Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

İlk başta soru gelmediki bana:26: Akıntı yumurtladığını gösteriyor.Çatlama belirtisi sadece pembemsi bi kanama...O da çoğu zaman olmuyor.Benim ilişkiden sonra olmuştu bikaç kez.Çatlamıştır demişti doktorum.

canım gecmısı pek okuyamadım senın kırmızıların geldımıydı bende bol akıntılı bol uykulu..soguklarda günlerını nasıl gecırıyorsun canıs
İvit şekerim.Dün bu vakıtlar teşrif ettiler.2 aydır erken geliyor ne hikmetse.Geçen ay da 6 gün önce gelmişti:26:Neyse geldiler bizde aralık-ocak planlarımızı yaptık.BTÇ kürü banaaaa..Çakşır otu kürü kocayaa.....Ovulasyon testleri yumoşlarımaa......Bol dua Allah'ıma........İnşallah olacak bu ay....
Senin uyku ve akıntılarda inşallah bebeğin habercisidir.Şafak kaç?

Satınalma işini beceremem.Kararsızımdır.Pazarlık yapamam.Alışverişi de sevmem.Kalite benim işim.Olmuş bil onu.İşgüvenliği de ok.Diğerlerinden sıkılırım şekerim

walla atla gel hemen tekirdağ çorludayım

cabuk ol bekliorum bugün olmassa pazartesi başla :))

ınsallah canım...hıc bılmıyorum yanı hısslerımde söndü bısey gecmıyo ıcımden ınsallah bu akıntılarım ve halsızlıgım güzel seylerın habercısıdır dedıgın gıbı..safak 8 canıkom ama su atesım dengesını bozdu sanırım sana bı yollım bı bak olurmu <a href="http://www.fertilityfriend.com/home/4099aa/">My Ovulation Chart</a>

evet canım bol hazırlıklı gırersın yenı yıla ınsallah..olacak olacak merak etme bazen hormonlarımız bazende dengemız bozuluyor bundan ama güzel hazırlık ve cok kafaya takmadan gelecek yenı ayda ınsallah bebegın..gelsınde bırlıkte sevelım bebıslerımızı teyzesı

canım sogan kürü yaptınmı???

:d :d :d :d :d :d: D:d :d:d :d

bana mi gülüyon kiiiiiizzzzzzzz

Canim soruyu yazmadan heyevandan hangi tusa basmissam hemen yolladi pc mesaji

evet demek ki iki gün böyle asiri geldigine göre belki baya büyük bir yimirtaaaaa

ama 1 hafta falan önce gördüm rüyamda böyle fazla akinti oluyo annem odaya giriyor ben utanip saklamaya calisiyorum-cünkü akintim koltugun üzerinde bir havlunun üstünde-

ama annem yinede fark ediyor durumu fakat caktirmiyor....sonrada kizim var oldugunu görüyorum ayni rüyada....ama inanamiyorum,diyorum icimden-ben bu cocuga ne zaman hamile kalipta dogurdum- o an evin kapisida acik babam bize geliyor tam....

hayir ola....annem hep der anne ve babayi rüyada görmek iyidir...

Estagfurullah canıkom sana gülermıyım ben...ne var ne yok bakalım..atesın akıntın felan???bata az kaldı artık ınsallah tutmustur bızım bebısler

Insallah canim.....

bak BTC bende bu ay yaptim ya....belki ondan dolayi yimirtam cok iyi oldu ve bende iki gündür bu akinti var:26:

ama yap istersen,,,tavsiye ederim....gerci ben henüz hamile kalmadim hic,ve bu kürüde bu ay ilk deniyorum ama dedigim gibi ben BTC küründen oldugunu düsünüyorum bu tür akintinin ve herhalde iyi yimirtladigimi

Sen takma o tabloyu kafaya.Ben ölçmüyorum artık.İnşallah gelir bebeklerimiz
canım sogan kürü yaptınmı???
Yapmadım soğan kürünü.Doktorum çok bi iltihaplanman yok.Normal dedi.O yüzden yapmadım.Ama spoşlara ve yumoşlara destek olmak iyidir diye düşünüyorum
İnşallah canım benim.Rğyalarımız hayallerimiz gerçek olur.Yavrularımıza kavuşuruz bi an önce.

Estagfurullah canıkom sana gülermıyım ben...ne var ne yok bakalım..atesın akıntın felan???bata az kaldı artık ınsallah tutmustur bızım bebısler

Rica ederim canim

Allah yüzünü hep güldürsün

canim bilemiyorum,galiba ben suan yimirtliyorum akintima göre....ben atesimi ölcmüyorum canim

sende durum nedir?

Olabilir çünkü bende de kasık ağrısı hiç kesilmedi bu ay.BTÇdendir diye düşünüyorum bende.Ümitliyim bu kürden.Bu ay olmadı ama inşallah diğer aya olacak.Yumurtlamamı geciktiriyor biraz benim bu kür.Hayırlısı olsun inşallah...

ınsallah canım valla hergün kac kez lavaboya gıtmekten otururken rahatsız olmaktan belırsız oldu durumum...

Rica ederim canim

Allah yüzünü hep güldürsün

canim bilemiyorum,galiba ben suan yimirtliyorum akintima göre....ben atesimi ölcmüyorum canim

sende durum nedir?

canım bende bal cörek otu karısımlı kür yapıyodum 2-3 aydır galıba bu yüzden nezaman nasıl yumurtladıgımı anlamıyorum..nerdeyse bır haftadır akıntım var son 3 gündürde arttı gıbı..atesımı ölçüyorum ama atesım cok dengelı anlamadım gıttı valla...dıyorum ınsan bır ayda cok yumurtlamaz neden bukadar akıntı işte öyle valla..akıntıyla ugrasıyorum kasıklarımda hafıf cekılme var bukadar sadece..daha 8 gün var sanırım son gününe kadar calısmalarada devam edecem bu akıntının sonu yok gıbı ooo calısmalara yogunluk ver canıkom..ınsallah bu ay bebıslerımız gelırde baska sıkıntılarla ugrasırız...
ya galıba bız bebelerımızı cok ıstıyozya bızım burnumuzdan getırecekler sanırım...senmısın benı cok isteyen dıyerek

Ayyyy kiz demek ki benimde gec yumurtlama sebebim bu kürden:26:

cünkü bugün benim 19. siklüs günüm

Ayyyy kiz demek ki benimde gec yumurtlama sebebim bu kürden:26:

cünkü bugün benim 19. siklüs günüm

Bu kürü yapan herkez ne zaman yumurtladığımı bilemedim diyor.Ben de bilemedim geçen ay.Ama bu ay işi sıkı tutuyorum ovulasyon testi alacağım

esimde diyor ya- hayatim sen cok istiyon yaaa cocuk sana inat gelmiyor,bak gör sen hic ilgilenmesen onunla,nasil geliyor o zaman-

ama cok zorrrrrrrr bunu basarmak...

canim cok dogru ya ben taaa bi hafta önce falan yine bu sümüksü akintiyi hafiften görmüstüm.....neler oluyor bizeeeeeeeeee yawwwwwwwww

bencede esın dogru söylemıs ama gelde dayan yahuuuuuuuu.....bılmıyoruuuuuuuuuuuuuuummm arkıdıs.. dengemız getttıııııı vücudumuz delırdüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…