amin canım hepimize tüm bekleyenlere Rabbim bebeklerini kavuştursun...
benimde ilk aylardaki öle biton belirtim vardı o uyku halini bile yaşadım ben yaa psikolojime sağlık
dengemi bozdumm resmenn
selammmm kizlar nasilsinizzz sunbalimmm sendemi burdasinnn...bende batimi bekliyorum 29 aralik.....asiri derecede gaz doluyummm inanilmaz bazen kendime guler oluyorumm...goguslerim dokununca cok agiriyor ustune yatamaz oldummm...sik idrara cikiyorumm...kremsi beyaz akintim var...egilince ani hareket edince kasiklarim feci bir sekilde agiriyor sonra geciyor...ins bu ay hamileyimdir...buna cok ihtyacm varr...insanlarin konusmasindan skldm...ve en onemlisi annemin az da olsa acisini dindirecek bir yavru istiyorumm...allahim kucaklarimizi bos birakmasin...herkesin gonlune gore versin
tatlım belirtiler çok ii test yaptınmı hiç bata az kalmış inş bebeişin seninledir canımselammmm kizlar nasilsinizzz sunbalimmm sendemi burdasinnn...bende batimi bekliyorum 29 aralik.....asiri derecede gaz doluyummm inanilmaz bazen kendime guler oluyorumm...goguslerim dokununca cok agiriyor ustune yatamaz oldummm...sik idrara cikiyorumm...kremsi beyaz akintim var...egilince ani hareket edince kasiklarim feci bir sekilde agiriyor sonra geciyor...ins bu ay hamileyimdir...buna cok ihtyacm varr...insanlarin konusmasindan skldm...ve en onemlisi annemin az da olsa acisini dindirecek bir yavru istiyorumm...allahim kucaklarimizi bos birakmasin...herkesin gonlune gore versin
amın canım ınsallah...cok belırtılere takılma canım..rabbım kucagını doldurur ınsallah..ınsanlar zaten konusmaktan bıkmadılar bız duymaktan bıktıık :d
ani kalkınca oluyor basdönmesi mide bulantısı hafif çok değil karnım şiş kasık ağrım var şimdilik bu kadar canım
aynen bu bebek sevdası bızı bozdu vallahı..ıstahımdanda kesıldım bu yüzden
aynen bu bebek sevdası bızı bozdu vallahı..ıstahımdanda kesıldım bu yüzden
evet sloganımız belırtılere takılmıyoruzzzzz...bebıslerı goruyoruzzz
bi ara cok dalga geciyodum hatırlıyomusun bilmiyorum
sol küçcük barnağım titreşiyo hamilemiyim diee.Aynen o hesap olduk valla
ne güzel canım..umarım saglıklı büyür bebısın teyzelerıde burdan sevınırırler
mrb hanimlar bisi sorucam ama cvp alirmiyim bilemiorumm..batima 3gun kaldi ve bugun sadece 1 2 saat tuttugum idrarla ovu test yaptim 2. cizgi silikte olsa cikti gebelik tstide yapmak istemiorum simdi ama birde yurtdisindayim pat die dr a da gidemiorum..bilginiz varmi bu konuyla ilgili:26::26::26:
iştahsızlıkmı işte bennnnnn
bende yeyze olmak istiyomm ama
ovu testi koyu çıkıyor ben denemiştim çünkü
mrb hanimlar bisi sorucam ama cvp alirmiyim bilemiorumm..batima 3gun kaldi ve bugun sadece 1 2 saat tuttugum idrarla ovu test yaptim 2. cizgi silikte olsa cikti gebelik tstide yapmak istemiorum simdi ama birde yurtdisindayim pat die dr a da gidemiorum..bilginiz varmi bu konuyla ilgili:26::26::26:
ayyyyy belkıde yeyzsesındır ve sımcık bılmıyosuuuuunnnnyeyzse olana kadar full calısma full ümit full sabır
herkes yeyze olmak istiyorrrrr....
16 araliktan itibaren istiyoruzBence psikolojik bu belirtiler.Erken yumurtlamış bile olsan çok erken.Göğüs şişliği,su gibi gelen akıntı bile Yumurtlamadan en az 10 gün sonra oluyor.Kafaya çok takmamaya çalış.Öyle bi beklintin yokmuş gibi düşün.Ne zamandır istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?