Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi markayı alsam diyorum ben?Varmı fikriniz?
kızlar yumurtlama gününüzü nasıl anlıyorsunuz?yani fiziksel bi değişiklik oluyor mu ben bişey farketmiyorum da.
Hangi markayı alsam diyorum ben?Varmı fikriniz?
bencede esın dogru söylemıs ama gelde dayan yahuuuuuuuu.....bılmıyoruuuuuuuuuuuuuuummm arkıdıs.. dengemız getttıııııı vücudumuz delırdüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Canim ben mart ayinda clearbluden almistim icinde 7 tane vardi ve 25 euro idi....yani 50 tl falan oluyor
isteeee gelde anlat bizeeeee,sonucta o cocugu biz tasiyacaz 9 ay yaaa
Insallah
sen yurt dısındamısın canım...sanırım burada clearblue yok hıc görmedım...ama clearblue de ıyı oldugunu tahmın edıyorum canım
Ovulasyon testimi de sipariş ettimmm..Oooohhh yandan yandan ooooohhhhh:111::111::111::124::124::124::119::119::119::118::118::118::118::129::129:
Bende ondan aldım canımcım 20 ovu+6 gebelik 19,50tl....İnşallah canım...canim bende ne zaman yumurtladigimi bilmiyordum gecen ay kullandim lapaguick aldim kullandigim ay hamile kaldim darisi sana insallah
Bende ondan aldım canımcım 20 ovu+6 gebelik 19,50tl....İnşallah canım...
arkadaşlar yarın dr a gideceğim..umarım kist olmamıştır..
ekimde klomen kullanmıştım bu ayda adetim bayağı gecikince tedirgin olmaya başladım..
rabbim saglicakla bebislerini verir insallah
slm nasılsın mevanur kaç gün geçti öyle adet geçiktirme gibi yan etkisi
olmadığını biliyorum sen doktorunla görüştünmü