Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

hayırlısı canım hala şoktayım inanamıyorum okadar alışmışım negatif görmeye şaşkınım pıt pıtları dysam rahatlıcam diorum ama sanırım 9 aya boyunca him rahat olmucam eşim mutlu ama bana bi çiçek bile alamadı uyuz oldum hergün göbüşümü sevio bebişimizle konuşuyoo ve ben ağlıyorum bende konuşuorum bebişimle günlük gibideğilde deftrer alıp ara ara yazmak istiyorum içimde varlığını bilemk çok güzel allahım bunu herkese yasatsın rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inş melekelrimizi bize bağışlasın

oh oh kolay gelsın hamaratlı bayan cok yorma kendını...ne var menünde yarın???hamılelık nasıl gecıyor

sağol canım :) aslında pek bişi yapmıcam sayılır görümcemler gelicek doğulular kendileri eşimin tarafı kaz getiricek pişiricek yicekler onlar ben yiyemiorum tabi alışkın olmadığım için bnde meze falan yapıyorum közlenmiş patlıcan salatası sarma, tatlı yaptım bisküvili irmik tatlısı bide ayran çorbası onlara yeter kazlarınıda kendileri yabsın ben anlamaz hamilelik iyileşti gbi tatlım bulantılar kusmalar çok hafifledi nadir oluyor bebek büyüo işte 3 ayımız doldu 1 haftasıda geçmek üzere doktorumuz oğlana benzio dedi ama çok kaptırmayın henz kendinizi dedi babamız pek sevinio tabi ah diom bi kız çıkıverse senin suratını görsem erkek adamın oğlu olur dio her zaman ki erkeklerin soğuk esprisi :) öyle cnm pata küte geçirios gebeliği allahım sizlere kolay hamilelikler nasip etsn ben çok yıprandım 4,5 kilo verdim kusmalardan siz çekmezsnz inş

bende sarmak istiyorum ama okadar halsizimki hiç bi iş yapasım yokkk

sen yapma zaten canım ben senin kdrken yan gelp yatıodum kociş yemeklerimi getiriodu dışardan bi mezeciden alsın ye canının çektiğini ay sunbalım noldu bilion mu dün çok ağladım allah kocaları başımızdan eksik etmesin.Benim cnm ilk erik çekmişti bnm ki antalyadan getirdi şoklanmış erik ama yiyemedim kötüydü yumuşacıktı bozuk gibiydi ama bi daha demedim eşime kıyamadım anlıycağın dün misafir geleceği için alışverişe çıktı elinde poşetler karda yağıo mahvolmuş yüzü yinede gülüo tabi şikayetçi değil halinden ben kapıyı açtım neyse yardım ettim poşetleri aldım brzını elinden bnm ki bana erik bulmuş küçücük bi kutu içinde 3 tane erik var sera eriğiymiş kujuu bak sana ne aldım dedi ne aldın ne aldın die şımardım bnde kutuyu çıkardı ayyy ddm kurban olurum naannn :) erikleri hem yedim hem ağladım karda gtmiş erik aramış yine bide 3 tane eriğe 45 lira vermiş günahım geldi valla çok üzüldüm iyi ki hayatımda ddm o an daha çok anladım bunu :2::2:

amin amin amin ınsallah...ne güzel bır anne olursun ınsallah sen valla...allah yavrunu sana bagıslayıp ömür boyu mutlulugunu arttırır...en gec bebegın karnında oynadımı rahatlarsın canıkommmmmmmmmmmm

allah eslerımızı basımızdan eksık etmesın valla...allah senın mutlulugunu arttırsın..kocalıslerede cok cok sabır...sanırım baba olmak kolay degıl derken bunlar oluyor

evet canım ınsallah..allah her hamılelere yardım etsın..kolay degıl tabıkı..sende cok sükür gecırmıssın bu dönemı..sımdı kılo almaya baslarsın canıkommm...göbısın cıktımı bıraz dısardan bellı oluyormu artık

allah eslerımızı basımızdan eksık etmesın valla...allah senın mutlulugunu arttırsın..kocalıslerede cok cok sabır...sanırım baba olmak kolay degıl derken bunlar oluyor

amin aynen öyle baba olmakta anne olmakta fedakarlık istio be canım

hıhı yavaştan başladık almaya yüzüklerimiz düşüodu parmaktan şmdi oluo :) evet cnm ayva gibi ama belli oluo ama ahım şahım bi göbek yok doktora sordum dedi ki o 2 ayda göbeğim çıktı diyenlere bakmayın dedi onlar tamamen gaz ve hızlı kilo alımı dedi ilk gebelikte karın 18. haftadan snra daha belirgin olurmuş ve bebek 17. hafta ile 20. haftada oynarmış ben sanki az hssediorum çikolata yiyince ama yanılıorda olabilirim

amiin cnm İNŞALLAH
isteyen herkese

kızlar ne gelen var ne gidennnn inşallah olmam. Başım ağırıyor birde göğüslere dokunca acıyor. Bu kadar. Rabbim banada nasip et hamileliği. Başı ağıran varmıydı bat gününde ? Hamilelik belirtisi olur mu ki

kızlar sol kasıgım feci şekilde ağırıyor bıcak gibiiii neden acaba ne yapmam lazım yatıp uzansam mı? bat bugündü.

İnci gelen giden yok :) belirtide yok :) sık sık haber et merak ediyorum seni .. Benim gunüm vardı bugün hiç düşünmeden gecti saatler gercekten oyalanicak bişeyler bulmak lazım

kızlar sol kasıgım feci şekilde ağırıyor bıcak gibiiii neden acaba ne yapmam lazım yatıp uzansam mı? bat bugündü.

ya seni okadar iyi anlıyorum ki şu son günleri beklemek çok yıpratıyo bizi,biri yanımızda olsa hep bu konuları konuşsak diyorum,sanki hep bunu düşünüyoruz.. ama biraz dinle istersen canım sıcak bi şekilde uzan birazcık,Allah gönlümüzdekini nasip etsin isteyen herkese....

hoşgeldin canım nasılsı bakalım :)) ben geçmişi okumaktan anca gelebildim bu sayfaya :)) sende durumlar nasıl?

hosbulduk canıkom...valla bende ne olsun aynı..sadece akıntım ve bas dönmem var ve karnım sıs bıraz baska belırtı yok..ne gögüsü sıs ne kasık agrısı..bazen bı batma oluyo kasıklarım ama okadar..batımda yarın..bılmem kırmızılarımı börcem yoksa ıcımde bebısmı tasıyorum..atesımde 2 gündür aynı hıc degısmedı...valla bır ıkı gün gelmeyınce buralara gecmısı takıp etmek epey sürüyor..sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…