Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Rabbim dilerse olur inşallah sen için hayırlı ise olsun
çok güzel bir anne olursun Mevla gönlüne göre versin
burda merak ettiklerimden birisin sizlerden hayırlı haber almak ne güzel olur

Rabbim dilerse olur inşallah sen için hayırlı ise olsun
çok güzel bir anne olursun Mevla gönlüne göre versin
burda merak ettiklerimden birisin sizlerden hayırlı haber almak ne güzel olur

Ben kendimmiş gibi seviniyorum hamilelik haberlerine burada.Gönülden isteyen herkez iyi anne olacaktır eminim.Rabbim onun yolunda çocuklar yetiştirmeyi nasip etsin...

az kalmış hadi hayırlısı güzel haberler verirsin burdan

İlk bi arkadaşıma sözüm var.İkinci sırada siz varsınız arkadaşım..Eşim kan değerinden sonra öğrenecek.İyi bi değer olursa doktor hamilesin derse söyleyeceğim ona.

İlk bi arkadaşıma sözüm var.İkinci sırada siz varsınız arkadaşım..Eşim kan değerinden sonra öğrenecek.İyi bi değer olursa doktor hamilesin derse söyleyeceğim ona.

eşinin suçu ne:))inşallah olur sanırım senden güzel cevap bekleyen çok kişi var

Bat a son 2 gün Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.. güzel bir gün olsun inşallah

kızlar şu bat konusunda beni aydınlatır mısınız ya yumurtlamam günümü bu bat yoksa başka bir şey mi

eşinin suçu ne:))inşallah olur sanırım senden güzel cevap bekleyen çok kişi var
Onun o mutluluğu tattıktan sonra hayalkırıklığı yaşamasını istemiyorum.Onun suçu yok ben çok seviyorum onu.Kıyamıyorum zaten her ay hüsrana uğrayıp belli etmemeye çalışmasına.
kızlar şu bat konusunda beni aydınlatır mısınız ya yumurtlamam günümü bu bat yoksa başka bir şey mi

(B)eklenen (A)det (T)arihi Yeterince açıkmı

Nasılsın kıızz?Hoşgeldin

hoşşbuldum daaa kötüyüm ayşemm
miğdem çok fena.
sabahtan beri çıkarıyorum.
eşimden birşey istedim.onu alıp gelmesini bekliyorum.
bulantıların arasında halen yiyecek düşünüyorum.kafaya bakarmısın

sen nasılsın kuzummmmm
ikiz anasıııı
yeni bir kür bulmuşun hee

kızlar nasılsınızzz ...hamiş olmak cok tuhaf bır hısmıs 3hafta sonra kalp atısını gorelım dedı doktor allahın ıznıyleee ..ben sımdı kac gunluk hamışolmus oluyorumD:44:

kızlar nasılsınızzz ...hamiş olmak cok tuhaf bır hısmıs 3hafta sonra kalp atısını gorelım dedı doktor allahın ıznıyleee ..ben sımdı kac gunluk hamışolmus oluyorumD:44:

kuzummmmm
canım benim yaaa
nasıl sevindim anlatamammm

sen bu testi aşılamadan sonra kaçıncı gün yaptırdın?
12 veya 14 se o zaman 4 haftalık oluyor bebişin
maşallah sizeee

kuzummmmm
canım benim yaaa
nasıl sevindim anlatamammm

sen bu testi aşılamadan sonra kaçıncı gün yaptırdın?
12 veya 14 se o zaman 4 haftalık oluyor bebişin
maşallah sizeee

cnm bnm farkındayım sevındın senın kalbının guzellıgı buralardan hıssedılıyor ...allahım evlatlarımızı bızlere bagıslasın bekleyenlerıde daha fazla bekletmesın inşallah..tatlım bu arada aşılama deil tüp bebek yapıldı bana mıkroenjeksiyon:/ allahıma bın şukur ılk seferde tutu bebegım inşallah tutunmaya devam eder annesıne. cnm bugun transferden sonra 11ci günüm 5gun emrıyosu konmustu bana şimdi düşünüom düşünüom cıkamıom ısın ıcınden:) ne kadarlık mınıgım die son reglimde tedavıye basladıgım tarıh 9kasım :)

tatlım billiorum tüp oldugunu da nasıl sormam gerektğini çözemeyince aşılama deyiverdim
kuzum her zaman dr lar son adet tarihinden hesaplarlar.
bebegin gelişimi de onu yakalarmış.
ama usg ye girdiğinde orada tahmini doğum tarihi çıkıyor bebegin ölçümlerine göre.
oradaki tarihi nette yazdıgında kaç haftalık oldugunu hesaplayabiliyorsun.
şimdilik son adet tarihinden hesaplayalım; 3 hafta 6 günlük
dr a gidince tahmini doğum tarihine göre güncelleriz hamilelik takvimini inşallah

dualarına enn içten duygularımla AMİNNNNNNN diyorum..

Kızlar vajina içinde hafif kramplar belirti olabilir mi?
Göğüsler iki kat oldu hassaslaştı.
Akıntım pek yok yumurtlamadan adet günüme kadar hep kuru olurum dün ilk defa seffaf akıntı geldi. Akıntı olmayan günlerde ıslaklık vardı su gibi.
Acayip yemek yiyorum öle böle değil dayanamıorum ki yemekle hiç arası olmayan biriyim.
Kulaktarıma 4-5 gün süren sıcaklık basmassı ile çınlama oldu ama geçti şimdi..
Bat 11 aralık acaba test mi yapsam.
Bu arada sabahları idrarım ok koyu gün içinde biraz daha açık ama genel olarak koyu. Fazla su içmiorum ondan olabilir heralde.
Birde bu ara yeni bir huy başladı bende yün, kağıt peçete, battaniye,polar gibi şeylere ellediğimde içim kalkıo huylanıorum.

Belirti melirti kafa gitti aman inceldiği yerden kopsun var işte söylüyorum :)))) Psikolojik test var mı acaba ne durumdayız bir de ona bakmak lazım :)))

Hee buldum kıız..O ikizler bu göbüşe gelecek.O kadar
İnşallah bi an önce geçer bulantıların Tubiii..Allahım yardımcın olsun..

:) Ne güzel farklı bişeyleri merak içinde beklemek.BAT beklemekten sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…