Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Arkadaslar cok kotuyum dun bir trafi kazasi gecirdik buyuk oglum yogun bakimda beyin kanamasi ve cigerlerinde odem var uyutuluyor su an. Duaya ihtiyacim var kimin duasi kabul olur belli olmaz lutfen. Hepiniz cok dua edin

arkadaşım çok çok geçmiş olsun. Üzme kendini diyemiyorum ama lütfen karnındaki bebeğin için güçlü olmaya olmaya çalış. acil şifalar dilerim...

Saol aysecigim Mevlam dualarla kaldiracak yavrumu dua et yalvaririm omer faruguma

gönder canm bakyım bi

Arkadaslar cok kotuyum dun bir trafi kazasi gecirdik buyuk oglum yogun bakimda beyin kanamasi ve cigerlerinde odem var uyutuluyor su an. Duaya ihtiyacim var kimin duasi kabul olur belli olmaz lutfen. Hepiniz cok dua edin

çok buyuk geçmiş olsun canm
dilerim bir an önce ayağa kalkar ömer faruk
dualarımız seninle

gönder canm bakyım bi

1 gün 36.6 8.gün 36.7 15 gün 36.6
2 gün 36.6 9 gün 36.7 16 gün 36.4
3 gün 36.3 10 gün 36.2 17 gün 36.3
4 gün 36.6 11 gün 36.4
5 gün 36.2 12 gün 36.5
6.gün 36.2 13 gün 36.2
7.gün 36.4 14 gün 36.4
canım ölçüler bunlar ve hergün aynı saatte ölçüldü

Benimkine de bakarmısın Tuğra034:26: BAT a 5 gün kaldı....

canım senin ateşin gusel gidiyo bi dercelik iniş cıkışlar normal olarak karşılanıyo
daha da düşmemesi lasım ama suanda daki seyrinde devam etmeli yukselebiir ama düşmemesi gerekiyo
umarım bebeğin seninledir cnm

arkadaşlar bide bu ateş ölçümlerinizi yaparken yataktan kalkmadan yaptığınızı biliyorum lakin uyandığınızda hemen ölçerseniz daha sağlıklı cunku yatağın içinde bile hareket etseniz vücut uyanır uyanmaz belli bi süreden sonra ısısını yukseltiyo yani uyurken ısımız normale dönüyo
anlatabildimmi bilmiyorum mümkün olduğu kadar hareket etmeden ölçümlerinizi yapın

sen bunu hergun aynı saatte mi ölçüyosunn
ve bu şekilde mi
çok düzensiz ateş takibini yapamıyorum resmen
ateşini takip ederek yumurtlama zamanını bulman pek kolay olmaz ebsoncum bende senin için en guseli ovu testi
tubişi görürsem bi ara ona gösteririm ben bakalım o nedicek

canım bunu yeni yapmıyorum 3 aydan beri yapıyorum ilk kez böyle oldu hiç bi anlam veremiyorum ve aynı saatte gözümü açar açmaz ölçüyorum bu ay ateşimde kafayı yedi

uyyy tuğram tatlım ne kaaa hoşuma gitti "hersey gayet normall" diyişin

inşallah canım yaa inşalaah artık hepimiz bebişlerimiz yolda topiğinde buluşuruz

nasıl yaaa :S

çok geçmiş olsun Allahım yardımcınız olsun ( Allahım oğlunu sana ve babasına bağışlasın

inan çook üzüldüm şok oldum (

sen nasılsın bebek nasıl

canım bunu yeni yapmıyorum 3 aydan beri yapıyorum ilk kez böyle oldu hiç bi anlam veremiyorum ve aynı saatte gözümü açar açmaz ölçüyorum bu ay ateşimde kafayı yedi
dediğim gibi oynak ateşler gördümde bukadar oyanğını hiç görmemiştim
benim mesela bugun 6 gunum 6 gundur aynı ateşm tablomdan görebilirsin
tabiki ateşin gun ler arasıda değişebilir ama 3-4 derecelik farklar insanın aklını karıştırıyo
sahsen ben 3-4 deecelik farkı anca yumurtlama ve catlama gunlerinde görebiliyorum

uyyy tuğram tatlım ne kaaa hoşuma gitti "hersey gayet normall" diyişin

inşallah canım yaa inşalaah artık hepimiz bebişlerimiz yolda topiğinde buluşuruz

inşallah canım Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin
dediğim gibi dr un ortalam bi hesapla vermiş sana gunlerini tahminlerimde yanılmazsam bi iki gune kırmızıyı cizgiyiceker tablo
ozman görürüz yumurtlama gununu yumurtlama guunden sonrada 2-3 tam gaz çalışmalara devam
gelsin bebeişler

geçen ay çok normaldi canım bu ay öyle değişiyor ki çok şaşırıyorum

olabilir ama okadar oynakki aradan belirleyici değerleri göremedim ben guselim

bu ay hamiş kalırsam çok şaşıracam çünkü o yumurtlama gününde olan uzayan akıntıda çok az cumartesi günü oldu ne oluyor bana ya vücudum ciddi anlamda kafayı yedi eğer bu ay bebişim olmazsa ovu testi alıcam

pskiolojik olarak beynimiz bedenizimi etkiliyo guselim ondan abuk subuk seyler yapıo
ben bu ay da aldım ovu testini en azında yumurtladığın gunu biliyorum ateş ölçerekte destekliyorum
bakalım gecen ay olmadı belki bu ay tuttururuzz ne dersin hayırlısı ebson cum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…