• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Canim bekle hayirlisiyla,ben hic hamile kalmadigim icin bilemiyorum hamilelik belirtileri nasil oluyor:43:

peki annesinin erkekiiii kac yasinda:55::nazar:

benim aşkım 18 aylık zaten o okadar anne bak bebiş bebiş kardiş die düşürmediginden deli gibi bebeklere baglı oldugundan istiyorum hemen bebiş:49:

İnşallah hamilesindir seyide_cim...Belirtilere takılma fazla.Psikolojik de olabiliyormuş...[/QUOTE]

ayyy ben ogluşumda belirti falan anlamadımki bi çok susadım bide deli gibi tuvalete gittim ilk ay ama bu sefer belirtinin kralı oldu ama tık yok maşallah :ssz:

kızlar nerdesiniz yaa çok üzülüyorum ya ben şimdi nedense ağla ğal içim çıktı benim yaa nerdesinizzz :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

en iisi ben kendimi temizliğe vurim napim kociş yok siz yok ev ustüme üstüme gelio beyaaa:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

kızlar nerdesiniz yaa çok üzülüyorum ya ben şimdi nedense ağla ğal içim çıktı benim yaa nerdesinizzz :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım konu ne bilmiyorum ama ağlama. kendini yıpratma. güzel düşün ki hayatına güzellikler gelsin. sıkıntılarında geçer kısa zamanda inşallah.

merhaba peri. benim bel ağrılarım başladı hafiften bulantım yok ama. sen de durum ne hep böyle devam edecekse iyiymiş. ben kötüsüne hazırlamıştım kendimi :)

canım benim şuan için yorulursam kasık ağrım oluyor onun dışında ara ara bulantı var onada limona tuz atıp yiyorum öyle kesiliyor bende pazartesi günü bebişimin kalp seslerini duymaya gitcem:16:

canım benim şuan için yorulursam kasık ağrım oluyor onun dışında ara ara bulantı var onada limona tuz atıp yiyorum öyle kesiliyor bende pazartesi günü bebişimin kalp seslerini duymaya gitcem:16:

ay iyioldu şu limon fikri olursa bulantım aklımda olur. ben de 19 unda gideceğim. inşallah güzel güzel duyarız kalp atışlarını. çok geriliyorum. duymadan rahat edemeyeceğim.

ay iyioldu şu limon fikri olursa bulantım aklımda olur. ben de 19 unda gideceğim. inşallah güzel güzel duyarız kalp atışlarını. çok geriliyorum. duymadan rahat edemeyeceğim.

amin inşallah canım bu arada bulantına beyaz leblebi ve tuzlu çubuk krakerde yiyebilirsin canım:16:bulantılarda olmasa hamile olduğumu hiç anlamıyorum canım sen anlıyomusun peki:49:

amin inşallah canım bu arada bulantına beyaz leblebi ve tuzlu çubuk krakerde yiyebilirsin canım:16:bulantılarda olmasa hamile olduğumu hiç anlamıyorum canım sen anlıyomusun peki:49:

=) =) normalde turşu aramayan biri olarak sabahın köründe bile tabak tabak yediğimi düşünürsek baya hatırlatıcı oluyor =)

=) =) normalde turşu aramayan biri olarak sabahın köründe bile tabak tabak yediğimi düşünürsek baya hatırlatıcı oluyor =)

bende hiç yok böyle şeyler canım birşey istemiyor nedense :16:şunuda söyleyim ben mesela ilk çocuğumda canım birşey istedi bulup yiyemedim mesela rabbimin hikmeti rüyamda yerdim ve canım istemezdi bir daha:16:

canlarr phia nerede ???
bu arada kızlar kan degerlerım
:nazar::nazar::nazar:
1,değerim 74,86
2,değerim 166,06

kızlarrrr nasıl suan??kızlae su ıkı ayda o kadar cok sey yasadım kı eskı kızoşlarbılır umıdınızı hıc yıtırmeyınnnnnn canlarımm:16::16::16:

hoşgeldin canım benim taze hamiş nasılsın bakalım:16:

pericim cok tesekkur ederımmmmmm cok ıyıym cok şukur rabbimee 2,kan deger sonuclaırmı aldım bugun ıyı gıbı gorunuyor suan sanırım inşallah boyle devam ederr..napıyım bol bol ekşi ekşi yeşil salata çekiyor canım gunde 3posta salata yapıyorum kendıme:1::1::1: hala ınanamıyorum perı bılıyormusunn şaka gıbı gelıyorr cok tuhaf bır hıs bazen durdukk yerde aglama tutuo garıp gel gıtler yasıyorum bıde cok fazla hormon yuklendı bna yuzumde isilik döktu galıba onların etkısı gerı kalan zmn zarfında bol bol dınlenıom ıyım cnm sen nasılsınnn pericimm....

Back