bak bu çay fikri çok iyi çayına kat bence onu hiççç anlamaz :)
:) Tıbbı alternatif tıbba tercih etse de ottan çöpten uzak durmaz.Sağlıklı olan herşeyi yer çok şükür.Evimdeki aktar ürünü buzdolabımdaki yiyecekten fazladır desem yeridir.Bende çok severim otu çöpüİki tarafta da yakın akrabalarda ikiz yok.Dedelerin dedeleri falan diyebiliriz.Doktorumla konuştum ailede varsa şans daha yüksek olur ama hiç ikizleri olmayan sülalelerin normal yollarla ikiz olduklarını gördüm dedi.Bastırılmış gen ortaya çıkarsa ve Allah verirse olur dedi doktorum.O yüzden ümidim var...
Çok şükür.Mesela öksürük ve faranjite ballı zencefil yeriz biz.İyi olsak da evde hep olur zencefil.Hala masamın üstünde var arasıra atarız birer kaşık.Pekmez içeriz üşümeye,kansızlığa.Eşinin yaptığı da çok güzel aslında.Biz maddeden medet umuyoruz o psikolojik olarak topluyor kendini.O daha önemli tabi..
Rabbim dilerse olur inşallah sen için hayırlı ise olsun
çok güzel bir anne olursun Mevla gönlüne göre versin
burda merak ettiklerimden birisin sizlerden hayırlı haber almak ne güzel olur
Ben kendimmiş gibi seviniyorum hamilelik haberlerine burada.Gönülden isteyen herkez iyi anne olacaktır eminim.Rabbim onun yolunda çocuklar yetiştirmeyi nasip etsin...
amin canımm..senin bat ne zamandı?
15 Aralık.Tarihi unutmam mümkün değil.Kardeşimin doğumgünü...
az kalmış hadi hayırlısı güzel haberler verirsin burdan
İlk bi arkadaşıma sözüm var.İkinci sırada siz varsınız arkadaşım..Eşim kan değerinden sonra öğrenecek.İyi bi değer olursa doktor hamilesin derse söyleyeceğim ona.
Onun o mutluluğu tattıktan sonra hayalkırıklığı yaşamasını istemiyorum.Onun suçu yok ben çok seviyorum onu.Kıyamıyorum zaten her ay hüsrana uğrayıp belli etmemeye çalışmasına.eşinin suçu ne:))inşallah olur sanırım senden güzel cevap bekleyen çok kişi var
kızlar şu bat konusunda beni aydınlatır mısınız yayumurtlamam günümü bu bat yoksa başka bir şey mi
Nasılsın kıızz?Hoşgeldin
kızlar nasılsınızzz ...hamiş olmak cok tuhaf bır hısmıs3hafta sonra kalp atısını gorelım dedı doktor allahın ıznıyleee ..ben sımdı kac gunluk hamışolmus oluyorum D:44:
kuzummmmm
canım benim yaaa
nasıl sevindim anlatamammm
sen bu testi aşılamadan sonra kaçıncı gün yaptırdın?
12 veya 14 se o zaman 4 haftalık oluyor bebişin
maşallah sizeee
cnm bnm farkındayım sevındın senın kalbının guzellıgı buralardan hıssedılıyor ...allahım evlatlarımızı bızlere bagıslasın bekleyenlerıde daha fazla bekletmesın inşallah..tatlım bu arada aşılama deil tüp bebek yapıldı bana mıkroenjeksiyon:/ allahıma bın şukur ılk seferde tutu bebegım inşallah tutunmaya devam eder annesıne. cnm bugun transferden sonra 11ci günüm 5gun emrıyosu konmustu bana şimdi düşünüom düşünüom cıkamıom ısın ıcınden:) ne kadarlık mınıgım die son reglimde tedavıye basladıgım tarıh 9kasım :)
Hee buldum kıız..O ikizler bu göbüşe gelecek.O kadarhoşşbuldum daaa kötüyüm ayşemm
miğdem çok fena.
sabahtan beri çıkarıyorum.
eşimden birşey istedim.onu alıp gelmesini bekliyorum.
bulantıların arasında halen yiyecek düşünüyorum.kafaya bakarmısın
sen nasılsın kuzummmmm
ikiz anasıııı
yeni bir kür bulmuşun hee
kızlar nasılsınızzz ...hamiş olmak cok tuhaf bır hısmıs3hafta sonra kalp atısını gorelım dedı doktor allahın ıznıyleee ..ben sımdı kac gunluk hamışolmus oluyorum D:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?