• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar yumurtlama gününüzü nasıl anlıyorsunuz?yani fiziksel bi değişiklik oluyor mu ben bişey farketmiyorum da.

kızlar yumurtlama gününüzü nasıl anlıyorsunuz?yani fiziksel bi değişiklik oluyor mu ben bişey farketmiyorum da.

Uzayan bi akıntı oluyor canım.Çatladığı zaman da bazen pembemsi akıntı oluyor.Kasıklarda ağrılar oluyor.Adet olacakmışsın gibi.Ama en iyisi ovulasyon testleri.Doktorumda kullanabilirsin işe yarar dedi.

Hangi markayı alsam diyorum ben?Varmı fikriniz?

Canim ben mart ayinda clearbluden almistim icinde 7 tane vardi ve 25 euro idi....yani 50 tl falan oluyor

bencede esın dogru söylemıs ama gelde dayan yahuuuuuuuu.....bılmıyoruuuuuuuuuuuuuuummm arkıdıs.. dengemız getttıııııı vücudumuz delırdüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

isteeee gelde anlat bizeeeee,sonucta o cocugu biz tasiyacaz 9 ay yaaa:16::16::16::16::16::16::16::16:

Insallah:nazar::nazar::nazar:

Canim ben mart ayinda clearbluden almistim icinde 7 tane vardi ve 25 euro idi....yani 50 tl falan oluyor

isteeee gelde anlat bizeeeee,sonucta o cocugu biz tasiyacaz 9 ay yaaa:16::16::16::16::16::16::16::16:

Insallah:nazar::nazar::nazar:

sen yurt dısındamısın canım...sanırım burada clearblue yok hıc görmedım...ama clearblue de ıyı oldugunu tahmın edıyorum canım

Ovulasyon testimi de sipariş ettimmm..Oooohhh yandan yandan ooooohhhhh:111::111::111::124::124::124::119::119::119::118::118::118::118::129::129:

Ovulasyon testimi de sipariş ettimmm..Oooohhh yandan yandan ooooohhhhh:111::111::111::124::124::124::119::119::119::118::118::118::118::129::129:

canim bende ne zaman yumurtladigimi bilmiyordum gecen ay kullandim lapaguick aldim kullandigim ay hamile kaldim darisi sana insallah:16:

ekimde klomen kullanmıştım bu ayda adetim bayağı gecikince tedirgin olmaya başladım..

kızlaarr yoğun bi cuma il çevreden denetime geldiler saatlerdir numune alıcaz diye donduuuk arıtma başında

neler yaptınız ben yokken :)

ayşeeem inş son ovulasyon testlerin olsuuun :))) hayırlar getirsin sana

slm nasılsın mevanur kaç gün geçti öyle adet geçiktirme gibi yan etkisi
olmadığını biliyorum sen doktorunla görüştünmü

a.s canım doktoruma sormuştum geciktirebilir demişti geçen ay 31-8 kasım arasında oldum bu ay ise 13 ünde..

Back