- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
slm nasılsınız canlarım bi uğrim ddim var mı güsel haberler
slm canım hosgeldın..henüz bı haber yok kımseden..sen nasılsın
hb tatlışım iyiyim valla temizlik yaptım yeni btti işim şmdi kalkıp dolma sarıcam misafir var yarın pestilim çıktı valla :)
kısmet artık ne dıyelım canım..amın ınsallah..valla hıc bırsey hıssetmıyorum..kırmızılarda sürprız bı sekılde gelebılır..ama hıc belırtı olmaması tuhaf degılmı sekerım....canım cok ıyı yapıyosun..senın ve bebegının ıhtıyacı olan herseyı yemeye calıs...halsız olur yorgun düsersın yoksa...eee kendını nasıl hıssedıyorsun bır anne adayı olarak cok merak edıyorum bunu...esın ne tepkı verdı
bende sarmak istiyorum ama okadar halsizimki hiç bi iş yapasım yokkkhb tatlışım iyiyim valla temizlik yaptım yeni btti işim şmdi kalkıp dolma sarıcam misafir var yarın pestilim çıktı valla :)
oh oh kolay gelsın hamaratlı bayancok yorma kendını...ne var menünde yarın???hamılelık nasıl gecıyor
bende sarmak istiyorum ama okadar halsizimki hiç bi iş yapasım yokkk
hayırlısı canım hala şoktayım inanamıyorum okadar alışmışım negatif görmeye şaşkınım pıt pıtları dysam rahatlıcam diorum ama sanırım 9 aya boyunca him rahat olmucam eşim mutlu ama bana bi çiçek bile alamadı uyuz oldum hergün göbüşümü sevio bebişimizle konuşuyoo ve ben ağlıyorum bende konuşuorum bebişimle günlük gibideğilde deftrer alıp ara ara yazmak istiyorum içimde varlığını bilemk çok güzel allahım bunu herkese yasatsın rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inş melekelrimizi bize bağışlasın
sen yapma zaten canım ben senin kdrken yan gelp yatıodum kociş yemeklerimi getiriodu dışardan bi mezeciden alsın ye canının çektiğini ay sunbalım noldu bilion mu dün çok ağladım allah kocaları başımızdan eksik etmesin.Benim cnm ilk erik çekmişti bnm ki antalyadan getirdi şoklanmış erik ama yiyemedim kötüydü yumuşacıktı bozuk gibiydi ama bi daha demedim eşime kıyamadım anlıycağın dün misafir geleceği için alışverişe çıktı elinde poşetler karda yağıo mahvolmuş yüzü yinede gülüo tabi şikayetçi değil halinden ben kapıyı açtım neyse yardım ettim poşetleri aldım brzını elinden bnm ki bana erik bulmuş küçücük bi kutu içinde 3 tane erik var sera eriğiymiş kujuu bak sana ne aldım dedi ne aldın ne aldın die şımardım bnde kutuyu çıkardı ayyy ddm kurban olurum naannn :) erikleri hem yedim hem ağladım karda gtmiş erik aramış yine bide 3 tane eriğe 45 lira vermiş günahım geldi valla çok üzüldüm iyi ki hayatımda ddm o an daha çok anladım bunu :2::2:
sağol canım :) aslında pek bişi yapmıcam sayılır görümcemler gelicek doğulular kendileri eşimin tarafı kaz getiricek pişiricek yicekler onlar ben yiyemiorum tabi alışkın olmadığım için bnde meze falan yapıyorum közlenmiş patlıcan salatası sarma, tatlı yaptım bisküvili irmik tatlısı bide ayran çorbası onlara yeter kazlarınıda kendileri yabsın ben anlamazhamilelik iyileşti gbi tatlım bulantılar kusmalar çok hafifledi nadir oluyor bebek büyüo işte 3 ayımız doldu 1 haftasıda geçmek üzere doktorumuz oğlana benzio dedi ama çok kaptırmayın henz kendinizi dedi babamız pek sevinio tabi ah diom bi kız çıkıverse senin suratını görsem erkek adamın oğlu olur dio her zaman ki erkeklerin soğuk esprisi :) öyle cnm pata küte geçirios gebeliği allahım sizlere kolay hamilelikler nasip etsn ben çok yıprandım 4,5 kilo verdim kusmalardan siz çekmezsnz inş
allah eslerımızı basımızdan eksık etmesın valla...allah senın mutlulugunu arttırsın..kocalıslerede cok cok sabır...sanırım baba olmak kolay degıl derken bunlar oluyor
evet canım ınsallah..allah her hamılelere yardım etsın..kolay degıl tabıkı..sende cok sükür gecırmıssın bu dönemı..sımdı kılo almaya baslarsın canıkommm...göbısın cıktımı bıraz dısardan bellı oluyormu artık
amiin cnm İNŞALLAHüzülme cnm, ben düşük yaptım 7 haftalık,kalp atışı duycam derken gitti,1 yılı geçti, o testim hala çift çizgi, ultrason resimlerini saklıyorum
Rabbim tez zamanda sağlıklı, hayırlı,akıllı, güzel yavrular versin hepimize
kızlaaaaaaaaaaaaarrr ben geldıııııııııımmmm
İnşallahhh canım bu belirti hamişliktendir. Battan 2 gün önce test yapmıştım negatifti. Normal dedi çıkmaması arkadaşların bazıları. Bende bi umutla bekliyorum.Bugün bat tarihim.Test yapmaya cesaretim yok. İnşallah adet olmam. Meryem süresine başladım 10 gündür okuyorum. Yarabbim sen duy sesimizi.
kuzum haklısın. Az daha bekle madem. Şu çift çizgiyi görsekte çerçeve yapıp duvara assak demi
İnşallah gebesindir tatlım. 4 gün geçmiş en büyük belirtiyi yaşıyorsun. Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize. amin.
kızlar sol kasıgım feci şekilde ağırıyor bıcak gibiiii neden acaba ne yapmam lazım yatıp uzansam mı? bat bugündü.
hoşgeldin canım nasılsı bakalım :)) ben geçmişi okumaktan anca gelebildim bu sayfaya :)) sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?