Çok kötü bir durum ya bir de uyarılmak yokmu böyle oldun şöyle oldun , oldumda karşı koyamıorum bir de işin vahim tarafı farkındayım yapıorum yani.. :))) Belki hamileyizdir..
Aşı nedir ki ben bilmez
Çok kötü bir durum ya bir de uyarılmak yokmu böyle oldun şöyle oldun , oldumda karşı koyamıorum bir de işin vahim tarafı farkındayım yapıorum yani.. :))) Belki hamileyizdir..
Aşı nedir ki ben bilmez
Ben de bu ay ilk kez ateş ölçüyorum ama bildiğim kadarıyla yorumlarım canım..ayşecim ben ateş ölçümlerimi tabloya girmedim bu ay ama buraya yazsam bi bakar mısın canım nası gidiyo? ben bu ay yumurtlayamadım sanırsam ateşim hep düşük :))
Yumurtlamadan 1 gün önce değer düşüyor derler.18.gün düşmüş yarını mutlaka ölç.Eğer yarın 36.7 gibi yüksek bi değer çıkarsa yumurtladın demek.Ateşin bi anda fırlaması gerekiyor yumurtlamış olman için.Seninki gayet istikrarlı uslu uslu gidiyor maşallah.Siklusun kaç?3.gün: 36.4
4.gün: 36.3
5.gün: 36.2
6.gün: 36.3
7.gün: 36.3
8.gün: unuttum(
9.gün: 36.5
10.gün: 36.3
11.gün: yok
12.gün: yok
13.gün: 36.3
14.gün: 36.4
15.gün: 36.3
16.gün: 36.3
17.gün: 36.3
18.gün: 36.1
bugün 18.günüm ama genelde aynı değerler gibi geliyo bana ,3 gün ölçmeyi unuttum :)) yoksa hala yumurtlayamadımmı ben :))
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr ben geldıııııııııııııımmmm
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr ben geldıııııııııııııımmmm
hoşgeldin bacımm ben çömez bugün düştüm buraya :)
Hoşgeldin ebbiiiiii.
Herkese merhaba kızlar nasılsınız?
408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Sana bi fikir oluşturur belki benim tablom.Son 3-4 gün ateşin yükselmesi yada sabit kalması gerekiyor.Hiç düşmemesi lazım benimkinin artıkİnsanın uyanır uyanmaz bu stresi yaşaması da bi garip oluyormuş.Ağzında derece tıptıp tıptıp yüreğinin sesi ve eşinin meraklı bakışlarıyla saniyeleri sayıyorsun.Öttüğü anda derece kalbin durma noktasına geliyor.Bakıyorsun dünküyle aynı.Ohhh..Eşin meraklı soruyor "kaç çıktı,yani?,iyimi bu?" falan...İyi çok şükür diyorsun.O da ohh diyor derinden.Ama içinden diyor.Sana belli etmemek için.Gözlerinden okuyorsun sen o rahatlamayı.......
Merhaba KEVOK.Son 4 gün bende...BeklemedeyimHerkese merhaba kızlar nasılsınız?
Son 4 günn tatliebbi.Sıkıntıya girmemeye çalışıyorum.Sık sık abdest tazeliyorum.Dua ediyorum bol bol.Beni en çok o sakinleştiriyor.Bıraksalar hiç kalkmasam Rabbimin huzurundan....hosbuldummm ayseeeemmmm nasılsın sekerım
ayseeemmm benım ates tablomda kırmızı cızgıler yok...nedennnnnnnnnnn
kızamıkçık aşısı diyom gebelikten önce yaptırmak lazım :) nasıl kıvırdım ama :) yoksam süpürgenin sapını kafamda görecem sonra yıldızları sayarım artık :)
evet evett sana noluyobu aralar yaaaa flann bılsem zaten bende sınır küpü gıbıı dolanmıycam ortalıktaaainşş hamılleıktendır ama benn hı cbısey hıısetmıyorumm 2gun kaldı bata kasık agrılarım basladıı zatenn saolsunlarr hıcc gecc kalmıyolarrrrrrrr
sen de hoşgeldin.. kendi adıma konuşiim iyiyim yuvarlanıp gidiyoruz işte :) sen nasılsın?
Merhaba KEVOK.Son 4 gün bende...BeklemedeyimSen nasılsın?
Merhaba KEVOK.Son 4 gün bende...BeklemedeyimSen nasılsın?
Son 4 günn tatliebbi.Sıkıntıya girmemeye çalışıyorum.Sık sık abdest tazeliyorum.Dua ediyorum bol bol.Beni en çok o sakinleştiriyor.Bıraksalar hiç kalkmasam Rabbimin huzurundan....
Benimkinde de 2 aralıktaki ateş çakmaÖlçemedim o gün.Çİzgiyi çeksin diye bi değer girdim çekti.Kaçıncı gündesin sen?Bata kaç gün kaldı da çekmedi çizgiyi?
rabbimle basbasa olmak en güzelı zaten...bende bugün yürüyüs yaptım cok ıyı geldı...
batıma 11 gün kaldı yanı 21. günümdeyım canım..akıntım bır haftadır var...halada devam edıyor canımcım...bılmem niye cekmedı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?