın test yapma derim.zaten erken belli olması düşük ihtimal.negatifi görünce moral bozuyoruz ister istemez.ben de 2 gün kala dayanamayıp yapmıştım.negatifti tabi.bir daha günüm geçene kadar bekledim ve dua ettim.Elhamdülillah şimdi hamileyim:nazar:.Rabbim en hayırlısıyla isteyen bekleyen herkese nasip edecek inşallah.dualarım sizlerle..

tamam canım bakarım şimdi bende okurum inşallah kavuşurum bu ay bebeğime bekliyorum sabırsızlıkla onu:16: bende öyle karar aldım canım günüm geçmeden yapmayacağım test büyük hayal kırıklığı oluyor sonra:43:sende bebeğini sağlıcakla hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım benim :16:

Son düzenleme:
iyiyim canım bugün 15.gün daha yumoşlarda bir hareket yok ama bugünki ovü testim biraz daha koyulaşmaya başladı amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.:16::emir_bebek:

oo o zaman iyi yakında yumurtan çatlar...
inşallah rabbim isteyen herkeze nasip eder.
bugün çok durgun buralar :31:

tamam canım bakarım şimdi bende okurum inşallah kavuşurum bu ay bebeğime bekliyorum sabırsızlıkla onu:16: bende öyle karar aldım canım günüm geçmeden yapmayacağım test büyük hayal kırıklığı oluyor sonra:43:

yesooooo
kuzu ben seni ne zaman görsem hamişsin gibi gelio yaa :17:
göğüs agrılarından naber?
ben bu ay umutluyum senden yawww :52:

yesooooo
kuzu ben seni ne zaman görsem hamişsin gibi gelio yaa :17:
göğüs agrılarından naber?
ben bu ay umutluyum senden yawww :52:

ayyyyy inşallah canım ağzın bal yesin :16: vallahi doktorda bu ay olacak bence dedi ama 1 yıldır hayal kırıklığı yaşadığım için bu ayda olmayacak gibi geliyor bana:50: keşke olsa olsada haykırsam burda size. Göğüslerimdeki ateşlenme 2-3 gün sürdü geçti canım şimdi ise uçları sızlıyor gibi sanki normalde adete yakın göğüslerim hassaslaşır ama bu ayki gibi ateşlenme olmamıştı hiç acaba die düşündürmüyo değil:26: sonrada yok ya heveslendirme kendini diyorum.

tugra düğüne gidicekti,
phia da gocasıynan otoshow a gittiii sosyal hatun :51:

diğerleri de kocişlerinin yanında olsalar gerek.
malum,haftasonu...
benimki de Konya'da zaati... :5:

canım benim yalnız mı?kaldın benim kocişte işte 12 de geliyor yarında çalışıyor kocayla bir gezemedik ki :50:

canım benim yalnız mı?kaldın benim kocişte işte 12 de geliyor yarında çalışıyor kocayla bir gezemedik ki :50:

benimki 7 de geliyor ve yarın evde de ne oluyor ki kızlar adama gezme deme de ne dersen de sevmiyormuş gezmeyi deli oluyorum sürekli evdeyiz daha 1buçuk yıllık evliyiz düşünün yani ama arkadaşlarıyla halısaha yada okeye gitme olsa en önde gider:32:

Back