Günaydın Arkadaşlar..
1 gün geçti ve daha adet olmadım. Aslında günü gününe olurum. Karnım ağırdı adet olcam gibi ama hafif hafif sonra ıslandım su gibi 2-3 damla daha ama kırmızılar yok. Göğüslerim daha şiddetlendi.. Belirtiler ise herşey var.. :)
aynı şey bizde de varüzülmessin cociklerr
kaç yaşındasın ayşe 86 lıyım ben :)
81liyim ben..Ruhum 2010
eşimde 81 li
üfff yaa bekle bekle noluo bize yaa
hep aklım yumurtada,çatlamada,ateşte adet gününde
sağlıklı düşenemiyorum, ders çalışmam lazım onu bile yapamıyorum
kafamın içinde mıkmık sürekli konuşuooo bişiiler
sussun istiorum artık
Diğerlerini bilmem ama adet günleri gelen su gibi akıntı büyük bi durum.İnşallah vardır.Kan testi vermedin mi?
yapsana testini artıık, hadi meraktan çatlatma bizi
Sabah 7:30da girdim ben sorun yoktu.ya kızlar ateş ölçme sitesine giremiyorum.hatalı şifre diyo,şifre sıfırlama yapınca yanlış bağlantı falan diyo. bugün siz girdiniz mi hiç?
Benim içinde büyük bir durum hiç böyle bişi ömrümde olmadı.. İnşallah vardır cnm. Kan testi vermedim korkuyorum da şimdi gitsem mi gitmesem mi daha bir gün geçti..
Ders önemli onu ezmesine izin verme düşüncelerinin.Hem vakit geçmiş olur bebeği düşünmezsin ders çalışırken.Hadi bakıyım derse odaklan.
6 gün kala çıkmayabilir.Hadi idrar testi yap o zaman.Çıkınca da kana gidersin.Hadi
ya sabah kalk ateş ölç,ovulasyonu tukurukle, hazırlan işe gel
zaten 6 ya kadar işteyim, akşama eve git yemek hazırla yada söyle,yemek ye,köpeğinle oyna,kocanla muhabbet et saat 10
bu süre zarfında susmayan bir iç ses
ee uykum geldi,eee bebek çalışmaları
haftasonu temizlik aylaklık derken
ne yorucu bi hayatım var bana mı öyle gelio
Allahım başka dert vermesin
ben bu hikayeyi bir yerden tanıyorum ama nerden :)
Ya çıkmazsa
çıkmazsa da kendini toparlar yeni aya bomba hazırlanırsın
en azından daha fazla ümitlenmezsin
sizin evden olmasıın :)))
idrar mı kan mı diosunuz :))
hehehe :) kesinlikle ağır işçiyiz biz :)
günaydın arkadaşlar..
1 gün geçti ve daha adet olmadım. Aslında günü gününe olurum. Karnım ağırdı adet olcam gibi ama hafif hafif sonra ıslandım su gibi 2-3 damla daha ama kırmızılar yok. Göğüslerim daha şiddetlendi.. Belirtiler ise herşey var.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?