Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

canım tablona baktım
kan tahili için en az 7 gun daha beklemen gerekiyo
ama en sağlıklısı 11 gun sonra yaptırman yumurtalamadan sonra tam 2 hafta oluyo
bildiğim kadarıyla kan tahlili için 2 hafta en az istenen sure ama cıkmazsa da bat ını beklemen gerekicek

Slm kizlar bende cook anne olmok istiyorum lutfen beni de araniza alin cok doluyum hep aglamak istiyorum 1 seneyi gecti evleneli şeyy ben bu arada 18 yasindayim ama yine de anne olmak istiyorum ailemden cook uzaktayim benide konusmalarinizla rahatlatin lutfen off ben ve butun anne olmak isteyenlere yuce rabbim en kisa zamanda misss kokuluuu evlatlarr nasip etsin AMIIIINNNNN

hoş geldin canım..erken evlenenlerdensin..anne olmak herkesin hakkı..sen anne olmaya hazır hissediyorsan kendini buna kimse birşey diyemez zaten..

Estağfurullah.Hepimiz bildiğimizce birbirimize yardımcı oluyoruz.O yüzden buradayız.Şu konuştuklarımızı annesiyle bile konuşamaz insan.Eşler desen erkektir nihayetinde.Yatarsın kalkarsın çocuk olur diye düşünür.Burası iyi geliyor bana.Soru işaretlerimi gideriyor bi nebzede olsa :)
Dua konusunda yanlış yapıyorsun bence.Belki çok hafif ve mutlu bi hamilelik geçireceksin ne biliyorsun?Duanı hayırlısı neyse o olsun diye çevir bence.Hesaplarımızı Allah'ın adını anmadan yaptığımız için evdeki hesap çarşıya uymuyor maalesef.En hayırlısını versin Rabbim hepimize.Beklemek kolaymı bu süreyi?

Hoşgeldin nikiyy.18 yaşında anne olmak benimde hayalimdi.Ama şimdi düşünüyorum da iyi ki olmamış diyorum.Gençliğimi,deliliğimi yaşadım.Doyasıya gezdim,eğlendim,kendimle ilgilendim.Annelik hissi yerleşince yüreğimize mantığımız hiçbir hayırı kabul etmiyor zaten.Senin hormonal vücut dengen bile tam oturmamıştır yaşın çok genç olduğundan.
.Bekleme süren uzun olabilir.Ama olmayadabilir :) Rabbim gönlündekini versin inşallah.Doktora göründün mü bebek için?

Bugün hepimiz için harika bi gün olsun inşallah.Dışarıda çalışanlar rahat,mutlu,hatasız,sakiiiiin,zekası geri olanlardan uzak bir gün yaşasın.Evlerinde çalışanlar lüzumsuz misafirler,patavatsız insanlardan uzak olsun inşallah.Gönlümüzdeki bütün dualar bizler için hayırlı olsun inşallah.....
Evet evet anlaşıldığı üzere iyiyim Tam anlamıyla düzelmese de içimdeki sıkıntı büyük oranda hafifledi.Ve 2012/12 dönemi çalışmalarını açtık Yumurtlama dönemini geçirmedik çok şükür.Bugün daha erken yapacağım ovu testimi.Önce alarmımı kurayım değilmi su için12'de teeeesst zamanııııı
Batı geçen arkadaşlardan 4 değil 4444 gözle güzel haberler,çift çizgili fotoğraf paylaşımları,yüksek kan değerleri bekliyoruz bugün.Adet olanları da BOL BEBİŞ TOPİĞİ (http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/579292-bol-bebis-topigi.html) listesine bekliyoruz.

sağol canım yorumun için.bu beklemek biraz zor olcak ama ne yapalım beklemekten başka bi çözüm yok.

günaydın canım mesajın çok güzel.iş yerine verdiğim bilgi nedeniyle bu ay hamile olmak istemiyorum.zaten eşim ameliyatt olacak 8-9 ay
daha ertelerim diye düşündüm. hemen işe girer girmez pat diye hamile kalırsam iyi olmaz.ne bileyim ama dediğin doğru allah her şeyin hayırlısını verir hepimize inşallah.o şekilde dua etmek lazım

Son düzenleme:
Mrb lar ben bisey sormak istiyorum su an pek olmasa da 3gundur kasik ve bel agrisi cekiyorum ozellikle sag kasigim ve afedersiniz gaz oluyo surekli bide yedikce midem kaziniyo sanki hic bisey yememis gibi acaba hamile miyim burda okumustum yine ruyalar cok onemli diye iki gundur de hep bu konu uzerine ruya goruyorum acaba psklojik mi

BATa kaç gün var?Psikolojik olabilir.Bilemiyoruz ki

5 ocakta adet olmam gerekiyo adet belirtilerim desem hic bu kadar erken belirti olmamisti psikolojkse yine hayal kirikligi yasicam

Bence psikolojik bu belirtiler.Erken yumurtlamış bile olsan çok erken.Göğüs şişliği,su gibi gelen akıntı bile Yumurtlamadan en az 10 gün sonra oluyor.Kafaya çok takmamaya çalış.Öyle bi beklintin yokmuş gibi düşün.Ne zamandır istiyorsunuz?

canlar ben geldım..bugün batımın gecmesıne 6 gün oldu..evde maalesef gebelık testı olmadıgı ıcın yapamadım testı..ıcımdekı ses bıraz daha bekle dıyor...ne düsünüyorsunuzzz canlaaarr

canlar ben geldım..bugün batımın gecmesıne 6 gün oldu..evde maalesef gebelık testı olmadıgı ıcın yapamadım testı..ıcımdekı ses bıraz daha bekle dıyor...ne düsünüyorsunuzzz canlaaarr
yuh diorummm bi zahmet artık test yappppppppp

ama ama sunbalım daha bır ıkı gün önce test yapmıstım..nehatıf cıkmıstı balımmmmm...kırmızılardan ses bıle yok gelecek dıye bı belırtı bıle vermıyooooorrrrr

korkularının seni ele gecirmesine izin vermee
evde test yok bahanesinin arkasına gecme adım başı eczane var kızz
cık al bikaç tanee yap bölee belirsiz beklemekten daha iyidir canım benim

ama ama sunbalım daha bır ıkı gün önce test yapmıstım..nehatıf cıkmıstı balımmmmm...kırmızılardan ses bıle yok gelecek dıye bı belırtı bıle vermıyooooorrrrr

o zaman kan testine git niye bekliosun canım en azından sonuca göre beklersin ii dayanıyosun masallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…