Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım var mı gelen giden ? bende yok hala :)

bendede yok canım...kıızzz yoksa güzel seyleremı ısaret bu???dün esımın annannesı sen hamılemısın dedı göbegın hafıfden sısmıs dedı ıcımden ınsallah dedım...ne dersın?? sen test yaptınmı sekerım??belırtı varmı hıc?? dün beyaz akıntım oldu ne dersın bu duruma

Valla ben yavaştan yavaştan ümitleniyorum artık elimde değil :) beyaz akıntıyı çok okudum forumda hamilelerde oluyodu böyle adet olucakmışsın gibi olup akıntı gelmesi büyük bi işaret :) benimde çok fazla değil ama beyaz akıntı bi iki defa oldu , 5 gün geçti .. Geçen ay günüm geçmişti ama adet sancısı çekiyodum olana kadar da çekmiştim , şimdi hiç adet sancısı da yok .. göğüslerim zaten 15 gündür acıyo ..

Canım yaa böyle büyüklerin içine doğuyo bazen insanın simasından bile anlıyolar , bizim gibi belirti aramıyolar :) kırmızılar gelmiceeeeeeeeek :)

gelmesınler gelmesınlerr...bende dedım yok nıne kılo aldım o yüzden halbukı hıc bu ara ıstahım yok yınede göbegım var ama bu pıskolojik sanırım hemen göbıs cıkmaz...evet canım dün bı akıntı oldu dedım tühhh galıba adet oldum hıc kasık agrım olmadan..dünde fenerbahce macına gıtmıstık ayaklarım üsüdü dedım tamam geldı tüh amaaaa eve geldım beyaz akıntı cok ümitlendım cok hayırlısı dıyelım canım..benım nedense gögüsüm hıc agrımıyo ıkı günden berı hafıf kasıkta batma var ve asırı derecede bas dönmesı var canım yaa..dün metrodan ındım ve mıdemde bulandı esıme dedım benı tut yoksa düsecem test yapsana sekerım senın bayagı gecmıs

baş dönmesi olur mu normalde , çünkü hamilelik boyunca yaşayanlar var :) valla ben senin adına da baya baya ümitlendim şimdi :) yaa şimdi testi yapıp ya negatif görürsem :) ne kadar geç öğrensem o kadar iyi hem benimki psikolojikte olabilir birazcık daha bekliyim diyorum .. Etrafımdaki insanlar nerdeyse 10 gün geçince şüphelendik diyolar bhcg kaçtı diyorum haberleri yok .. Ne çok şey biliyoruz biz , biraz vurdumduymaz olmak en iyisi heralde

evet ama senınde bayagı gecıkmıs...korkunun ecele faydası yok kız hem ben cok meraklandım senın adına sen nasıl beklıyosun tatlım...hıc gecıkme oluyormuydu senın canım...varmı evde gebelık testın canımmmm

evde bi tane gebelik testim var :) ama ben evde değilim annemlere geldim .. canım öğrenir öğrenmez burdayım olumlu veya olumsuz .. İnşallah güzel hayırlı haberler veririrz birbirimize .. Benim gecikmelerim oluyodu ama hormonlardan ötürü ilaç kullandım sonra düzenli oldu ..

tatlıebbi ve buttercupnr kızlar inşallah hamişsinizdirrr
hayırlı haberler verirsiniz inşallahhh

kızlar 2 gündür acillerdeyim kanlı akıntım oldu kesyi gördük çok şükür ama düşük riski var progestan kullanıyorum ve durmadan yatıyorum yarın tekrara dr gidicem rabbime emenet ettim mimik kelebeğimi takdir onun dua edin bana

yap şu testi artık ii bekledin çatlamadan inş hamişsindir canım

yap şu testi artık ii bekledin çatlamadan inş hamişsindir canım

İnşallah canım cok saol :)

İlaçta kullanıyosun hiç bisey olmaz inşallah , sag salim kucağına alırsın .. Neden böyle olmuş canım Dr bisey söyledi mı ?
Keseyi de görmüşsün gözün aydın :)

Son düzenleme:
bat a 9 haberin ola tubişim

oooo tugrammm az kalmış yaaa
bu ay halay çekiciiz inşallahhhh
hayırlı haberlerini beklemedeyimm

11. hafta olmuş vay be zaman çabuk geçiyo aslında :) İnşallah tubişim seni takip edicez arkadan :)

evet canım ya şaka maka geçiyor zaman.
2 buçuk aylık olduk.darısı sizlere inşallah canlar
hadi gelin arkamdan bekliommm

testi ne zaman yapcen bakiim sennn

sunbalım kuzum moralini yüksek tut.hiçbişey olmucak Rabbimin izniyle.
keseyi gördüysen tamam.bir süre istirahat edicen ve geçicek.
benim haftalarca oldu kanamam.ama bak şu an iyiyiz hamd olsun.
o beyaz akıntı varya kremsi,onun içinde karışık kan oluyordu..sende nasıl?
ağrın sızın yoktur inşallah
eger progestan kullanıyorsan bişey olmaz Rabbimin izniyle.

kuzum kanama neden olmuş?kese yanında kanama alanı var felan dedimi dr?

ben ciddi ciddi şüphelenmeye başladım kasıklarımda hafiften adet ağrısına benzer ağrı oluyor iş yaptığımda özellikle...

gögüslerimde hafif hassas gibi bastırınca sızlıyor

ben ciddi ciddi şüphelenmeye başladım kasıklarımda hafiften adet ağrısına benzer ağrı oluyor iş yaptığımda özellikle...

gögüslerimde hafif hassas gibi bastırınca sızlıyor

bat ne zamandı ?????????

iyi akşamlar canlarım nasılsınız

İyiyiz cnm sen ?? nasıl gidiyo hamişlik ?

evet canım ya şaka maka geçiyor zaman.
2 buçuk aylık olduk.darısı sizlere inşallah canlar
hadi gelin arkamdan bekliommm

testi ne zaman yapcen bakiim sennn

yarın sabah yapsam diyorum, ya çıkmazsa böyle ümitlenmesi bile güzel :)

canım aktif kanama yok dedi ama hala az da olsa peceteye gelio bazen akıntının içinde kan oluyooo karnım ağrımıyo ama sanki sağdan sola su geçio gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…