• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
günaydın kızlarrr, nabersiniz? yaaa bu BTÇ kürü ne kadar enerji veriyor?adama da yedirsem fayda eder mi acaba? :)

günaydın canım karın ağrısı dışında iyiyim sen nasılsın?
ben bayanlar için uygulanan kür olduğunu biliyorum yumurta gelişimine yardımcı
eşin içinde farklı kür var onu olmazsa onu yaparsın

canım benim düşük yaptığım gebeliğimde böyle olmuştu adet günüm silikti,2 gün sonra tekrarladım çift çizgiydi

inşallah hamilesindir bitanem :))

çoook sevindiim çook heyecanlıyımmm

bide ayşeden alsak şu güzel haberleriii

:))) inşallah canım hayırlı ikiz erkek bbeklerin olur
bnde kız istiyorum hayırlısı tabi ama duamda hep Rabbim senden istiyorum
artık mevla hayırlı görmüşse olur..

İSTEYİN VEREYİM demiş Mevla.Bende istiyorum hayırlı erkek ikiz evlatlar.Sağlıklı tabi bir de.Bi O var yardım edecek elimizden tutacak..Sebebini işlerim O'ndan dilerim O da verir.Hep böyle oldu hayatımda...Gönüldenn istediğim herşeye sahibim çok şükür:16::16::16: Bunu da istiyorum canı gönülden.Verecektir.Şüphem yok:16:

BTÇ kürü yumurtalar için canım.Enerjiye bi faydası yoktur bence.Yumurtanın geliişmesi ve çatlaması için çünkü..

yumurtalar için de ama kaç aydır yiyorum gün mü denk gelmiyor anlayamadım. Ayse sen bugün durgunsun? Stres yok sakin olucaz dimi?Herşey Allahtan..Veren de alan da Allah.

İSTEYİN VEREYİM demiş Mevla.Bende istiyorum hayırlı erkek ikiz evlatlar.Sağlıklı tabi bir de.Bi O var yardım edecek elimizden tutacak..Sebebini işlerim O'ndan dilerim O da verir.Hep böyle oldu hayatımda...Gönüldenn istediğim herşeye sahibim çok şükür:16::16::16: Bunu da istiyorum canı gönülden.Verecektir.Şüphem yok:16:

inşallah bizde duana amin diyelim:))
benim eşimde ikiz istiyor ama ben bakamam diye göze alamıyrm
tabi olursada yapacak birşey yok..

günaydın canım karın ağrısı dışında iyiyim sen nasılsın?
ben bayanlar için uygulanan kür olduğunu biliyorum yumurta gelişimine yardımcı
eşin içinde farklı kür var onu olmazsa onu yaparsın

ona da keçi boynuzu pekmezi aldım. buradan öğrendim. hepsini deniyorum tutana kadar uğraşacağım. ben de iyiyim şekercim. işteyim ne olsun sürünüyoruz işte.

canım benim düşük yaptığım gebeliğimde böyle olmuştu adet günüm silikti,2 gün sonra tekrarladım çift çizgiydi

inşallah hamilesindir bitanem :))

çoook sevindiim çook heyecanlıyımmm

bide ayşeden alsak şu güzel haberleriii
Ayy sunbal hadi kızz sevince boğ bizi çift çizgili fotoğraflarla hadiii:16::16::16::16::16::16:
İnşallah cimcikne.Ama ne yalan söyleyim bugünkü ateş beni üzdü.Öyle ağrım varki bugün bile olabilirim adet:31:Hayırlısı artık.
yumurtalar için de ama kaç aydır yiyorum gün mü denk gelmiyor anlayamadım. Ayse sen bugün durgunsun? Stres yok sakin olucaz dimi?Herşey Allahtan..Veren de alan da Allah.

Stres kalmadı cadiozy..Durgunluk ondan..Ateşim düştü bugün.O yüzden..Hayırlısı...

dün bir söz okudum ve paylaşmak istedim kızlar..

