Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzmir mi Hani Mekke-Medine falan olsa tamamda İzmir kel alaka
Son 8 gün benim...Biri sorduğunda sayıyorum kaç gün kaldı diye Takmamaya çalışıyorum yani...
Evde bir tanecik erken gebelik testim var.Ne zaman yapsam acaba?Fikirleri alayım lütfen....Bu arada 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş tablom.2 aralıkta çatladım büyük ihtimal ben.O günü ölçemedim ama ne yazarsam yazayım o güne çekiyor çizgiyi...
kızlarrrrr napiosunuzzz kafayı yemediysem bu ay belirtiler tamam tek ihtiyacım adet günümün geçmesi ve çift çizgili bir gebelik testi ya agdaya gittim dehşet acıdı ya hassasiyet oluyomuk böle gebeyken fikri olan varmı
Kız belki onların kutsal toprakları da İzmir'diriste dümen oldugu ordan bellı
DPO 14-15 diyorlar ya genelde bende o zamana düşünmüştüm. Ne şapşalım DPO 14+2aralık=16 aralık zaten BATtan sonra.2 gün kala yapayım benCanim istersen erken gebelik testini adete 2 gün kala yap
Insallah görürsün cift cizgiyi
kızlarrrrr napiosunuzzz kafayı yemediysem bu ay belirtiler tamam tek ihtiyacım adet günümün geçmesi ve çift çizgili bir gebelik testi ya agdaya gittim dehşet acıdı ya hassasiyet oluyomuk böle gebeyken fikri olan varmı
bitsin artık bu gün, bitsin mesai de eve gidelim yaaaaa...........
Gözlerim yanıyor benimde ...Kızlar ateş tablosuyla ilgili bişey öğrendim.Yumurtlamadan sonraki 10 gün içinde ateş önemli derecede düşerse yerleşmeden kaynaklanabiliyormuş.Ama ondan sonraki gün ve günler ateşin hep yüksek çıkması gerekiyormuş..Bende aynen bu oldu.Dün 4.gündü düştü,bugün tekrar yükseldi.2aralıkta yumurtladım dersek tabi...408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloma bakın..Dua edin de ateşim hiç düşmesin artık...Hamilelik sebebiyle tabi....
selamlar,
bu ay da sağolsun hiç şaşmadan reglim geldi
yeni listeolacaksa batım 6 ocak 2013
ayşecim bu kadar kafana takıp kendini strese sokacağına, imkanın varsa gidip özel bir laboratuarda kan testi yaptır. şüpheli ilşkiden 4-5 gün sonra kan tahlilinde belli oluyor zaten.
4-5 gün müüüüüüü????
Ben en az 10 gün diye biliyordum...
Sen hergün ölçtüğün ateşi tabloya kaydet.İlişki günlerini de kaydet.Akıntıyı girme diyor phia.Yanılıp farklı görüyoruz akıntıyı tblo yanlış yere çizgi çekiyor diyor.Sen belirtilerine göre (kasık ağrısı-fazla akıntı gibi) günleri değerlendir.Kırmızı çizgiyi kendi çiziyor ateşine göre.DPO yumurtlamadan sonraki günler..Tablo yazıyor DPO 1-DPO2 diye...ya kızlar ben de bu ateş tablosuna başladım ama pek bi şey anlamıyorum
çizgi çekiyo falan diyorsunuz,dpo falan ne demek oluyor
bana kısaca söyleyebilir misiniz lütfenn
evet canım varsa çıkıyor. ama geç döllenme vs. ihtimaline karşı negatif çıkarsa tekrarlatın diyorlar.
Sen hergün ölçtüğün ateşi tabloya kaydet.İlişki günlerini de kaydet.Akıntıyı girme diyor phia.Yanılıp farklı görüyoruz akıntıyı tblo yanlış yere çizgi çekiyor diyor.Sen belirtilerine göre (kasık ağrısı-fazla akıntı gibi) günleri değerlendir.Kırmızı çizgiyi kendi çiziyor ateşine göre.DPO yumurtlamadan sonraki günler..Tablo yazıyor DPO 1-DPO2 diye...
Allah Allah bilmioyrdum bunu.Belirtiler olursa bikaç gün sonra gideyim diyorum kana.Dayanabilirsem bu bilgiden sonra
Kız belki onların kutsal toprakları da İzmir'dir