bu kadar bekledin sabredip 2 gün daha bekle bence. Ben sabredemeyin erkenden davrandımda ne olduama ama sunbalım daha bır ıkı gün önce test yapmıstım..nehatıf cıkmıstı balımmmmm...kırmızılardan ses bıle yok gelecek dıye bı belırtı bıle vermıyooooorrrrr
kaç gün beklceksin daha
bu kadar bekledin sabredip 2 gün daha bekle bence. Ben sabredemeyin erkenden davrandımda ne oldu
Ben bekle derim inşallah güzel sonuçları alacaksın sen :)
ne güzel bir mesaj sabah sabah :) çok mutlu oldumBugün hepimiz için harika bi gün olsun inşallah.Dışarıda çalışanlar rahat,mutlu,hatasız,sakiiiiin,zekası geri olanlardan uzak bir gün yaşasın.Evlerinde çalışanlar lüzumsuz misafirler,patavatsız insanlardan uzak olsun inşallah.Gönlümüzdeki bütün dualar bizler için hayırlı olsun inşallah.....
Evet evet anlaşıldığı üzere iyiyimTam anlamıyla düzelmese de içimdeki sıkıntı büyük oranda hafifledi.Ve 2012/12 dönemi çalışmalarını açtık Yumurtlama dönemini geçirmedik çok şükür.Bugün daha erken yapacağım ovu testimi.Önce alarmımı kurayım değilmi su için 12'de teeeesst zamanııııı
Batı geçen arkadaşlardan 4 değil 4444 gözle güzel haberler,çift çizgili fotoğraf paylaşımları,yüksek kan değerleri bekliyoruz bugün.Adet olanları da BOL BEBİŞ TOPİĞİ (http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/579292-bol-bebis-topigi.html) listesine bekliyoruz.
hadi güzel haberlerle gelll janemmyarın idrar testı yapım dıyorum...cumartesı günü kan testı ınsallah
hadi güzel haberlerle gelll janemm
:
dogru dıyoson canım ama yıne korkuyoruuuuuuuuuuuuumm
öyle iyi anlıyorumki seni tatlım
benimki ayarsız gaz verme işte sırf kendini iyi hisset die
bende gun sayıyorum batıma 4 kaldı
millet 5-6 gun önceden öğreniyo die testler yaptım hep negatif cıktı şimdi gunumu beklicem
acele edince ne değişicekki ya oldu yada olmadı
sabırsızlığımızı bastıramıyoruz işte
hepimizin hakkında hayırlısı
dilerim bebeğin seninledir kuzum
ınsallah canım...bısey sorcam canım sana..sende kırmızıların gelmesı gerektıgı sürede akıntın oldumu..oluysa nasıl oldu??? senın hamılelıgın nasıl gecıyor tatlım
amın canım sagol ınsallah..senın ıcınde aynı dıleklerde oldugumu bılmenı ısterım canım..allahım hayırlısı nasıp etsın ınsallah...
senın gıbı düsünüyorum canım...eger bebegım benımleyse benımledır ha bugün ögrenırım ha yarın...bende ıkı gün önce test yapmıstım gaza gelıp negatıf cıkmıstı bunu yasamak istemıyorum emın olmak ıcın bır kac gün daha beklım dedım canım..sen nasılsın
süt gibi akıntım vardı canım şimdilik pembe kanlı akıntım yok progestan içiyorum bol bol yatıyorum pazartesi kontrolr gidicem ozaman herşey belli olacak inş bebişim büyüyodur kesesinin içinde
aynenn hep bi merak hep bi gaz sonra dışarıya belli etmeden içten içe kendini yemeler başlıyo
ben aynıyım güzelim be 31 aralık bat gelmek bilmedi bişe hissediyomuyum hayırr...
hiç bi belirtim yok sadece cok az kremsi akıntım var ateşim normal gidiyo bi olumsuzluk yok ovu gunlerini öncesini sonrasını hiç atlamadan değerlendirdim biz önlemimizi aldık anlıcan takdir Rabbim in Ol dicekki Olsun....
ani kalkınca oluyor basdönmesi mide bulantısı hafif çok değil karnım şiş kasık ağrım var şimdilik bu kadar canımbüyür büyür ınsallah canım sen ıcını ferah tut..bas dönmesı mıde bulantısı varmı??akıntı bendede var da o yüzden sordum canımcım..bebegını hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah canımcım
bencede canım takdir rabbimin ama senin tablon güzel gdidyor hadi inş güzel haberlerle gel bekliyorum dört gözle
aynenn hep bi merak hep bi gaz sonra dışarıya belli etmeden içten içe kendini yemeler başlıyo
ben aynıyım güzelim be 31 aralık bat gelmek bilmedi bişe hissediyomuyum hayırr...
hiç bi belirtim yok sadece cok az kremsi akıntım var ateşim normal gidiyo bi olumsuzluk yok ovu gunlerini öncesini sonrasını hiç atlamadan değerlendirdim biz önlemimizi aldık anlıcan takdir Rabbim in Ol dicekki Olsun....
Bence de kızlara katılıyorum eğlencesine olsun yap testi.Git al 8-10 tane 3 saatte bir yapcanlar ben geldım..bugün batımın gecmesıne 6 gün oldu..evde maalesef gebelık testı olmadıgı ıcın yapamadım testı..ıcımdekı ses bıraz daha bekle dıyor...ne düsünüyorsunuzzz canlaaarr
Çok şükür biraz daha iyiyim canım.Rabbim bebeklerimizi de gönderse bu ay.Hayırlısıyla...canım neselı gördüm senı cok sevındım canım..toparlanmıs sayılırsınız...cok mutlu oldum canım...cok öpüldün
aynen canım..ınsallah rabbım sana nasıp eder güzelım ınsallah...benımde aynı canım..gögüslerım bıle sısmedı halaaaa aynı normal hafıf sısme var ama adet dönemındekı agrılarım yok...acayıp derecede bel agrım vardı düne kadar bugün pek yokakıntım süt beyazı...bukadar...ha bırde uyku halı cok valla rabbım en ıyısını vılır canımcım...atesımde hep aynı cok kafamızı takmayalım yaaa dıyoruz ama yıne takıyoruz sankı..ama sunu söylım öncekı aylardakı BELİRTI dedıgımız seyler yok
selammmm kizlar nasilsinizzz sunbalimmm sendemi burdasinnn...bende batimi bekliyorum 29 aralik.....asiri derecede gaz doluyummm inanilmaz bazen kendime guler oluyorumm...goguslerim dokununnca cok agiriyor ustune yatamaz oldummm...sik idrara cikiyorumm...kremsi beyaz akintim var...egilince ani hareket edince kasiklarim feci bir sekilde agiriyor sonra geciyor...ins bu ay hamileyimdir...buna cok ihtyacm varr...insanlarin konusmasindan skldm...ve en onemlisi annemin az da olsa acisini dindirecek bir yavru istiyorumm...allahim kucaklarimizi bos birakmasin...herkesin gonlune gore versin
İnşallah canım sende gusel haberlerle gel doktordan
büyümüştür yeğenimiz merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?