aşşşeeee nie konuşmuo kimse
neden neler yaptıklarından, beklentilerinden, belirtilerinden kimse bahsetmio
beni kimse takmıyo vallaha yok zayıflayalım beklerken diyorum bilmem ne yok herkez davşan gibide bi benmiyim tombiş ya yok belirti dioz yok yok yok sevmiyomu kimse beni burda yaa
ben bi de düşük yaptım kocamı ekrana bakarken gördüğüm hali gebelik sonlanıo derken dr gözümün önünden bir an olsun gitmio
1 yılı geçti hep o günü yaşıorum ben
nolur yapma böle
bende biri sorsada yazsam diye bekliorum. :)) fakat hamile değilim yinede yazsam mı :)
bu ay ilk defa gebelik için sıkı çalıştım. Yumutlama dönemimde kasıklarımda ağrı oldu ve sadece bir gün bu kelebek çırpınması gibi duyguyu hissettim çok şiddetli ve keyifliydi. :)) gebelik olayını fazla kafama takmamaya unutmaya çalıştım. Adetime 15 gün kala göğüslerimde ağrılar başadı ve günden güne arttı. önceden göğüs ağrım koltuk altımda olurdu sadece şimdi göğüs arasında ve uçlarında da ağrılarım var. Meme ucunda bezeler var baya kalabalıklar :) göğüslerim acayip büyüdü 2 katı diebilirim mavi damarlar harita gibi çıktı bu damarlarımda kasıklarımda da var. Kasığımda şişme ve acayip bir sertlik var. Kirpiklerim kıvrıldı havalandı :) canım sıkılıo takıntılıyım hatta topluk arasında çok düşüncesizce konuşuyorum vee hiç böyle biri değilim. Acayip yemek yiyordum 2 gün öncesine kadar karşı koyamıordum. Hatta lahmacun sevmem eşime gelirken getir dedim minmisin sen sevmessin dedi getir dedim ve saldırdım o derece.. :) psikolojik mi bilmem. :) aslında en büyük belirtim kişilik bozukluğum çok düşüncesiz ve rahat oldum.. Halsizlik yorgunluk uyku bunlar zaten hep varolan şeyler. Son olarak 30 günde bir adet oluyorum erken oldum ama geç hiçç olmadım bugün olmam gerekiyor ve bekliyorum. Ayrıca geçen 3 aydır adet günümden önce hep şiddetli kasık ağrıarım oluyordu bu ay hiç yok ara ara karnım ağrıyo arada batıyo hapşurunca kasığıma ağrı giriyo ayağımı yukarı çekince geçiyor. şu anda hiç ağrım yok allah tan ümit kesilmez ama her şeye hazırlıklıyım..
Uff kouşmayı bekliyormuşum :)) inşallah bende bekleyen herkesde hamiledirrr...
Bende biri sorsada yazsam diye bekliorum. :)) Fakat hamile değilim yinede yazsam mı :)
Bu ay ilk defa gebelik için sıkı çalıştım. yumutlama dönemimde kasıklarımda ağrı oldu ve sadece bir gün bu kelebek çırpınması gibi duyguyu hissettim çok şiddetli ve keyifliydi. :)) Gebelik olayını fazla kafama takmamaya unutmaya çalıştım. Adetime 15 gün kala göğüslerimde ağrılar başadı ve günden güne arttı. Önceden göğüs ağrım koltuk altımda olurdu sadece şimdi göğüs arasında ve uçlarında da ağrılarım var. Meme ucunda bezeler var baya kalabalıklar :) Göğüslerim acayip büyüdü 2 katı diebilirim mavi damarlar harita gibi çıktı bu damarlarımda kasıklarımda da var. Kasığımda şişme ve acayip bir sertlik var. Kirpiklerim kıvrıldı havalandı :) Canım sıkılıo takıntılıyım hatta topluk arasında çok düşüncesizce konuşuyorum vee hiç böyle biri değilim. Acayip yemek yiyordum 2 gün öncesine kadar karşı koyamıordum. Hatta lahmacun sevmem eşime gelirken getir dedim minmisin sen sevmessin dedi getir dedim ve saldırdım o derece.. :) Psikolojik mi bilmem. :) Aslında en büyük belirtim kişilik bozukluğum çok düşüncesiz ve rahat oldum.. Halsizlik yorgunluk uyku bunlar zaten hep varolan şeyler. SOn olarak 30 günde bir adet oluyorum erken oldum ama geç hiçç olmadım bugün olmam gerekiyor ve bekliyorum. Ayrıca geçen 3 aydır adet günümden önce hep şiddetli kasık ağrıarım oluyordu bu ay hiç yok ara ara karnım ağrıyo arada batıyo hapşurunca kasığıma ağrı giriyo ayağımı yukarı çekince geçiyor. Şu anda hiç ağrım yok Allah tan ümit kesilmez ama her şeye hazırlıklıyım..
