- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Meryem ana için geldiler Selçuk'a
şirince dahil olmak üzere tüm konaklama yerleri full çekiomuş
Söylesek de bize de dua etseler
Canim bekle hayirlisiyla,ben hic hamile kalmadigim icin bilemiyorum hamilelik belirtileri nasil oluyor
peki annesinin erkekiiii kac yasinda
kızlar nerdesiniz yaa çok üzülüyorum ya ben şimdi nedense ağla ğal içim çıktı benim yaa nerdesinizzz
iyi akşamlar canlarım nasılsınız bakalım
merhaba peri. benim bel ağrılarım başladı hafiften bulantım yok ama. sen de durum ne hep böyle devam edecekse iyiymiş. ben kötüsüne hazırlamıştım kendimi :)
canım benim şuan için yorulursam kasık ağrım oluyor onun dışında ara ara bulantı var onada limona tuz atıp yiyorum öyle kesiliyor bende pazartesi günü bebişimin kalp seslerini duymaya gitcem
ay iyioldu şu limon fikri olursa bulantım aklımda olur. ben de 19 unda gideceğim. inşallah güzel güzel duyarız kalp atışlarını. çok geriliyorum. duymadan rahat edemeyeceğim.
Hayırdır kuzum.Ne oldu sana....kızlar nerdesiniz yaa çok üzülüyorum ya ben şimdi nedense ağla ğal içim çıktı benim yaa nerdesinizzz
iyi akşamlar canlarım nasılsınız bakalım
amin inşallah canım bu arada bulantına beyaz leblebi ve tuzlu çubuk krakerde yiyebilirsin canımbulantılarda olmasa hamile olduğumu hiç anlamıyorum canım sen anlıyomusun peki
ne yapıyon canım
=) =) normalde turşu aramayan biri olarak sabahın köründe bile tabak tabak yediğimi düşünürsek baya hatırlatıcı oluyor =)
hoşgeldin canım benim taze hamiş nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?