Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
tubish ınş canım heyecanla beklıyorum test alıcam netten ama laboquıck diye bır marka nasıl acaba kalıtelı mı

cnm inş. öyle olur.ne kadar zamandır istiyorsun.
önce senin bedenen ve manen hazırlıklı ve sağlıklı olman lazım ki,bebişinde sağlıkla gelsin kucağına.
çok iyi yapmışsın,biraz dinlenmek iyi gelir inş. sana...

ben 2 senedir hazırlanıyorum.rabbim vermeyince vermiyor işte
ama umutlarım hala devam ediyor

En zorda olduğumuz anlarda hızır gibi yetişir ya çareler bunu düşünürüm ben hep.Çıkar yolun kalmadığında Allah'a sığınmaktan ve ona gönlünle dua etmekten başka bişey yapmaz insan.İşte o an gerçekten inandığın için duana kabul olur.İnanmak yeter her zaman...Allahım en kısa zamanda versin neşeni sanada..

Geçen ay ilkti...Hemen olacak diye çok kasıldım..Adetim gecikti,adet 2 gün sürdü.Uyku uyuyamaz olmuştum.Şimdi iyiyim.Bebek yok stres yok diye rahatım.Yumurtlamadan 1 gün önce beraber olduk sadece.Olsun istemiyor değilim.Sadece o heyecana kapılmak istemiyorum.Adet günümü bile hesaplamadım.Beklemeyeceğim de o günü.Listeye de yazılmadım.Sizlerin mutluluğu çok güzel.Sakince keyiflenmek çok güzel.Beklemeye tahammülüm yoktur hiçbir zaman.O yüzdende kasılıyorum,sinirleniyorum,hastalanıyorum...

kızlar soruma cevap verırsenz sevınırm

amin canım isteyen herkeslere ve banada cenab_ı mevlam bu duyguyu yaşatsın.çünkü zor bir süreç zor bir imtihan.yapabileceğin tek şey üstüne düşeni yapıp beklemek ve allah a dua etmek

Anladım canım.bizde geçen ay başladık düşünmeye.olmayınca bende çok üzüldüm.nasıl beklerim diyordum çok uzun zaman.
uyku uyuyamıyordum dediğin gibi.hesap kitap hep.
tam bunların içinde boğulmuşken arkadaşımı ve eşini kaybettik.oğlu kaldı 4 yaşında.
ilk defa yakınım öldü.
sonra dedim Rabbimin herşey için bir planı var.
herşeyin bir zamanı var.doğumda ölümde bizim için.
belki istedğimiz bebek bizim için hayırsız olacak,vermeyecek yaradan.
o zaman ne yapacaksın dedim.ya seni ya onu alacak ya da birgün.
en güzeli Allahtan gelen herşeye kendini teslim etmek,gerçekten ama gerçekten HAYIRLISI NEYSE O OLSUN diyebilmek dedim.
hayır isterken o hayra da hazırlıklı olmak lazım çünkü.
sen kendini daha iyi bilirsin canım,bu süreç yararlı olur sana inşaallah.
dua edelim bebeğin çok bekletmeden gelsin sana inşaallah

Pardon canım ben görmedim sorunu.Test markalarına takılma.Son kullanma tarihinde sorun yoksa yanlış olasılığı yok kadar az ovulasyon testlerinde.İnşallah son hesaplamaların olur

amin canım ama ilk defa yapıcam yapmak ıstıyorum hamılelık testını. kırmızılar gelmezse tabı .

Bizimki çevreden bi kaç kişinin hamile olduğunu duyunca artık itiraz edemiyo:)

kızlar bu yumurtaların geliştiği anlamına mı geliyor biraz önce yaptım

Kızlar mehaba. SEvdam07 benimde belim çok ağırıyor. 31 günde bir oluyorum. Bugün 16.cı günüm. 3 te test yaptım ovu.
Dünkünden biraz daha koyulaşma var gibi.

Geçmiş olsun Rabbim her şeyin hayırlısını versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…