Uff kouşmayı bekliyormuşum :)) İnşallah bende bekleyen herkesde hamiledirrr...
hee bende zayıflıyım dıodum ama doktorumda dedı sen hamıle kal yuruyusle yemeklerede dıkkat ettıkce vercen dedı ,bebek buyudukce senden alcak dedı ,,
takma kılonu
söyle sen takıldım bile sana :)
hamilemisin yoksa sen o mesajın altındaki cetvelde ne:)
o kelebeği yerim ben
ya deneyimli biri anlatsın ne olur bu kelebek yada baloncuk neyin nesi:)
o kelebeği yerim ben
o kelebeği yerim ben
aslında en buyuk belırtım kısılık bozuklugum cok dusuncesız ve rahat oldum sozu cıdden ıyıydııııııııııııııııı
normal belırtılerı gectık artık
hee ama bende ıkı kez gebe kaldım ve ıkısınde de esıme cok sınır olduydum kı hamıle oldugumu bılmıodum sureklı kavga cıkartıodum bulasıodum ona :))))))))))
Anam 5 dk boş bıraktık didiği lafa bak.Kız döverim seni uslu dur bakıyım.beni kimse takmıyo vallaha yok zayıflayalım beklerken diyorum bilmem ne yok herkez davşan gibide bi benmiyim tombiş ya yok belirti dioz yok yok yok sevmiyomu kimse beni burda yaa
Sessizden korkacaksın derler büyükler.İnanmak lazımBende biri sorsada yazsam diye bekliorum. :)) Fakat hamile değilim yinede yazsam mı :)
Bu ay ilk defa gebelik için sıkı çalıştım. yumutlama dönemimde kasıklarımda ağrı oldu ve sadece bir gün bu kelebek çırpınması gibi duyguyu hissettim çok şiddetli ve keyifliydi. :)) Gebelik olayını fazla kafama takmamaya unutmaya çalıştım. Adetime 15 gün kala göğüslerimde ağrılar başadı ve günden güne arttı. Önceden göğüs ağrım koltuk altımda olurdu sadece şimdi göğüs arasında ve uçlarında da ağrılarım var. Meme ucunda bezeler var baya kalabalıklar :) Göğüslerim acayip büyüdü 2 katı diebilirim mavi damarlar harita gibi çıktı bu damarlarımda kasıklarımda da var. Kasığımda şişme ve acayip bir sertlik var. Kirpiklerim kıvrıldı havalandı :) Canım sıkılıo takıntılıyım hatta topluk arasında çok düşüncesizce konuşuyorum vee hiç böyle biri değilim. Acayip yemek yiyordum 2 gün öncesine kadar karşı koyamıordum. Hatta lahmacun sevmem eşime gelirken getir dedim minmisin sen sevmessin dedi getir dedim ve saldırdım o derece.. :) Psikolojik mi bilmem. :) Aslında en büyük belirtim kişilik bozukluğum çok düşüncesiz ve rahat oldum.. Halsizlik yorgunluk uyku bunlar zaten hep varolan şeyler. SOn olarak 30 günde bir adet oluyorum erken oldum ama geç hiçç olmadım bugün olmam gerekiyor ve bekliyorum. Ayrıca geçen 3 aydır adet günümden önce hep şiddetli kasık ağrıarım oluyordu bu ay hiç yok ara ara karnım ağrıyo arada batıyo hapşurunca kasığıma ağrı giriyo ayağımı yukarı çekince geçiyor. Şu anda hiç ağrım yok Allah tan ümit kesilmez ama her şeye hazırlıklıyım..
