hofff benim de sezeryan :18:
aunen 10-15 gün önce alıyolar bebişi.
gerçi benim kenan 40+6 da doğdu da o ayrı mesele
metehan ekim 15 inde doğacaktı ama erken davrandı eylül 25 de doğdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hofff benim de sezeryan :18:
aunen 10-15 gün önce alıyolar bebişi.
gerçi benim kenan 40+6 da doğdu da o ayrı mesele
metehan ekim 15 inde doğacaktı ama erken davrandı eylül 25 de doğdu
ilki sezeryanmıydı?
eken davrandı demişin o zaman normal mi?
eger normal doğduysa o zaman neden bu sezeryan olucak?
:44::44:
çok mu sordum
ahhh canımm bir bilebilsek ama beklemekten başka çare yok
kızlarrr kımse yokkkk ama sasırdım ben şimdi test yapmıycam dedım ama aksam gelınce bı yapayım dedım yaptımm ılk 5 dakkıka hıc bısey yoktuuu sonra aldım cekmeceye koydummm yemek yaptım yedık bıraz once baktımm bı 3saat sonra falan yanıı bole ısıga tutunca belli olannn bı cızgı var gıbıı ama hayalmı goruyorum gercekmı bılmıyorumm battada 2yada 3gun varrr benım hesaplarım agore bu ay nezman yumurtladım onuda bılmıyorum normalde 28 gunde bır oluyorum ama gecen ayy 3 gün gecikti.ne dusuncem bılemedım baska testımde yok ancak yarın aksam yapıcamm
Canim emin olmak için yarın bı daha yap silikte olsa çıkarsa gebesin demektir gerçi çıkmış hayırlısı büyük ihtimal olabilirsin
kızlarrr kımse yokkkk ama sasırdım ben şimdi test yapmıycam dedım ama aksam gelınce bı yapayım dedım yaptımm ılk 5 dakkıka hıc bısey yoktuuu sonra aldım cekmeceye koydummm yemek yaptım yedık bıraz once baktımm bı 3saat sonra falan yanıı bole ısıga tutunca belli olannn bı cızgı var gıbıı ama hayalmı goruyorum gercekmı bılmıyorumm battada 2yada 3gun varrr benım hesaplarım agore bu ay nezman yumurtladım onuda bılmıyorum normalde 28 gunde bır oluyorum ama gecen ayy 3 gün gecikti.ne dusuncem bılemedım baska testımde yok ancak yarın aksam yapıcamm
canım ya bi çift çizgi gördüm sanki:)
yani çok belirgin değil ama bi karartı var orda. inşallah hamilesindir canım ya.
dualarım seninle güselim. bi kan tahlili yaptır istersen. emin olalım demi ama:)
batlarımız aynıydı seninle, ben de test yaptım dün dayanamadım..ama tek çizgi tabiki
senin güzel haberlerini bekliyorum canm
ayy catlycamm esım gececı olmasa gıdıp nobetcı eczaneden alıcamm artık yarına aksama kadar beklıycemm nasıl beklıycem bılmıyorum ama beklıycem :18:
canım benimde öyle resmini pylaştım sende paylaşsana hızlı resimyükle coma gir yükle bakalım inş hamisisndir
inş bebimledir bebeğim ama şuan herşey muallakta bi kaç güne belli olur sanırım dunı eksik etme canım
canım 5-10 dk geçtikten sonra pek dikkate almayın deniyor testler için. bi kere de ben yaşadım senin bu yazdığını. ışığa tutunca bi karartı görünüyordu, ben de ümitlendim ertesi gün kan vereyim diye gidecekken adet oldum, çok üzülmüştüm
sana tavsiyem çok ümitlenme, sonra çok üzülüyoruz. 2-3 gün daha bekle bakalım, sabret, çok zor biliyorum ama..
mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler.
inşallah sen de hayırlı haberler verirsin..
biliyorum canım ya oyuzdenn cokta umıtlenmek ıstemıyorummm ole artık hayırlısıııı bakalım nolcakkkkk hayrılısı olsunn
benim öyle 2 3 saat sonra değil yaptıktan hemen sonra 10 dak diiyim belliydi ama baya silik yani ama fotoyu saatler sonra çektim ama böyle öğrenipte hamile kalanlarda vr top soriclerde okumuştum olmayıncasaatler geçsede çıkımıyo
sonuçta hamiş olmayabiliriz yada bebişimiz tam sağlıklı olmayabilir oluşan beta hcg düşük olur ozaman bebek tutunamz ve adetle düşr onud arabbim bilir