• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Canım meraba saat 3de randevun vardı güzel haberlerini bekliyoruz inş keseyi ve bebişini göreceksin. :nazar: :nazar :nazar:

Son 8 gün benim...Biri sorduğunda sayıyorum kaç gün kaldı diye:1: Takmamaya çalışıyorum yani...
Evde bir tanecik erken gebelik testim var.Ne zaman yapsam acaba?Fikirleri alayım lütfen....Bu arada 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateş tablom.2 aralıkta çatladım büyük ihtimal ben.O günü ölçemedim ama ne yazarsam yazayım o güne çekiyor çizgiyi...

Canim istersen erken gebelik testini adete 2 gün kala yap:54:

Insallah görürsün cift cizgiyi:52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar:

kızlarrrrr napiosunuzzz kafayı yemediysem bu ay belirtiler tamam tek ihtiyacım adet günümün geçmesi ve çift çizgili bir gebelik testi ya agdaya gittim dehşet acıdı ya hassasiyet oluyomuk böle gebeyken fikri olan varmı:1:

kızlarrrrr napiosunuzzz kafayı yemediysem bu ay belirtiler tamam tek ihtiyacım adet günümün geçmesi ve çift çizgili bir gebelik testi ya agdaya gittim dehşet acıdı ya hassasiyet oluyomuk böle gebeyken fikri olan varmı:1:

Canim bekle hayirlisiyla,ben hic hamile kalmadigim icin bilemiyorum hamilelik belirtileri nasil oluyor:43:

peki annesinin erkekiiii kac yasinda:55::nazar:

iste dümen oldugu ordan bellı :D :D :D
Kız belki onların kutsal toprakları da İzmir'dir :52:
Canim istersen erken gebelik testini adete 2 gün kala yap:54:

Insallah görürsün cift cizgiyi:52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar:
DPO 14-15 diyorlar ya genelde bende o zamana düşünmüştüm.:52: Ne şapşalım DPO 14+2aralık=16 aralık zaten BATtan sonra.2 gün kala yapayım ben :52:

İnşallah hamilesindir seyide_cim...Belirtilere takılma fazla.Psikolojik de olabiliyormuş...

bitsin artık bu gün, bitsin mesai de eve gidelim yaaaaa...........

Gözlerim yanıyor benimde ...Kızlar ateş tablosuyla ilgili bişey öğrendim.Yumurtlamadan sonraki 10 gün içinde ateş önemli derecede düşerse yerleşmeden kaynaklanabiliyormuş.Ama ondan sonraki gün ve günler ateşin hep yüksek çıkması gerekiyormuş..Bende aynen bu oldu.Dün 4.gündü düştü,bugün tekrar yükseldi.2aralıkta yumurtladım dersek tabi...408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloma bakın..Dua edin de ateşim hiç düşmesin artık...Hamilelik sebebiyle tabi....:16::31::31::31::31::31::31:

Gözlerim yanıyor benimde ...Kızlar ateş tablosuyla ilgili bişey öğrendim.Yumurtlamadan sonraki 10 gün içinde ateş önemli derecede düşerse yerleşmeden kaynaklanabiliyormuş.Ama ondan sonraki gün ve günler ateşin hep yüksek çıkması gerekiyormuş..Bende aynen bu oldu.Dün 4.gündü düştü,bugün tekrar yükseldi.2aralıkta yumurtladım dersek tabi...408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloma bakın..Dua edin de ateşim hiç düşmesin artık...Hamilelik sebebiyle tabi....:16::31::31::31::31::31::31:

ayşecim bu kadar kafana takıp kendini strese sokacağına, imkanın varsa gidip özel bir laboratuarda kan testi yaptır. şüpheli ilşkiden 4-5 gün sonra kan tahlilinde belli oluyor zaten.

ya kızlar ben de bu ateş tablosuna başladım ama pek bi şey anlamıyorum
çizgi çekiyo falan diyorsunuz,dpo falan ne demek oluyor
bana kısaca söyleyebilir misiniz lütfenn

ya kızlar ben de bu ateş tablosuna başladım ama pek bi şey anlamıyorum
çizgi çekiyo falan diyorsunuz,dpo falan ne demek oluyor
bana kısaca söyleyebilir misiniz lütfenn
Sen hergün ölçtüğün ateşi tabloya kaydet.İlişki günlerini de kaydet.Akıntıyı girme diyor phia.Yanılıp farklı görüyoruz akıntıyı tblo yanlış yere çizgi çekiyor diyor.Sen belirtilerine göre (kasık ağrısı-fazla akıntı gibi) günleri değerlendir.Kırmızı çizgiyi kendi çiziyor ateşine göre.DPO yumurtlamadan sonraki günler..Tablo yazıyor DPO 1-DPO2 diye...

evet canım varsa çıkıyor. ama geç döllenme vs. ihtimaline karşı negatif çıkarsa tekrarlatın diyorlar.

Allah Allah bilmioyrdum bunu.Belirtiler olursa bikaç gün sonra gideyim diyorum kana.Dayanabilirsem bu bilgiden sonra:1:

Sen hergün ölçtüğün ateşi tabloya kaydet.İlişki günlerini de kaydet.Akıntıyı girme diyor phia.Yanılıp farklı görüyoruz akıntıyı tblo yanlış yere çizgi çekiyor diyor.Sen belirtilerine göre (kasık ağrısı-fazla akıntı gibi) günleri değerlendir.Kırmızı çizgiyi kendi çiziyor ateşine göre.DPO yumurtlamadan sonraki günler..Tablo yazıyor DPO 1-DPO2 diye...

Allah Allah bilmioyrdum bunu.Belirtiler olursa bikaç gün sonra gideyim diyorum kana.Dayanabilirsem bu bilgiden sonra:1:

sağol canım ,ben akıntı giriyordum ve çok zorlanıyodum hangisini yazayım diye

büyük bi dertten kurtardın beni sağol :)

Back