• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
üstteki bu sabah yaptığım test fortel
alltaki dün yaptığım test certain

408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Bugünkü ateşten sonra ümitlenmenin ve test yapmanın anlamı yok galiba...:31: Gidip çekilmiş çörekotumu alayım ben en iyisi.Adet gelse de 3.günü doktora gitsem....Sıkıldım çocuk yapmaya çalışmaktan...Ateş de ölçmeyeceğim ovulasyon testi de almayacağım ben kızlar.Zaten yumurtladım hadi yatalım mevzuu beni çok geriyor.Doğal destekle eşimi de kendimi de hazırlayacağım....Kasıklarım ağrıyor....Adet geliyor....:25::25::25::25: Benim olmadı sizlere inşallah bu güzel sevinççç:31:

:(((((((((((((Feyzaaa.....

Arkadaslar oglumun aksamdan beri beyin basinci sabit duruyor bu onun icin iyi bir durum ama 5-6 gun daha uyutacaklar cok dua edin nolur .
Bittim ben dostlar yavrumu o halde gormek cigerimi yakiyor en cok korktugu sey dr du yavrum nerelerde yatiyor simdi yiyemiyorum uyuyamiyorum hayat durdu sanki o ayaga kalkip ANNEM demeden benim icin hayat baslamayacak cok zor Allahim kimselere evlat acisi vermesin benim de yavrumu sag salim ayaga kaldirsin.onu hergun soran Abim kalkmadimi cok uyudu ben uyandirayim diyen kardesine,kokusunu ozleyen anne ve babasina kavustursun Rabbim...

Arkadaslar oglumun aksamdan beri beyin basinci sabit duruyor bu onun icin iyi bir durum ama 5-6 gun daha uyutacaklar cok dua edin nolur .
Bittim ben dostlar yavrumu o halde gormek cigerimi yakiyor en cok korktugu sey dr du yavrum nerelerde yatiyor simdi yiyemiyorum uyuyamiyorum hayat durdu sanki o ayaga kalkip ANNEM demeden benim icin hayat baslamayacak cok zor Allahim kimselere evlat acisi vermesin benim de yavrumu sag salim ayaga kaldirsin.onu hergun soran Abim kalkmadimi cok uyudu ben uyandirayim diyen kardesine,kokusunu ozleyen anne ve babasina kavustursun Rabbim...

AMİNN canım allahım en kısa zamanda yavrunu sağlığına kavuştursun inşallah tatlım dün gece okumuştum yavrun için şimdi tekrar okuyacağım canım... ALLAHIM SESİMİZİ DUALARIMIZI DUYSUN İNŞALLAH...

Hep dualarımda Ömer Faruk ve sen..Allahım bol bol sabır versin sizlere.Zor bi dönem biliyorum ama çocukların için Ömer'in için sen sağlam olmak zorundasın Feyza.Yemeden,uyumadan yaşanmaz.Karnındaki günahsıza eziyet etme.Allahım esirgesin sana bişey olsa ne olacak evlatların?Sağlam dur nolur.Dualarımız hep sizinle.

arkadaslar oglumun aksamdan beri beyin basinci sabit duruyor bu onun icin iyi bir durum ama 5-6 gun daha uyutacaklar cok dua edin nolur .
Bittim ben dostlar yavrumu o halde gormek cigerimi yakiyor en cok korktugu sey dr du yavrum nerelerde yatiyor simdi yiyemiyorum uyuyamiyorum hayat durdu sanki o ayaga kalkip annem demeden benim icin hayat baslamayacak cok zor allahim kimselere evlat acisi vermesin benim de yavrumu sag salim ayaga kaldirsin.onu hergun soran abim kalkmadimi cok uyudu ben uyandirayim diyen kardesine,kokusunu ozleyen anne ve babasina kavustursun rabbim...

allah yardımcınız olsun çok üzüldüm

bizde neyi dert ediyoruz dimi

çok geçmiş olsun

ben bi de düşük yaptım kocamı ekrana bakarken gördüğüm hali gebelik sonlanıo derken dr gözümün önünden bir an olsun gitmio

