geçmiş olsun canım en azından dış gebelik değilmiş buna şükür sen gerçekten ilginç bi durum yasadın ham adet hem gebelik varmış nasip değilmiş güzelim en azından hamile kalabiliyorsun allahım yine verir inşallah hayırlısı olsunkizlar selam size kotu haberlerle geri geldim cuma gunu beta hcg icin hastaneye gittigimde cok asiri kanamam basladi ve dusuk kurtaj oldumallah kimseye bunu yasatmasin benim ilk bebegim olacakti ama nasip olmadi gecmisi okuyamadim kusura bakmayin hic halim yok saadece sizi bilgilendirmek istedim allaha emanetolun cokuzgunum
Evet bende merak ediyorum.Canı sıkkın ondan gelmiyor sanırım.Umarım kötü bişey yoktur...
kıslar merabalar ben de artık nasipse bu topikteyim size selam vermek için geldim ama lotusun mesajını görünce çok üzüldüm ya(
çook geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın inşallah....
geçenlerde adetim 2 gün geçti daha yeni bıraktık korunmayı diye sormuştum sizlere ve hamileymişim.....
ama doktor sağlıklı sıhhatli demeden sevinemiyorum Allahım sen hayırlı ve sağlıklısını ver yarabbim cümlemize...
amin canım inşallah sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsn
kizlar selam size kotu haberlerle geri geldim cuma gunu beta hcg icin hastaneye gittigimde cok asiri kanamam basladi ve dusuk kurtaj oldumallah kimseye bunu yasatmasin benim ilk bebegim olacakti ama nasip olmadi gecmisi okuyamadim kusura bakmayin hic halim yok saadece sizi bilgilendirmek istedim allaha emanetolun cokuzgunum
15 Aralık canım.Bugünü saymazsak 5 gün kaldı...Aldım sonuç kağıdımı SIFIR yazıyor kocamanBeklemiyordum zaten.Bu ay yakalayamazsak bebişlerimizi Aralık ayı için 2 kür de ben yapacağım.Bal tarçın kürü bana,Çakşır kökü de eşime....Yumoşlarla spoşlara destek ikiside...Sende yap istersen eşinede.
Akşam akşam sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi.Filmi yapımcı ve yönetmenine bol bol enerji diliyorum
gülelim ayşecim bazen çok üzülüyoruz hakkaten enerji falan kalmıyor :)) bu aralar eşimi çok yordum sanırım enerji falan kalmadı bende hurma,bal,ceviz karıştırıp yedirdim biraz toparlamak lazım :))) eğer bu ay olmazsa bende bu çakşır otunu denicem eşime , öyle böyle ama biz çaba gösteren insanlarız, derdimize derman arayan insanlarız Rabbimde görür inşallah çok bekletmeden verir bebişlerimizi :))
çakşır otu ne işe yarıyo nasıl kulllanılıyo bi anlatıverin bakem15 Aralık canım.Bugünü saymazsak 5 gün kaldı...Aldım sonuç kağıdımı SIFIR yazıyor kocamanBeklemiyordum zaten.Bu ay yakalayamazsak bebişlerimizi Aralık ayı için 2 kür de ben yapacağım.Bal tarçın kürü bana,Çakşır kökü de eşime....Yumoşlarla spoşlara destek ikiside...Sende yap istersen eşinede.
Akşam akşam sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi.Filmi yapımcı ve yönetmenine bol bol enerji diliyorum
gülelim ayşecim bazen çok üzülüyoruz hakkaten enerji falan kalmıyor :)) bu aralar eşimi çok yordum sanırım enerji falan kalmadı bende hurma,bal,ceviz karıştırıp yedirdim biraz toparlamak lazım :))) eğer bu ay olmazsa bende bu çakşır otunu denicem eşime , öyle böyle ama biz çaba gösteren insanlarız, derdimize derman arayan insanlarız Rabbimde görür inşallah çok bekletmeden verir bebişlerimizi :))
çakşır otu ne işe yarıyo nasıl kulllanılıyo bi anlatıverin bakem
canım henüz bende bilmiyorum ama ayşe bi ara yazmıştı sanki.sperm sayısını ve kalitesini ,spermlerin hızını çok etkiliyormuş.bunları hatırlıyorum sadece.ayşeye bi sormak lazım :))
kıslar merabalar ben de artık nasipse bu topikteyim size selam vermek için geldim ama lotusun mesajını görünce çok üzüldüm ya(
çook geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın inşallah....
geçenlerde adetim 2 gün geçti daha yeni bıraktık korunmayı diye sormuştum sizlere ve hamileymişim.....
ama doktor sağlıklı sıhhatli demeden sevinemiyorum Allahım sen hayırlı ve sağlıklısını ver yarabbim cümlemize...
çakşır otu ne işe yarıyo nasıl kulllanılıyo bi anlatıverin bakem
canım henüz bende bilmiyorum ama ayşe bi ara yazmıştı sanki.sperm sayısını ve kalitesini ,spermlerin hızını çok etkiliyormuş.bunları hatırlıyorum sadece.ayşeye bi sormak lazım :))
Evet aynen dediğin gibi ozayder.Çakşır otu sperm hareketliliğini ve cinsel gücü etkiliyormuş.Ayrıca astım bronşite iyi geliyormuş.1 tatlı kaşığı çakşır otunun tozuyla 1 tatlı kaşığı balı sabah aç karnına akşam yatmadan önce yiyecekmiş beyler.Ben 3 haftalık karıştırır yedirmeye başlarım yarın sabahtan.Çünkü en az 3 hafta kullanılması gerekiyor etki etmesi için.Bugün ateşim düştü gebelik olmazsa bir dahaki çatlamaya kadar 3 hafta var eşime başlamam lazım benimde. Bakın düştü ateş 0.1 derece :18: 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com İnşallah adetin habercisi değildir.Dün akşam üstü açık uyuyakalmışım bütün gece titredim durdum.Belki o etkilemiştir ne dersiniz:18:
kızlar yalvarıyorum yardım edin.ben bugün hastaneye yatacağım tiroidden ameliyat olacağım.malum bata 3-4 gün var bugün kanda gebelik baktırdım betahcg 7,42 çıktı şimdi sizce bu ne oluyor allah ım kafayı yiyeceğim
canım doktor falan kımse yok mu tanıdıgın ??? bugun amelıyat olacakmıssın eger kı foruma gec gelırse tecrubelı arkadaslar, zaman kaybetme canım.
canım var tanıdığımda kaldım böyle hiç bişey yapamıyorum.bugün hastaneye yatış yarın ameliyat.olmazsa özel hastanede kadın doğuma randevu alıp soracağım.bir tuhaf oldumne düşüneceğimi bilmiyorum
kızlar yalvarıyorum yardım edin.ben bugün hastaneye yatacağım tiroidden ameliyat olacağım.malum bata 3-4 gün var bugün kanda gebelik baktırdım betahcg 7,42 çıktı şimdi sizce bu ne oluyor allah ım kafayı yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?