Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
merhaba kızlar anca fırsatım oldu nete girmeye şimdide kimsecikler kalmamış.bugün bebiş görmeye gittik kızımla minicik okadar tatlıydıki daha 5 günlük ama çok hareketli maşallh eli ayağı hiç durmuyordu

bende baktım netten benimkide 5 ile 10 arasıymış ama çalışmalar için 31 ile 10 kasım arası çalışma diyordu netten baktığım yerde

bende baktım netten benimkide 5 ile 10 arasıymış ama çalışmalar için 31 ile 10 kasım arası çalışma diyordu netten baktığım yerde

hayırlısı bakalım.Rabbim ne zaman nasip ederse :)
canım kaçıncı ayın ?
ve kaç yıllık evliydin

kızlar burda rumuzlarımızla konuşuyoruz bu arada söylemek istedim benim adım özlem

Beklemeye geçtim artık canım, çalışmalar bitti, artık normal seyrine bırakacağız.
Yok iş miş yapmıyorum bu aralar, ööyylle okula gidiyorumm, çocuklarla uğraşıyorum, sonra eve gelip oturuyorum, dinleniyorum bol bol. Bir tek yemek yapıyom yani anlayacağın

Heee tabi tabiii, topik sahibiyim diye yalakalık yapma bakayım, dittt
Amaaa elimi öpersen belki seni affedebilirim :114:
Hadi bakalım, git şimdi el öpen smiley bul kolaysaa ben de o arada kendime bi patates kızartayımmm

Son düzenleme:
kızlar burda rumuzlarımızla konuşuyoruz bu arada söylemek istedim benim adım özlem
çok memnun oldum özlemcim...
bende tuğba

3.5 yıllık evliyim 26 yaşındayım bu 3.ayımız tubiloşum

inşallah rabbim daha fazla bekletmeden verir yavrunuzu...
ben 5 yıl beklemiştim... daha önce de bahsetmiştim sürekli düşük oldu.
şu an 24 yaşındayım 2 buçuk yaşında oğlum var ve bu ay da oğluşuma kardeş itiyoruz rabbim kısmet ederse :)

yemek bide ben yapıp yiyebilsem tiksindim herşeyden ne pişirebiliorum ne yiyebiliorum off geçse günler bian önce

bende canım ablamın adı tuğba ben tuğbaları çok severim cana yakın olurlar

yemek bide ben yapıp yiyebilsem tiksindim herşeyden ne pişirebiliorum ne yiyebiliorum off geçse günler bian önce

ilk hamileliğimde hiç bulantı sorunu yaşamadım allah yardımcın olsun canım ama ben çok baş ağrısı çekmiştim.

Heee tabi tabiii, topik sahibiyim diye yalakalık yapma bakayım, dittt
Amaaa elimi öpersen belki seni affedebilirim :114:
Hadi bakalım, git şimdi el öpen smiley bul kolaysaa

yalakalık mııı ben miiii
olurmu öle şii onlar en içten duygularım benim

yha koskoca internette yok el öpme şeysi iyimi
bu olarmı guzuuuummmm

Eki Görüntüle 543497

Eklentiler

• $SugarwareZ-220.gif
    22,7 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
ilk hamileliğimde hiç bulantı sorunu yaşamadım allah yardımcın olsun canım ama ben çok baş ağrısı çekmiştim.

benim berrrbat geçmişti
su içeri su dışarı o derece yani...inşallah her hamilelik aynı değildir.
hayattan zevk alamaz hale geliyorum resmen...
Rabbim hepimize kolay hamilelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

amiinnn cnm ya.......

Eki Görüntüle 543489

Kızlar az önce yaptığım ovulasyon testi. Sanırım yumurtluyorum, değil mi? Bugünü değerlendirmek lazım.

BAT 15 Kasım.

Eveetttt, işte bu 2. çizgi tavan yapmış, 1. çizgiden de koyu

Evet canııımmm, şimdi ödevini veriyorum; bugün - cuma - cumartesi (sabah olsa iyi olur) - pazar günleri çok çalışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…