Kötü yaradılışlı kişi Allah'a yalvarmasın diye Allah ona dert keder vermez.Unutma firavunun başı bir kez bile ağrımadı.

sağlık personeli olmama rağmen gitmiyorum :) bir sene dolsun ozaman olmazsa gideceğim..

yaşını bilmiyorum ama istiyorsan bence git tahlil yaptır eğer bir sorun varsa ki inşallah yoktur tedbirini erkenden alırsın
zaten sorun yoksa da doktor sana beklemene söyleyecek
yine de seçim senin hakkımızda hayırlısı olsun

yaşını bilmiyorum ama istiyorsan bence git tahlil yaptır eğer bir sorun varsa ki inşallah yoktur tedbirini erkenden alırsın

Amin inşallah..

Bence de cadiozy.Belki de boşa bekleyeceksin 1 yıl..Allah korusun da tabi.Olabilir.En azından beklemen gerektiğinden,sağlık sorunun olmadığından emin olursun.

Ayy sunbal hadi kızz sevince boğ bizi çift çizgili fotoğraflarla hadiii:16::16::16::16::16::16:
İnşallah cimcikne.Ama ne yalan söyleyim bugünkü ateş beni üzdü.Öyle ağrım varki bugün bile olabilirim adet:31:Hayırlısı artık.

Stres kalmadı cadiozy..Durgunluk ondan..Ateşim düştü bugün.O yüzden..Hayırlısı...

üff kırmızılar bile yıkamaz ayşeyi

walla çok özeniom sana, benim hemen yüzüm düşüo

mesela geçen ay olmadı,

bu ay BTÇ kürü,ateş ölçme,ovulasyon hepsini yapıorum olmazsa bir dahaki ay hiçbişii yapmam

şimdilik düşüncelerim bunlar

üff kırmızılar bile yıkamaz ayşeyi

walla çok özeniom sana, benim hemen yüzüm düşüo

mesela geçen ay olmadı,

bu ay BTÇ kürü,ateş ölçme,ovulasyon hepsini yapıorum olmazsa bir dahaki ay hiçbişii yapmam

şimdilik düşüncelerim bunlar

Bende sabah hiçbişey yapmayacam dedim.Sonra kürleri yapayım dedim.Az önce ovulasyona olabilir dedim.Ama ateş takibi yapmayacağım ondan eminim.:1: Kafam karman çorman benimde.Sıkıldım,yoruldum artık.Yaşım ilerliyor.Eşimi üzmek beni kahrediyor.Hevesim geçmeden versin Rabbim hemen.:16:

Günaydın Arkadaşlar..
1 gün geçti ve daha adet olmadım. Aslında günü gününe olurum. Karnım ağırdı adet olcam gibi ama hafif hafif sonra ıslandım su gibi 2-3 damla daha ama kırmızılar yok. Göğüslerim daha şiddetlendi.. Belirtiler ise herşey var.. :)

Günaydın Arkadaşlar..
1 gün geçti ve daha adet olmadım. Aslında günü gününe olurum. Karnım ağırdı adet olcam gibi ama hafif hafif sonra ıslandım su gibi 2-3 damla daha ama kırmızılar yok. Göğüslerim daha şiddetlendi.. Belirtiler ise herşey var.. :)

Diğerlerini bilmem ama adet günleri gelen su gibi akıntı büyük bi durum.İnşallah vardır.Kan testi vermedin mi?

Bende sabah hiçbişey yapmayacam dedim.Sonra kürleri yapayım dedim.Az önce ovulasyona olabilir dedim.Ama ateş takibi yapmayacağım ondan eminim.:1: Kafam karman çorman benimde.Sıkıldım,yoruldum artık.Yaşım ilerliyor.Eşimi üzmek beni kahrediyor.Hevesim geçmeden versin Rabbim hemen.:16:

aynı şey bizde de var :( üzülmessin cociklerr

kaç yaşındasın ayşe 86 lıyım ben :)

Back