1 yılı geçti hep o günü yaşıorum ben

nolur yapma böle

geçmiş olsun canım mevla cümlemize şifa göndersin inşallah..

sen de ben gibiymişsin yaw. niye bozuyosun ki moralini.. daha dur yolun başındayız. olmadı tüp taktırırız ne yapalım. ölüm yok ya ucunda. yaşamak güzel boşverrr... hayat sadece bebekten mi ibaret.. kısmet Allah ne yazdıysa o olur. ama emin ol bigün olucak ben inanıyorum her ne kadar tembel bikocam olsa da :))

inşallah olucak bende inanıyorum sanırım kendimi çok fazla kaptırıyorum
sonra kırmızıları görünce bütün umutlarım yıkılıyor
inşallah önümüzdeki ay güzel haberler veririm..

Rabbim şafi ismiyle şifa ihsan etsin...inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..

408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Bugünkü ateşten sonra ümitlenmenin ve test yapmanın anlamı yok galiba...:31: Gidip çekilmiş çörekotumu alayım ben en iyisi.Adet gelse de 3.günü doktora gitsem....Sıkıldım çocuk yapmaya çalışmaktan...Ateş de ölçmeyeceğim ovulasyon testi de almayacağım ben kızlar.Zaten yumurtladım hadi yatalım mevzuu beni çok geriyor.Doğal destekle eşimi de kendimi de hazırlayacağım....Kasıklarım ağrıyor....Adet geliyor....:25::25::25::25: Benim olmadı sizlere inşallah bu güzel sevinççç:31:

ayşe daha hasta olmadın ki dur bakalım inşallah olmazsın
olursanda tekrar başa alıcağız herşeyi
bnde yeniden başladım kürlere Rabbim büyük üzülsekte elbet zamanı geldiğinde olucak

ayşe daha hasta olmadın ki dur bakalım inşallah olmazsın
olursanda tekrar başa alıcağız herşeyi
bnde yeniden başladım kürlere Rabbim büyük üzülsekte elbet zamanı geldiğinde olucak

Ateşim tekrar yükselirse ümit varmış hala.Önceden böyle olanlar varmış.:46: İnşallah benimki de yarın 37 falan olur.Hiç de düşmez inşallah:16: Bende çakşırı yediriyorum kocama 2 gündür.Olursam bu ay BTÇ kürüne başlayacağım bende.Bir an hüzün çöktü sule ya sabah ateşi görünce.Bi daha ölçtüm hatta inanamadımda.Hayırlısı olsun hepimiz için:16:

allah evladına güç versin canım benim sanada dualarımız seninle güçlü olmaya çalış sana yeniden anneee diye seslenice güleri düşün

ayşeeee bak beni gene boş bıakıyosun isyanım kabarıyo:1: akşamdan beri bendede var o kelebek çarpmasından sende varmı bişeyler

Ateşim tekrar yükselirse ümit varmış hala.Önceden böyle olanlar varmış.:46: İnşallah benimki de yarın 37 falan olur.Hiç de düşmez inşallah:16: Bende çakşırı yediriyorum kocama 2 gündür.Olursam bu ay BTÇ kürüne başlayacağım bende.Bir an hüzün çöktü sule ya sabah ateşi görünce.Bi daha ölçtüm hatta inanamadımda.Hayırlısı olsun hepimiz için:16:

amin canım hepimiz için hayırlısı..
bende bu ay ateş ölçümü yapayım dedim ama eşim bu ateşin çok sağlıklı olmadığını
illaki ölçümlerde hata olucağını söyledi o yüzden vazgeçtim sende çok kafana takma
zaten Rabbim nasip etmişse şimdi bebeğin seninledir
çoğu şeyi kafamıza takıp stres yaptığımız için olmuyor belkide
hasta olursanda doktora gidersin sonuçlarını öğrenir ve de kürlerini uygularsın
önümüzdeki ay inşallah güzel haberler veririz birbirimize..