Uff kouşmayı bekliyormuşum :)) İnşallah bende bekleyen herkesde hamiledirrr...
Bende sol tarafta göbeğimin 3-4 pamak altında seğirme ve kelebek çırpınması gibi biraz kalp atışı gibide bişey. Hissi de su içinde kaymak gibi ne bilim öle bişi :) Daha öncede olmuştu böle bişi ama çok güçsüz ve 2-3 atışş gibiydi. İlk defa şiddetli ve güçlü hissettim ve 30 sn kadar sürdü pıt pıt pıt .. :)) Seri yani.. Umarım bu da önemsiz bişi değildir de Hamileyimdir..
Aynen eşim sen bu ara neden bana çok kızıyosun dio uff bi sus yaa dedim adama :)) Sonra hallettik tabi ama kimseye tahammülüm yok ve çenem çok düştü. Allah sonumuzu haır etsin. KAfayı yedim zaten canım süpürgesi olmayan cadı gibiyim.. :))
:)) ayy hadi inşallah gebişsindir..fazla yaklaşmıyalım sana döfersin bide :)
Sessizden korkacaksın derler büyükler.İnanmak lazımDilin şişmiş yavrum senin İnşallah gebesindir de bu belirtiler seni aldatmaz...Seni okuyunca ben kesin değilimdir diye içimden geçirmedim değil.Bende tık yok kızz.Sanki 4 gün sonra adet olacak olan ben değilim.Ne adet ne bebek belirtisi var.Allah sonumuzu hayra çıkarsın
İnşallah canımm hepimiz çok istiyoruz Allah görüyo hayırlısı neyse o olsun.. Yok dövmüyorum şimdilik ısırıyorum canım :)))):)) ayy hadi inşallah gebişsindir..fazla yaklaşmıyalım sana döfersin bide :)
Bende sol tarafta göbeğimin 3-4 pamak altında seğirme ve kelebek çırpınması gibi biraz kalp atışı gibide bişey. Hissi de su içinde kaymak gibi ne bilim öle bişi :) Daha öncede olmuştu böle bişi ama çok güçsüz ve 2-3 atışş gibiydi. İlk defa şiddetli ve güçlü hissettim ve 30 sn kadar sürdü pıt pıt pıt .. :)) Seri yani.. Umarım bu da önemsiz bişi değildir de Hamileyimdir..
Aynen eşim sen bu ara neden bana çok kızıyosun dio uff bi sus yaa dedim adama :)) Sonra hallettik tabi ama kimseye tahammülüm yok ve çenem çok düştü. Allah sonumuzu haır etsin. KAfayı yedim zaten canım süpürgesi olmayan cadı gibiyim.. :))
Nerdesin kuzuu....Özledim seni ben.Hemde çook.... Geçmedi mi daha bulantıların?Hafiflemedi mi azıcık olsun? Büyük gün yaklaşıyor...Yanımda olsaydın keşke...
Yok kız sordu da söledim yoksa azım var dilim yokKız dil şişmesi belirti olabilir mi ? :))))) Güzel dileklerin için tşk. ederim inşallah bekliyoruz işte olmazsada yapacak bişi yok.. Seninde ağrın yokmuş bir kaç kişinin de yoktu benimde yok acaba mevsimsel mi bu yaa :)) Ağrım var dert ağrım yok dert vücutta dengesizleşti.. :))
İnşallah canımm hepimiz çok istiyoruz Allah görüyo hayırlısı neyse o olsun.. Yok dövmüyorum şimdilik ısırıyorum canım :))))
bende tek kendımı zannedıyodum ıkı gundur hiç bişeye tahammül edemıyorummm sinir katsayılarımm tavan yaptıı iş arkadaslarım ble farkındaaa
hırrrrrrrrr :))) aşıların tam mıydı :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?