Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

yapsana testini artıık, hadi meraktan çatlatma bizi

81liyim ben..Ruhum 2010

eşimde 81 li

üfff yaa bekle bekle noluo bize yaa

hep aklım yumurtada,çatlamada,ateşte adet gününde

sağlıklı düşenemiyorum, ders çalışmam lazım onu bile yapamıyorum

kafamın içinde mıkmık sürekli konuşuooo bişiiler

sussun istiorum artık

Ders önemli onu ezmesine izin verme düşüncelerinin.Hem vakit geçmiş olur bebeği düşünmezsin ders çalışırken.Hadi bakıyım derse odaklan.

Diğerlerini bilmem ama adet günleri gelen su gibi akıntı büyük bi durum.İnşallah vardır.Kan testi vermedin mi?

Benim içinde büyük bir durum hiç böyle bişi ömrümde olmadı.. İnşallah vardır cnm. Kan testi vermedim korkuyorum da şimdi gitsem mi gitmesem mi daha bir gün geçti..

ya kızlar ateş ölçme sitesine giremiyorum.hatalı şifre diyo,şifre sıfırlama yapınca yanlış bağlantı falan diyo. bugün siz girdiniz mi hiç?

ya kızlar ateş ölçme sitesine giremiyorum.hatalı şifre diyo,şifre sıfırlama yapınca yanlış bağlantı falan diyo. bugün siz girdiniz mi hiç?
Sabah 7:30da girdim ben sorun yoktu.

Benim içinde büyük bir durum hiç böyle bişi ömrümde olmadı.. İnşallah vardır cnm. Kan testi vermedim korkuyorum da şimdi gitsem mi gitmesem mi daha bir gün geçti..

6 gün kala çıkmayabilir.Hadi idrar testi yap o zaman.Çıkınca da kana gidersin.Hadi

Ders önemli onu ezmesine izin verme düşüncelerinin.Hem vakit geçmiş olur bebeği düşünmezsin ders çalışırken.Hadi bakıyım derse odaklan.

ya sabah kalk ateş ölç,ovulasyonu tukurukle, hazırlan işe gel

zaten 6 ya kadar işteyim, akşama eve git yemek hazırla yada söyle,yemek ye,köpeğinle oyna,kocanla muhabbet et saat 10

bu süre zarfında susmayan bir iç ses

ee uykum geldi,eee bebek çalışmaları

haftasonu temizlik aylaklık derken

ne yorucu bi hayatım var bana mı öyle gelio

Allahım başka dert vermesin

ben bu hikayeyi bir yerden tanıyorum ama nerden :)

çıkmazsa da kendini toparlar yeni aya bomba hazırlanırsın

en azından daha fazla ümitlenmezsin

idrar mı kan mı diosunuz :))[/QUOTE]

walla aslında kesin olan kandır

ama istersen idrarla deneyelim hem fiyat hem zaman açıcından farkları var

inşallah

hadi hayırlısı ama stres yaparsanda olmaz

beyin olmayacaksın sinyali gönderiyormuş

rahat ol sanki daha çok varmışta bekliyormuşsun gibi düşün

allahım vermiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…