ayşeeee bak beni gene boş bıakıyosun isyanım kabarıyo:1: akşamdan beri bendede var o kelebek çarpmasından sende varmı bişeyler
Bugün biraz durgunum seyidecim.Belki zamanla açılırım...:31:
amin canım hepimiz için hayırlısı..
bende bu ay ateş ölçümü yapayım dedim ama eşim bu ateşin çok sağlıklı olmadığını
illaki ölçümlerde hata olucağını söyledi o yüzden vazgeçtim sende çok kafana takma
zaten Rabbim nasip etmişse şimdi bebeğin seninledir
çoğu şeyi kafamıza takıp stres yaptığımız için olmuyor belkide
hasta olursanda doktora gidersin sonuçlarını öğrenir ve de kürlerini uygularsın
önümüzdeki ay inşallah güzel haberler veririz birbirimize..
Bende ateş takibini bırakacağım.Onun yüzünden namaza kalkamıyorum:47: Hep 06:40da ölçünce değiştiremedim sonucu etkiler diye.Herşeyden etkileniyorsa ne anlamı var ateşi ölçmenin değilmi?Kürler yeter.Bi de ovulasyon testi belkiiiii..:44: Eşimle bi istişare edeyim de bakalım o ne diyecek:31: İnşallah gelmez adetim de gerek kalmaz tüm bunlara:31::31:

Bugün biraz durgunum seyidecim.Belki zamanla açılırım...:31:

Bende ateş takibini bırakacağım.Onun yüzünden namaza kalkamıyorum:47: Hep 06:40da ölçünce değiştiremedim sonucu etkiler diye.Herşeyden etkileniyorsa ne anlamı var ateşi ölçmenin değilmi?Kürler yeter.Bi de ovulasyon testi belkiiiii..:44: Eşimle bi istişare edeyim de bakalım o ne diyecek:31: İnşallah gelmez adetim de gerek kalmaz tüm bunlara:31::31:

inşallah canım bence en güzeli kürleri uygulamak ve ovulasyon testi
bunları uyguladıktan sonra ve Rabbim dilemişse muhakkak olur
bnde artık eşimi ve kendimi strese sokmak istemyrm
bnde bugun kan verdim dua edin kızlar inşallah tahliller ii çıkar
sonrasında doktorla ayrıntılı görüşüp muayene olucam

inşallah canım bence en güzeli kürleri uygulamak ve ovulasyon testi
bunları uyguladıktan sonra ve Rabbim dilemişse muhakkak olur
bnde artık eşimi ve kendimi strese sokmak istemyrm
bnde bugun kan verdim dua edin kızlar inşallah tahliller ii çıkar
sonrasında doktorla ayrıntılı görüşüp muayene olucam

İnşallah canım..Ben bir de erkek bebek istiyorum yumurtlama gününü tam bilmem gerekiyormuş.Bir sürü arkadaşım aynı şeyi söyledi araştırdım.Nette de örnekleri çok.Rabbimden de istiyorum inşallah ikiz oğullarım gelecek bu ay.Olmazsa diğer ay.Gelecek ikizlerim:16::55::55:

günaydın kızlarrr, nabersiniz? yaaa bu BTÇ kürü ne kadar enerji veriyor?adama da yedirsem fayda eder mi acaba? :)

İnşallah canım..Ben bir de erkek bebek istiyorum yumurtlama gününü tam bilmem gerekiyormuş.Bir sürü arkadaşım aynı şeyi söyledi araştırdım.Nette de örnekleri çok.Rabbimden de istiyorum inşallah ikiz oğullarım gelecek bu ay.Olmazsa diğer ay.Gelecek ikizlerim:16::55::55:

:))) inşallah canım hayırlı ikiz erkek bbeklerin olur
bnde kız istiyorum hayırlısı tabi ama duamda hep Rabbim senden istiyorum
artık mevla hayırlı görmüşse olur..

günaydın kızlarrr, nabersiniz? yaaa bu BTÇ kürü ne kadar enerji veriyor?adama da yedirsem fayda eder mi acaba? :)
BTÇ kürü yumurtalar için canım.Enerjiye bi faydası yoktur bence.Yumurtanın geliişmesi ve çatlaması için çünkü..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back