Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Eşime spoşlar yumoşlar diye anlattım güle güle öldü.Hele silkelenme olayınız vardı ya sizin.O zamanlar okurdum sizi:) Bende silkelettim kendimi geçen ay :))

Eşime spoşlar yumoşlar diye anlattım güle güle öldü.Hele silkelenme olayınız vardı ya sizin.O zamanlar okurdum sizi:) Bende silkelettim kendimi geçen ay :))

ilk zamanlar bende eşime anlatiodum şöle oldu böle oldu die.
eh 2007 yılından beri kk dayım.adam bıktı haliyle.şimdi dinlemek istemiyor

ilk zamanlar bende eşime anlatiodum şöle oldu böle oldu die.
eh 2007 yılından beri kk dayım.adam bıktı haliyle.şimdi dinlemek istemiyor

Ben hiç girmezdim böyle forumlara.Üye de olmazdım.Gebelik diye bi başladım ilk denk gelen sayfa burası oldu.Hergün gazete okur gibi takip ediyordum sizi.Bi de merak ediyordum şu dr gittiydi bu düşük yaptıydı diye.

Selam kızlaaarrrKasıma girdik hepinize bu ay uğurlu gelir inşallaaaahhTemmuz topiğinde yerleriniz hazır gecikmeyin fazlaa

kızlar yaaa beklenen adet tarihim 10kasım şimdik eczaneden test alsam gösterir mi
bu beklemek çok zor Allahım sen sabır ver Yarabbim

kızlar yaaa beklenen adet tarihim 10kasım şimdik eczaneden test alsam gösterir mi
bu beklemek çok zor Allahım sen sabır ver Yarabbim

canım daha çok erken...
bence biraz daha bekle.
en erken 3-4 gün kala yapmaya başla istersen ama şimdi çıkacagını sanmıyorum...
boşuna üzülürsün bence

canım daha çok erken...
bence biraz daha bekle.
en erken 3-4 gün kala yapmaya başla istersen ama şimdi çıkacagını sanmıyorum...
boşuna üzülürsün bence

offf haklısın canım ama beklemek çok zor
işin kötüsü hiç bir belirti de hissetmiyorum

Çok şükür iyim tatlım bugün keseyi gördüm çok şükür.Tansiyonum çok düşüyor onun dışında iyim şükür
Kayserinin neresindesin canım

oh maşallah sizee...
aman canım kendine dikkat et.bu aylar az zor geçer ama sonrası büyük keyif

insanın tek cizgi görmesi çok sinirini bozuyor ama belki 2 cizgi çıkar :))

Valla bende ondan korkuma yapamıyorum yaa... bugün akşam iş çıkışı alacağım testi yarın sabah gelmemişse yapacağım işe gelmeden önce haber veririm sonucu keşke çift çizgi olsa keşke...

insanın tek cizgi görmesi çok sinirini bozuyor ama belki 2 cizgi çıkar :))

Valla bende ondan korkuma yapamıyorum yaa... bugün akşam iş çıkışı alacağım testi yarın sabah gelmemişse yapacağım işe gelmeden önce haber veririm sonucu keşke çift çizgi olsa keşke...

Çok şükür iyim tatlım bugün keseyi gördüm çok şükür.Tansiyonum çok düşüyor onun dışında iyim şükür

oh maşallah sizee...
aman canım kendine dikkat et.bu aylar az zor geçer ama sonrası büyük keyif

şuan oturduğum yer yenişehir hakimiyet canım rabbim sağlık sıhhat versin bebişede sanada çok sevindim iyi olduğunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…