Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
insanın tek cizgi görmesi çok sinirini bozuyor ama belki 2 cizgi çıkar :))

Valla bende ondan korkuma yapamıyorum yaa... bugün akşam iş çıkışı alacağım testi yarın sabah gelmemişse yapacağım işe gelmeden önce haber veririm sonucu keşke çift çizgi olsa keşke...

tubiloş senin yumoşlar çatladımı bende daha tık yok ya

canım bilmiyorum ama sanırım daha çatlamadı...
bende onun sıkıntısı içersindeyim.normalde erken yumurtlamam.geçen ay 15-16 sındaydı.
3-4 gün önce çok az uzayan akıntım olmuştu ve biraz kasık batmalarım.şu an yerini tamamen kremsi bir akıntıya bıraktı.
yumurtladıgımı sanmıyorum.ama normal yumoş dönemim de geçiyor.kafam karıştı.birkaç gün daha bekleyeyim bakalım...
olmazsa ümidi kesicem napim...

bu arada bat nezaman ve şu an kaçıncı günündesin_?

Benimde bu ay yumurtlamam 4-5 gün önce oldu.

selam kızlar bende bu ay hayırlısıyla hamile kalmak isteyenlerdenım.
bugun 14.gunum yumurtlam testim pozitif çıktı yakında yumurtlama olacak ama benım akıntım yok .akıntı olmadan da yumurtlama olur mu

bat gecikmem olmazsa 20 kasım bugün 13.günüm canım

selam kızlar bende bu ay hayırlısıyla hamile kalmak isteyenlerdenım.
bugun 14.gunum yumurtlam testim pozitif çıktı yakında yumurtlama olacak ama benım akıntım yok .akıntı olmadan da yumurtlama olur mu

işte bende tammm bu noktaya parmak basıyorum
bilen varsa yorum pıliiis :26:

evet ya bende bilmek istiyorum kızlar ben hiç farketmiyorum akıntı felan kasık batması felanda olmuyor ne yani ben yumurtlamıyor muyum hiç :26:

yanı benım her ay akıntım olurdu 2-3 gun .
bu ay sadece 1 kere çok az uzayan akıntı .oda 4 gun onceydi.yanı ben 5gun önce yumurtlamış mı oluyorum.kafam karıştı.

bat gecikmem olmazsa 20 kasım bugün 13.günüm canım

hmm canım o zaman daha zamanın var.
20 kasıma daha çok var.verdiğin bilgilere göre 30 günden fazla sürüyor siklusun?
şu an için bekle canım. birkaç güne yumurtlarsın sanıyorum...

evet ya bende bilmek istiyorum kızlar ben hiç farketmiyorum akıntı felan kasık batması felanda olmuyor ne yani ben yumurtlamıyor muyum hiç :26:

bilmeden önce bende anlamıyordum ama öğrendikten sonra takip ettim.gerçekten yumurtlama zamanımda akıntım oluyormuş.hemde dedikleri gibi uzayan.yumurtlamadan 1-2 gun önce krem gibi oluyor.kasık batması bendede olmuyor.

kızlar bende hiç yok denecek kadar az akıntı oluyor bu işi bir bilen varsa yardımcı olsun

Ben geçen ay 15-16.günlerde yumurtlamıştım ovulasyon testine göre.Bu ay 10.gün yumurtladım.Doktorum söyledi bugün.Her ay aynı zamanda olmayabiliyormuş.Uzayan akıntım var dünden beri bende nedirki diyordum meğer yumurtluyormuşum. Kasık batması bende de olmadı bu ay.Bu ay çalışma yok bizde.O yüzden ovu yapmadım ama şimdi meraklandım.Yarın yapayım bakalım çizgiler çıkacakmı testte.
Kızlar bi de bu ayda bi sıkıntı var.Ben 2 gün adet oldum.Bi arkadaşımda aynı şeyi söylemişti.Anneminki 7 gün gecikti 2 gün oldu.Bugün bi arkadaşta da aynı şey olmuş.Havalar hepimizin dengesini bozdu sanırım.Bu kadar probleme 1 gebe çıkmadı içimizden :))

canım her kadın fark edemeyebiliyormuş.
ama akıntı olurmuş.kiminde az kiminde çok.
ağrı da kişiden kişiye değişir.
bu yumurtlamıyor oldugun anlamına gelmez bence.
hem yumurtlamıyor olsan o bebiş göbüşe nasıl gelmiş olsun dimiii
ayh ALLAH sölettiiii

yanı benım her ay akıntım olurdu 2-3 gun .
bu ay sadece 1 kere çok az uzayan akıntı .oda 4 gun onceydi.yanı ben 5gun önce yumurtlamış mı oluyorum.kafam karıştı.

canım her ay aynı olmuyor.geçen ay çok fazlaydı uzayan akıntı.herzaman öyle yumurtlamam.
bu ay da öyle olsun die ballı kür yaptım daha tık yok.
birkaç gün önce akıntım olmuştu ama o zaman yumurtladıysam bu ay güme gitti demektir :26:
sen günlerini değerlendirmeye bak canım.
inşallah bu ay hamiş olursun

hmm canım o zaman daha zamanın var.
20 kasıma daha çok var.verdiğin bilgilere göre 30 günden fazla sürüyor siklusun?
şu an için bekle canım. birkaç güne yumurtlarsın sanıyorum...

sabırsızlıkla bekliyorum canım ne gün geçiyor nede saat kendimi ev işine veriyorum yoksa oldumu olmadımı düşün dur.

ya arada çok nadir olsada farkediyorum ama her zaman değil yani. yada şundan dolayı anlamıyor olabilirim hemen hemen her akşam benimki peşimde dolanıyo boş geçmiyo yani içime boşaldığı için gün içinde akıyo ister istemez belkide onla o akıntıyı ayırt edemiyorum :26:

hmmmm bak buna dikkat etmemiştim.
krem gibi akıntım var şu an o zaman 1-2 güne yumurtlarım he :44:
çünki birkaç gün önceki akıntı öyle çok uzayan akıntı değildi.
rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallahhhh

ayy canım inşallah ama eğer benımde ggördüğüm o kuçuk akıntı zamanında yumurtama olduysa bızımde güme gitti.
inşallah hepimize hayırlısıyla verir.bakalım yarın bidaha ovulasyon yapıcam ne cıkıcak

ARKADAŞLARIM VARMIŞŞ BURDA....KIZLAR MERHABALAR..BENİDE EKLERMİSİNİZ LİSTEYE?BAT 8 KASIM...adet olucam biliyorum,birsürü antibiyotik kullandım,ayrıca iltihap olmuş aşağılar ne akıntım oldu su gibi,ağrı ayrı zaten..Neyse Rabbim hepimize nasip etsin inşallahh aminnnn....

ay benım kupkuru ,hıç ıslaklık yok :)))
evlenmeden önce akıntım olmasından nefret ederdim hatta bunun için doktora bile gitmiştim tabi sağlıklı olan bu demişti.
günlük pedler kullanırdım.şimdide akıntım olsun diye sürekli kontrol içindeyim ped bile koymuyorum goreyim diye :;)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…