İnci gelen giden yok :) belirtide yok :) sık sık haber et merak ediyorum seni .. Benim gunüm vardı bugün hiç düşünmeden gecti saatler gercekten oyalanicak bişeyler bulmak lazım
ya seni okadar iyi anlıyorum ki şu son günleri beklemek çok yıpratıyo bizi,biri yanımızda olsa hep bu konuları konuşsak diyorum,sanki hep bunu düşünüyoruz.. ama biraz dinle istersen canım sıcak bi şekilde uzan birazcık,Allah gönlümüzdekini nasip etsin isteyen herkese....
kızlar sol kasıgım feci şekilde ağırıyor bıcak gibiiii neden acaba ne yapmam lazım yatıp uzansam mı? bat bugündü.
beklemek çok zor kızlar. Hep bir umut. ama kırmızılarda gelecekse gelsin biran önce bitsin istiyorum. yıpranıyorum gerçekten belirti aramaktan. Ümidimi kesmedim yüce Rabbimden.
test yapmaya korkruom eşimde belli etmiyo ama çok üzülüo.
uzan yat canım..sıcak su torbası hazırla uzan dınlen gecer ınsallah..fazla ayakta kalma
hosbulduk canıkom...valla bende ne olsun aynı..sadece akıntım ve bas dönmem var ve karnım sıs bıraz baska belırtı yok..ne gögüsü sıs ne kasık agrısı..bazen bı batma oluyo kasıklarım ama okadar..batımda yarın..bılmem kırmızılarımı börcem yoksa ıcımde bebısmı tasıyorum..atesımde 2 gündür aynı hıc degısmedı...valla bır ıkı gün gelmeyınce buralara gecmısı takıp etmek epey sürüyor..sen nasılsın canım
korkma canım..batın nezamandı??gectıysen test yap rahatlarsın..en azından belırtı aramaktan vazgecersın canım benım
kızlar iyi ki varsınız. siz olmasanız kimle konuşurdum. uzanır poziyondayım şuan. bekliyoruz
kızlar sol kasıgım feci şekilde ağırıyor bıcak gibiiii neden acaba ne yapmam lazım yatıp uzansam mı? bat bugündü.
bugün canım bat tarihim
beklemek çok zor kızlar. Hep bir umut. ama kırmızılarda gelecekse gelsin biran önce bitsin istiyorum. yıpranıyorum gerçekten belirti aramaktan. Ümidimi kesmedim yüce Rabbimden.
test yapmaya korkruom eşimde belli etmiyo ama çok üzülüo.
umarım hamilesindirinternet hepalarına göre benim de bat bugün ama iğne olduğum için benim gecikme olabilir belki...Dilerim o sızılar bebeğinin varlığındandır...
Bugün mörelim çok bozuk ümitlerim gittii adet gününde kan testi yaptırmıştım 1,29 çıltı
BİR HAFTA DAHA BEKLEDİM GENE TEST YAPTI DR HALA ADET OLMAMIŞTIM VE BU SEFER HAMİLEYDİM DÜN ÖGRENDİM
AMA BUGÜN KIRMIZILARI ÇOK SANCILI Bİ ŞEKİLDE GÖRDÜM DÜŞTÜ DEDİ DR KAN DEGERLERİMDE 0 SIFIRLANMIŞTI((
ŞUAN AGLIYORUM NASIL OLUR DİYEEE
Bugün mörelim çok bozuk ümitlerim gittii adet gününde kan testi yaptırmıştım 1,29 çıltı
BİR HAFTA DAHA BEKLEDİM GENE TEST YAPTI DR HALA ADET OLMAMIŞTIM VE BU SEFER HAMİLEYDİM DÜN ÖGRENDİM
AMA BUGÜN KIRMIZILARI ÇOK SANCILI Bİ ŞEKİLDE GÖRDÜM DÜŞTÜ DEDİ DR KAN DEGERLERİMDE 0 SIFIRLANMIŞTI((
ŞUAN AGLIYORUM NASIL OLUR DİYEEE
ah canım kıyamam üzülme..hersey allahtan..nasıp degılmıs yıyecek getırecek rızkı yokmus demekkı..önemlı olan senın kendıne dıkkat etmen..baska bır zaman yıne bebegın olur ozamanda daha bılıncı olursun belkıde bı tedavı görürsün veee bebegıne kavusursun..dert etme..bır veren allah bıdaha verır canım
eşler arasında hassas bi konu oluyo zamanla değilmi,çok konuşulmuyo ama tavırdan davranışından üzüldüğünü anlayıveriyorsun, ben bi kaç gündür arkadaşların bebeklerini severken boğazım düğüm düğüm oluveriyo,nedenini anlayamıyorum ama içten çok yıpratıcıymış aslında hep bilinçaltına atıyoruz demekki,az daha sabır canım inşallah hepimiz kavuşucaz yavrularımıza....
öylede olmuyo iştee üzülmeden kocaman hayal kırıklıgı zaten belliydi çünkü çok agrım oluyodu sag kasıgımda tutunamadı için
sanırım.şuandada hala agrım var rabbim herşeyin hayırlısını versin
inşallah tatlım. sen klomen kullandın sanırım. ben de eylül de kullanmıştım. bi etki olmamıştı. iğne vurulmamıştım. ama batımda gecikmemişti. o ay çok sancım olmuştu. doktor ilaçlar yumurtalıkları zorladıgı için olur demişti. kistte oluşmamıştı çok şükür. daha da kullanmadım. bekliyoruz hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?