ben 2 senedir hazırlanıyorum.rabbim vermeyince vermiyor işte
ama umutlarım hala devam ediyor
cnm inş. öyle olur.ne kadar zamandır istiyorsun.
önce senin bedenen ve manen hazırlıklı ve sağlıklı olman lazım ki,bebişinde sağlıkla gelsin kucağına.
çok iyi yapmışsın,biraz dinlenmek iyi gelir inş. sana...
En zorda olduğumuz anlarda hızır gibi yetişir ya çareler bunu düşünürüm ben hep.Çıkar yolun kalmadığında Allah'a sığınmaktan ve ona gönlünle dua etmekten başka bişey yapmaz insan.İşte o an gerçekten inandığın için duana kabul olur.İnanmak yeter her zaman...Allahım en kısa zamanda versin neşeni sanada..
kızlar soruma cevap verırsenz sevınırm
tubish ınş canım heyecanla beklıyorum test alıcam netten ama laboquıck diye bır marka nasıl acaba kalıtelı mı
Pardon canım ben görmedim sorunu.Test markalarına takılma.Son kullanma tarihinde sorun yoksa yanlış olasılığı yok kadar az ovulasyon testlerinde.İnşallah son hesaplamaların olur
ben o markanın ovi.testini kullandım 2 aydır.2 ayda ovi.zamanımda kopkoyu iki çizgi gördüm memnunun yani
bakalım gebelık testını alıyım dedım netten kac gunde gelır kı acaba?
hctp sana o kadar katılıorum kı bende süreklı hadı hadı dıye zorluyorum yoksa gunler umurunda değil o kadar üstelıorum ama süreklı ertelenıo iş güç yorgunluk derken en verımlı gunlerımızı es geçioruz artık en sonunda patladım bende artık tkıp etmıorum ve eşimde neden çocuğumuz olmuyo dıye hayıflanmamasını söyluorum her ay aynı seyler bisim çocuğumuz olmıcak mı e be adam dikkat etmezsek takıp etmezsek olmaz kidimi ama
Eki Görüntüle 544757 Eki Görüntüle 544757
kızlar bu yumurtaların geliştiği anlamına mı geliyor biraz önce yaptım
tubish ınş canım heyecanla beklıyorum test alıcam netten ama laboquıck diye bır marka nasıl acaba kalıtelı mı
Evet çok güzel çıkmış çizgiler.2 gün içinde yumurtlarsın kesin.
günaydın kızlar dün test yaptım beta hcg 1864 hamileyim cok mutlu oldum allah hepinize nasip etsin inşallah.
hanımlar selam herkese
ekim ayından hamiş olup mutlu bi şekilde ayrılmıştım ama malesef bebeğimi kaybediyorum.
kanamam başladı,doktor da bebeğin düşüyor dedi.
10 gün bekliycez kendiliğinden düşsün diye.
düşmezse kürtaj olcakmışım.
artık benim umutlarım da 2013 e kaldı.
sizler inşallah bu ay hamiş olursunuz hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?