- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
aşşşeeee nie konuşmuo kimse
neden neler yaptıklarından, beklentilerinden, belirtilerinden kimse bahsetmio
Bilmemki.Ya geçmişi okuyorlar ya da konuşma hevesleri yokYemeği çok kaçırmışım.Keşke 5 dk uyuyabilsem.Belirti olabilecek değişikliklerimi sayayımmı sana? Gaz hala devam ediyor.Bazen wcye bile zor yetişiyorum.İştahım tavan yapmış durumda.Ateşim bugün sabitti (düşmez inşallah hiç)..Çok sık olmasa da gün içinde kasıklarımda garip bi ağrı hissediyorum.Batma gibi,değil gibi.Bazen rahmimden bıçak sokuyor gibi acı oluyor.Yerimden zıplatıyor o derece.Ya ayaklarımı üşüttüm ya da bişiyler var Hiç adet olacakmışım gibi gelmiyor içimden.Göğüslerim her zamanki gibi.Ne sızı var ne şişlik.Uçlarına doğru yeşil damarlar belirginleşti sadece.Rahimüstü (göbeğin bayaa bi aşağısı) sertleşti 1-2 gündür.Belki de hep oluyordu da ben bu ay farkettim.Öyle işte...Ama bunlardan sadece ve sadece ateşin düşmemesi ümitlendiriyor beni.Yani takılmış değilim belirtilere...
Bilmemki.Ya geçmişi okuyorlar ya da konuşma hevesleri yokYemeği çok kaçırmışım.Keşke 5 dk uyuyabilsem.Belirti olabilecek değişikliklerimi sayayımmı sana? Gaz hala devam ediyor.Bazen wcye bile zor yetişiyorum.İştahım tavan yapmış durumda.Ateşim bugün sabitti (düşmez inşallah hiç)..Çok sık olmasa da gün içinde kasıklarımda garip bi ağrı hissediyorum.Batma gibi,değil gibi.Bazen rahmimden bıçak sokuyor gibi acı oluyor.Yerimden zıplatıyor o derece.Ya ayaklarımı üşüttüm ya da bişiyler var Hiç adet olacakmışım gibi gelmiyor içimden.Göğüslerim her zamanki gibi.Ne sızı var ne şişlik.Uçlarına doğru yeşil damarlar belirginleşti sadece.Rahimüstü (göbeğin bayaa bi aşağısı) sertleşti 1-2 gündür.Belki de hep oluyordu da ben bu ay farkettim.Öyle işte...Ama bunlardan sadece ve sadece ateşin düşmemesi ümitlendiriyor beni.Yani takılmış değilim belirtilere...
tatlım bugün yoğundum ondan pas veremiyom tam okuyacam hoopp bişi çıkıyo kaçıyorum, bi de geçmişi okuyup tayfayı tanımak istiyorum.sebebi bu yani...mesela az sonra tekrar çıkacam misafirimi bekliyorum kapı çaldığı gibi ben vıınnn.... şimdiden kusura bakmayınaşşşeeee nie konuşmuo kimse
neden neler yaptıklarından, beklentilerinden, belirtilerinden kimse bahsetmio
aynen yaaa her ay belirtiler var var ama gerisi foosssyaw ben o belirtileri her ay yaşıyorum ama her ay hüsran. bu ay kafaya koydum. dinlemicem kendimi. belirtilere filan dikkat etmiycem. insan acaip yıkılıyo ya..
sule25, cemremmm21, roter, cadiozy, tatliebbi
kızlaaar susmaya mı geldiniz ?
anlatsanıza biraz ne var ne yok sizde ?
sule25, cemremmm21, roter, cadiozy, tatliebbi
canım moralim çok bozuk işede gitmedim canım çok skknsule25, cemremmm21, roter, cadiozy, tatliebbi
tatlım bugün yoğundum ondan pas veremiyom tam okuyacam hoopp bişi çıkıyo kaçıyorum, bi de geçmişi okuyup tayfayı tanımak istiyorum.sebebi bu yani...mesela az sonra tekrar çıkacam misafirimi bekliyorum kapı çaldığı gibi ben vıınnn.... şimdiden kusura bakmayın
aynen yaaa her ay belirtiler var var ama gerisi foosss
Evet hastalığıma kaldı 9 gün midem bulanıyor hemde ciddi bir şekilde
kasıklarım ve belimdeki ağrı akşamları daha çok oluyor
ay bide dün akşam karnımda pıt pıt baloncuklar patladı durdu
zaten hastada olmayacağıma göre hamileyim artık galiba:)
slm kızlar malesef bugün hasta oldum( gece ağrıdan doğru dürüst uyuyamadım bakalm yarn doktora gidicem duanızı eksik etmeyn
Evet hastalığıma kaldı 9 gün midem bulanıyor hemde ciddi bir şekilde
kasıklarım ve belimdeki ağrı akşamları daha çok oluyor
ay bide dün akşam karnımda pıt pıt baloncuklar patladı durdu
zaten hastada olmayacağıma göre hamileyim artık galiba:)
ay hadi inşallah ne güzel..darısı başımızaaaaaa :)
canım moralim çok bozuk işede gitmedim canım çok skkn((
slm kızlar malesef bugün hasta oldum( gece ağrıdan doğru dürüst uyuyamadım bakalm yarn doktora gidicem duanızı eksik etmeyn
mesajına önce beğendim butonuna bastım sonra,vazgeçtim mesajı beğenmediğime karar verdimolsun güzelim yalnız değilsin...
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kop kop kop dımtıs dımtıs
hiç biriniz ovulasyon dönemi demediniz o zaman olur yada hamilelik için bu belirtiler erken demediniz
demekki bu belirtiler ciddi:)
öptüm canlarım
neden byle kendini üzüyosun cnm yapma nolur böyle
bak hepimiz burdayız
hepimiz sabırsızız ama elden ne gelir zamanı gelmeyince
üzme kendini bebişine lazım olucaksın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?