Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
aşşşeeee nie konuşmuo kimse

neden neler yaptıklarından, beklentilerinden, belirtilerinden kimse bahsetmio

Bilmemki.Ya geçmişi okuyorlar ya da konuşma hevesleri yok Yemeği çok kaçırmışım.Keşke 5 dk uyuyabilsem.Belirti olabilecek değişikliklerimi sayayımmı sana? Gaz hala devam ediyor.Bazen wcye bile zor yetişiyorum.İştahım tavan yapmış durumda.Ateşim bugün sabitti (düşmez inşallah hiç)..Çok sık olmasa da gün içinde kasıklarımda garip bi ağrı hissediyorum.Batma gibi,değil gibi.Bazen rahmimden bıçak sokuyor gibi acı oluyor.Yerimden zıplatıyor o derece.Ya ayaklarımı üşüttüm ya da bişiyler var Hiç adet olacakmışım gibi gelmiyor içimden.Göğüslerim her zamanki gibi.Ne sızı var ne şişlik.Uçlarına doğru yeşil damarlar belirginleşti sadece.Rahimüstü (göbeğin bayaa bi aşağısı) sertleşti 1-2 gündür.Belki de hep oluyordu da ben bu ay farkettim.Öyle işte...Ama bunlardan sadece ve sadece ateşin düşmemesi ümitlendiriyor beni.Yani takılmış değilim belirtilere...

yaw ben o belirtileri her ay yaşıyorum ama her ay hüsran. bu ay kafaya koydum. dinlemicem kendimi. belirtilere filan dikkat etmiycem. insan acaip yıkılıyo ya..

ehe... ne kadar güzel yazmışsın topiğimin sahibi :)

inşallah bu belirtiler bebek belirtsidir de bizde aynılarını görmeye çalışırız kendimizde

bebek haberleri alalım istiyorum bol bol

sule25, cemremmm21, roter, cadiozy, tatliebbi

kızlaaar susmaya mı geldiniz ?

anlatsanıza biraz ne var ne yok sizde ?

aşşşeeee nie konuşmuo kimse

neden neler yaptıklarından, beklentilerinden, belirtilerinden kimse bahsetmio
tatlım bugün yoğundum ondan pas veremiyom tam okuyacam hoopp bişi çıkıyo kaçıyorum, bi de geçmişi okuyup tayfayı tanımak istiyorum.sebebi bu yani...mesela az sonra tekrar çıkacam misafirimi bekliyorum kapı çaldığı gibi ben vıınnn.... şimdiden kusura bakmayın

yaw ben o belirtileri her ay yaşıyorum ama her ay hüsran. bu ay kafaya koydum. dinlemicem kendimi. belirtilere filan dikkat etmiycem. insan acaip yıkılıyo ya..
aynen yaaa her ay belirtiler var var ama gerisi foosss

slm kızlar malesef bugün hasta oldum( gece ağrıdan doğru dürüst uyuyamadım bakalm yarn doktora gidicem duanızı eksik etmeyn

Evet hastalığıma kaldı 9 gün midem bulanıyor hemde ciddi bir şekilde

kasıklarım ve belimdeki ağrı akşamları daha çok oluyor

ay bide dün akşam karnımda pıt pıt baloncuklar patladı durdu

zaten hastada olmayacağıma göre hamileyim artık galiba:)

sule25, cemremmm21, roter, cadiozy, tatliebbi

kızlaaar susmaya mı geldiniz ?

anlatsanıza biraz ne var ne yok sizde ?

evliyim sakaryadan katılıyorum bebek istiyom almadan çıkmayacam (inşallah), arkadaşlara başarılar diliyorum
bi de çok uzun zamandır bekliyorum yaklaşık iki yıl

olsun cnm ya tanırsın zamanla acele etme işin varsa tutamayız zaten ama burdayken varlığını belli et :)

baloncuklarını sevsinler senin :) inşallah bebişin seninledir :)

slm kızlar malesef bugün hasta oldum( gece ağrıdan doğru dürüst uyuyamadım bakalm yarn doktora gidicem duanızı eksik etmeyn

üzülme şulem yaadoktora git bakalım hayırlısıyla yapsın testlerini sonra gele hemen bize haber ver ama

dualarımız sennle :))

ay hadi inşallah ne güzel..darısı başımızaaaaaa :)

canım moralim çok bozuk işede gitmedim canım çok skkn((

neden byle kendini üzüyosun cnm yapma nolur böyle

bak hepimiz burdayız

hepimiz sabırsızız ama elden ne gelir zamanı gelmeyince

üzme kendini bebişine lazım olucaksın sen

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kop kop kop dımtıs dımtıs

hiç biriniz ovulasyon dönemi demediniz o zaman olur yada hamilelik için bu belirtiler erken demediniz

demekki bu belirtiler ciddi:)

öptüm canlarım

mesajına önce beğendim butonuna bastım sonra,vazgeçtim mesajı beğenmediğime karar verdim olsun güzelim yalnız değilsin...

kesinlikle yalnız değilsin ben de yaşıyorum aynısını her ay. hiç bozma moralini. moral çok önemli biliyosun..

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kop kop kop dımtıs dımtıs

hiç biriniz ovulasyon dönemi demediniz o zaman olur yada hamilelik için bu belirtiler erken demediniz

demekki bu belirtiler ciddi:)

öptüm canlarım

annem 9 günün kalmış diildir artık pıtılama belirtileri, yerleşme belirtilerindir inşşallah :))

neden byle kendini üzüyosun cnm yapma nolur böyle

bak hepimiz burdayız

hepimiz sabırsızız ama elden ne gelir zamanı gelmeyince

üzme kendini bebişine lazım olucaksın sen

malesef elden birşey gelmiyr sabah eşimede söyledm öyle üzgün kahvaltı yapmadan çıktı artık sadece eşim için istyrm valla çok bunaldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…