- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
benim kafamı karıstıran sey silik çizgi çıkıyordu bugun tek çizgi çıktı eve gidince bi daha yapayım en iyisi acaba test mı yanlıştı
yazdım canım kürü yapıcam bunu adetim biter bitmez başlım 15 gün devam edicem bırakıcam sonra adete 10 gün kala yeniden mi başlıycamBu arada kızlar, yukarıya Ebson'a yazdığım soğan kürünü hepiniz uygulayabiliyorsunuz, kist olsun olmasın... Bu kür rahmin içini temizleyip arındırıp gebeliğe zemin oluşturuyormuş, kolaylaştırıyormuş. Bakın mesela benim hiç kist vs. yok çok şükür, ama ben de uyguladım bu kürü. İkinci kürde kahverengi kahverengi lekeler geldi, temizlendi, düşünün kistim olmamasına rağmen. Kist vs. olanlarda daha belirgin bir şekilde sökülüyormuş içindekiler... Soğanın tam iki kürünü bitirince de devamında incir kürünü öneriyor SARAÇOĞLU... Deneyin derim size
Belkide.Sabah 10dan önce akşam 8den sonra test yanlış çıkarmış.Ve en az 2 saat öncesi su içme.O da etkiliyor.Tecrübeyle sabit:)
:) su çok içiyorum normalde o zaman ben su içmeyeyim
Yumurta döllendikten kaç gün sonra idrarda sonuç çıkar acaba? Aranızda bilen var mı? :26:
2 hafta yanii 14 gun sonra en erkenYumurta döllendikten kaç gün sonra idrarda sonuç çıkar acaba? Aranızda bilen var mı? :26:
tugra nerelerdesin şekerim özledik seni dün baya kulağını çınlattık
bırakmam canım phia soğan kürü tarifi verdi onu yapıcam adetim bitsinde2 hafta yanii 14 gun sonra en erken
tatlımmm bende özledim sizlerii okudum okudumm cınlatmışınızzz
bildiğin gib valla ateş ölçüyorum takip ediyoruz saolsun tubişim yardımcı oluyo
ekşın bekleyiş hersey devam sen napıyosun bakım ufak bi çikolata istin varmış galibaa
dert etme çok sorun yaratacak bi durum değil die biliyorum ama yınede takibi bırakma doktorunla
bırakmam canım phia soğan kürü tarifi verdi onu yapıcam adetim bitsinde
yap canm yappp
inşalah kasım hepimizin şanslı topiği olsun tatlım
hepimizin sonu bu resimler gibi olur inşallah kız
selam kkzlar yardim edin lutffen..9 temmuz 12 agustos 16 eylulde adet oldumm..daha snra olmadim..test yaptim gebelik yok dedi doktor yurtdisindayim...duphaston diye bi3ilac verrdi..adett olmadim diye catlamak uzzereyim..:44:
) Yapmadım daha bekleyeyim diyorum bi sonra nasılsa negatif çıkacak yapayım diyorum bilmiyorum yaa korkuyorum artık negatif çıkmasından
İNŞALLAH CANIMMM
isteyenlere mavi spoş isteyene pembe spoş
rabbim gönlümüze göre versin hepimizin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?