slm kizlar
adetime daha 4 gün var yani beklenen adet 6 kasimfakat dayanamiyip bu sabah migrostan aldigim testle, test yaptim ikinci cizgi silik cikti ezdaneye sordum kadin positiv görünüyor dedi ama birde fortel erken gebelik tetsi deneyin dedi onuda denedim fakat c cizgisi cok hafif cikti t cizgisi ise görünmicek bi sekilde cikti yani negativ gibi görünüyordu migrostan aldigim testen birtane daha vardi evde, bida test yaptim yani 3. kez oda iki cizgi cikti diyeri silik yani ben simdi anlamadim mirgos dan aldigim hamilelik testinin ikisi pozitif sadece fortelinki görünmicek sekilde az cizgili cikti. benim anlamadigim fortel testinde c cizgisi en azindana belirgin cikasi gerekiyodu o belirgin degilse t nasil belirgin olsun. sizce hamilemiyim
tamam kuzu bakim :) eşinin ve senin doğum yıllarınız nedir?
merhaba canım tuğbişim banada bakarmısın tatlım zahmet olmazsa eşim 82 doğumlu benimki 85
eşim 1984 bende 1991çok küçüküm dimi
merhaba canım tuğbişim banada bakarmısın tatlım zahmet olmazsa eşim 82 doğumlu benimki 85
zahmet olmazsa banada bkarmisin??
ben 85 dogumluyum ve esim 81
canım erkegin doğum yılına 4 yıl ekleye ekleye
kadının doğum yılına da 3 yıl ekleye ekleye işaretliyorsun.
kiminki en son işaretlendiyse onun kanı en son yenilenmiş olup çocuk da o cinsiyette olurmuşşşşşşş
istersen sende yapabilirsin kuzum
tam kesin bişey olmayabilir.
Rabbimin dilediği olur...
eşin-
sen*
84-
85
86
87
88-
89
1990
91*
92-
93
94*
95
96-
97*
98
99
2000-*
01
02
03*
04-
05
06*
07
08-
09*
2010
11
12-*
13
ikiniz aynı yıla denk gelionuz...
ay olarak bakıyoruz burada. hanginiz daha sonra doğduysa onun cinsiyeti oluyor...
kızlar yaa bı sorum olucak sizeeeeeee ben bu ay ılk defa yumurtalamam gunum için test kullandım 9. gunde basladım yapmayaa ayın 15ına kadr sılık cızgı vardı ama baya bellı bı 15.v 16 gunde c il eyanı koyulukytaydı t dün yani 17. gün c dende koyuyduu ve ben 28 gunde hatta bazen 27 gunde bır adet oolurummm bu nedemk şimdi ben hiççç negatif görmedım bazı arkadslarımız tek çizgi faln görduklerını soyluyolarr bende ole bısey olmadıı hiçç ben dün mü yumurtladımm yaniii bir sürü soru sordum bılıyorum ama sasırmıs durumdayım:18:
ben doktorumun önerisine göre başladım..
adet başlangıcının 15. gününden itibaren soğan kürü sabah akşam, 15 gün boyunca..
adet başlangıcının 21. gününden itibaren incir kürü sabah akşam, 15 gün boyunca...
bal, tarçın, çörekotu karışımı adet başlangıcından itibaren sabah akşam birer kaşık, bir sonraki yumurtlama dönemi sonuna kadar.
ateş ölçümünü de adetin başladığı tarihten itibaren her sabah saat 7-8 arasında ölçülücek..yazılıcak..ani bir düşüş sonrasında ani bir artış olduğunda yumurtlamış oluyormuşsun.
testi bende yaptım eğer bu ay hamile kalırsam kız olacak ben ilk hamileliğimde cinsiyeti belli olmadan netten çin takvimine bakmıştım erkek çıkmıştı ve 1 ay sonra gittiğimde doktor babası oğlunun çükünügördünmü demişti
Canım, dün yani 17. gününde ikinci çizgi 1. çizgiden koyu ise, LH tavan yapmış oluyor 24 ila 36 saat içinde yani bugün yumoşlar çatlayacak demek oluyor. Sen dün çalışma yapmışsındır inşallah. Bugün, yarın ve öbür gün de beraberlik olsun, işlem tamamdır inşallahBugünkü testin dünden silik çıkarsa yumoşlar kesin olarak çatlamış demektir, hadi bakalım kolay gelsin
Çin takvimine bakıp 5.kızını büyüten çift tanıyorum
evet canım kesinde değil dayımlarda 4.kızdan sonra 5.ci erkek oldu rabbim bebişlerimizi versin sağlıklı olsun da kız erkek farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?