Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
benim kafamı karıstıran sey silik çizgi çıkıyordu bugun tek çizgi çıktı eve gidince bi daha yapayım en iyisi acaba test mı yanlıştı

Belkide.Sabah 10dan önce akşam 8den sonra test yanlış çıkarmış.Ve en az 2 saat öncesi su içme.O da etkiliyor.Tecrübeyle sabit:)

yazdım canım kürü yapıcam bunu adetim biter bitmez başlım 15 gün devam edicem bırakıcam sonra adete 10 gün kala yeniden mi başlıycam

Yumurta döllendikten kaç gün sonra idrarda sonuç çıkar acaba? Aranızda bilen var mı? :26:

tugra nerelerdesin şekerim özledik seni dün baya kulağını çınlattık

Yumurta döllendikten kaç gün sonra idrarda sonuç çıkar acaba? Aranızda bilen var mı? :26:
2 hafta yanii 14 gun sonra en erken
tugra nerelerdesin şekerim özledik seni dün baya kulağını çınlattık

tatlımmm bende özledim sizlerii okudum okudumm cınlatmışınızzz
bildiğin gib valla ateş ölçüyorum takip ediyoruz saolsun tubişim yardımcı oluyo
ekşın bekleyiş hersey devam sen napıyosun bakım ufak bi çikolata istin varmış galibaa
dert etme çok sorun yaratacak bi durum değil die biliyorum ama yınede takibi bırakma doktorunla

bırakmam canım phia soğan kürü tarifi verdi onu yapıcam adetim bitsinde

selam kkzlar yardim edin lutffen..9 temmuz 12 agustos 16 eylulde adet oldumm..daha snra olmadim..test yaptim gebelik yok dedi doktor yurtdisindayim...duphaston diye bi3ilac verrdi..adett olmadim diye catlamak uzzereyim..:44:

yap canm yappp
inşalah kasım hepimizin şanslı topiği olsun tatlım

inşallah canım doktorda sıra beklerken içeriden bi çift çıktı adam karısına dönüp bu bizim bebeğimiz mi şimdi dedi ultrasyon kağıdına baktılar nasıl gözlerim doldu o anda kendimi zor tuttum ağlamamak için

selam kkzlar yardim edin lutffen..9 temmuz 12 agustos 16 eylulde adet oldumm..daha snra olmadim..test yaptim gebelik yok dedi doktor yurtdisindayim...duphaston diye bi3ilac verrdi..adett olmadim diye catlamak uzzereyim..:44:

Kan testi mi yaptırdın evde idrar testi mi yaptın?

İNŞALLAH CANIMMM
isteyenlere mavi spoş isteyene pembe spoş
rabbim gönlümüze göre versin hepimizin inşallah...

Belki de hem mavi hem pembe spoş :)

Ya bu smileler nasıl çıkıyor sizde? Ben hala msn modundayım :) Bende elimi kapatıp gülmek istiyorum.Bende utanıp kıpkırmızı olmak istiyorum.Benimde bebeğim taklalar atsın istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…