Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Geçen ay bende de olmuştu pembemsi akıntı.Yumurtlama dönemi belirtisi :) İyice uzman olduk bizde burada valla

aynen ya peki bu akıntı oldugu zaman yumurta çatladı anlamınamı geliyor yoksa gelişiyormuda böyle oluyor bunu biliyormusun

Geçen ay bende de olmuştu pembemsi akıntı.Yumurtlama dönemi belirtisi :) İyice uzman olduk bizde burada valla

aynen ya peki bu akıntı oldugu zaman yumurta çatladı anlamınamı geliyor yoksa gelişiyormuda böyle oluyor bunu biliyormusun

aynen canım ya .. peki bu akıntı sıcaklık falan yumurta çatladı anlamına mı geliyor yoksa yumurta gelişiyorda ondan mı böyle oluyor..

Eşim benden daha hızlı gidiyor neden?Allahım o yüzden bekletiyor belki de beni :))))

youtubeda sperm yaşama yolculuk diye bi video var.Tüylerim diken diken oldu izlerken.Mucize resmen.... :44:

merhaba kızlar biraz önce pembemsi bi akıntı geldi ateşimde yüksek terliyorum yuzum dudaklarım yanıyor sanki yumurtlama zamanı oldugu anlamına mı geliyor bu akıntılar sıcaklık anlamadım gitti

teste gore dun benımdeee yumurtlama gunummus ve atesım tavan yapmıstıı galıbaa belırtılerden bırıde ooo:)

Kızlar şimdi bana yöntem söyler misiniz acaba :) Ateş ölçme yapmak istiyorum nasıl olacak ne zaman başlanması lazım? Sonra adetim her zamanki gibi düzensiz geldi bunun için yumurta takibi yaptırmak istiyorum o nasıl olacak. ? Kürler uyguluyorsunuz hangisini nasıl kullanıcam ?

canıımmm bana da bakar mısın ben anlmadım nasıl neye baktığını :26:

ben doktorumun önerisine göre başladım..
adet başlangıcının 15. gününden itibaren soğan kürü sabah akşam, 15 gün boyunca..
adet başlangıcının 21. gününden itibaren incir kürü sabah akşam, 15 gün boyunca...
bal, tarçın, çörekotu karışımı adet başlangıcından itibaren sabah akşam birer kaşık, bir sonraki yumurtlama dönemi sonuna kadar.
ateş ölçümünü de adetin başladığı tarihten itibaren her sabah saat 7-8 arasında ölçülücek..yazılıcak..ani bir düşüş sonrasında ani bir artış olduğunda yumurtlamış oluyormuşsun.

slm kizlar

adetime daha 4 gün var yani beklenen adet 6 kasim fakat dayanamiyip bu sabah migrostan aldigim testle, test yaptim ikinci cizgi silik cikti ezdaneye sordum kadin positiv görünüyor dedi ama birde fortel erken gebelik tetsi deneyin dedi onuda denedim fakat c cizgisi cok hafif cikti t cizgisi ise görünmicek bi sekilde cikti yani negativ gibi görünüyordu migrostan aldigim testen birtane daha vardi evde, bida test yaptim yani 3. kez oda iki cizgi cikti diyeri silik yani ben simdi anlamadim mirgos dan aldigim hamilelik testinin ikisi pozitif sadece fortelinki görünmicek sekilde az cizgili cikti. benim anlamadigim fortel testinde c cizgisi en azindana belirgin cikasi gerekiyodu o belirgin degilse t nasil belirgin olsun. sizce hamilemiyim

nezaman yaptırcaksın testi sana takip programı önermiştim sanırım doğru günleri biliyo inşallah hamileysen burdaki arkadaşlarlada paylaşım proğramı arkadaşlarda kullansın :)

valla cnm doktorumun 7 kasıma kadar randevuları doluymuş bekleyeceğim 7 kasım öğleden sonraya randevu alabildim ancak o zaman gideceğim evt işe yaradı o inş hamileyimdir de öneririz arkadaşlara )

Ayyy inşallah cnm ama doktoromdan randevu alamadım 7 kasıma kadar doluymuş 7 kasım öğleden sonra gidebileceğim..gitsem yaparlarmı acaba hemen testii sorsammı kii...benim ikinci çizgi belli ama biraz silik resmini koydum gördüysen senin adına çok çok sevindim tatlım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…