Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

canımcım silik çıktıysa hemde 2 testte irden.hamile olma şansın yüksek.
bence kan testi yaptırmalısın.inşallah bebişin seninledir

eşim 1984 bende 1991 çok küçüküm dimi

eşin-
sen*

84-
85
86
87
88-
89
1990
91*
92-
93
94*
95
96-
97*
98
99
2000-*
01
02
03*
04-
05
06*
07
08-
09*
2010
11
12-*
13
ikiniz aynı yıla denk gelionuz...
ay olarak bakıyoruz burada. hanginiz daha sonra doğduysa onun cinsiyeti oluyor...

merhaba canım tuğbişim banada bakarmısın tatlım zahmet olmazsa eşim 82 doğumlu benimki 85

canım erkegin doğum yılına 4 yıl ekleye ekleye
kadının doğum yılına da 3 yıl ekleye ekleye işaretliyorsun.
kiminki en son işaretlendiyse onun kanı en son yenilenmiş olup çocuk da o cinsiyette olurmuşşşşşşş
istersen sende yapabilirsin kuzum

tam kesin bişey olmayabilir.
Rabbimin dilediği olur...

zahmet olmazsa banada bkarmisin??
ben 85 dogumluyum ve esim 81

teşekkürler canım benim ben daha sonra doğduğuma göre kız oluyor yani Allah gönlümü biliyor ya ilk bebeğimin hep erkek olmasını istemişimdir çocukları genelde çok severim ama erkek bebeklere ayrı bir düşkünlüğüm var ama Rabbim yeterki sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin bana ikiside evlat. sonuçta ölürüm onlara

Sanırım benim algılarda geçici bir sorun var. Yada progestandan kafam güzel yine.
Benim yerime de bakar mısın tubiloshh

Eşim eylül 1985
ben şubat 1985

Canım, dün yani 17. gününde ikinci çizgi 1. çizgiden koyu ise, LH tavan yapmış oluyor 24 ila 36 saat içinde yani bugün yumoşlar çatlayacak demek oluyor. Sen dün çalışma yapmışsındır inşallah. Bugün, yarın ve öbür gün de beraberlik olsun, işlem tamamdır inşallah Bugünkü testin dünden silik çıkarsa yumoşlar kesin olarak çatlamış demektir, hadi bakalım kolay gelsin

testi bende yaptım eğer bu ay hamile kalırsam kız olacak ben ilk hamileliğimde cinsiyeti belli olmadan netten çin takvimine bakmıştım erkek çıkmıştı ve 1 ay sonra gittiğimde doktor babası oğlunun çükünü gördünmü demişti

çokk teşekkür ederim canımm bilgiler içinn

kızlaaarrrrrrrrrrr son 6 gün dayanamıyoruuuuuuuummmmmmmmmmmmm

Çin takvimine bakıp 5.kızını büyüten çift tanıyorum

evet canım dunn 2. çizgi birinciden daha koyuydu öle gorunce zaten hemn bır çalışma gercekleştirdik bugun dha test yapmadım aksmalrı eve gıder gıtmez yapıyorumm bugun ve yarında dgerlendırelım ozmnnnn inşş bu ayy olurrrrrr bu kadr calsımayaa

evet canım kesinde değil dayımlarda 4.kızdan sonra 5.ci erkek oldu rabbim bebişlerimizi versin sağlıklı olsun da kız erkek farketmez

Kesinlikle farketmez.Ama Allah gönlümden geçeni biliyor.Kız çocukları çok güzel fakat büyük sorumluluk.Hep oğlum olsun istedim Allah'tan.Ama bir kız bir erkek ikiz olursa da neden ki demem :) Giysileri,tokaları,cilveleriyle kızlar tabiki çok tatlı ama ben hep takım giydirdiğim erkek çocuğumu hayal ettim.Masmavi odası,spor ayakkabılarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…