Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar canım çok sıkılıyor bi an önce akşam olsun evime gidim istiyorum

Bende eve gidip uyumak istiyorum.Çok bitkinim

ayşeciğim halveti geçekliştirmene çok sevindim.umudunu kaybetme tubilosh da bir çalışma ile bu ay hamile bildiğim kadarıyla mesele inşallah tam da o güne denk gelmiştir inşallah.bu ay hamilesindir inşllah.oladı bir daha ki aya inşalllah.yeni bir yıla bebeğinle girersin dualarım seninle..

ben evde olduğum halde pinekleyemiyorum hafta sonundan çıktığımız için ,benim oğlanlar evi savaş yeri haline soktular sağolsunlar sabahtan beri temizlik yapıyorum hala bitmedi arada mola verip size takılıyorum..

Canım benim inşallah dediğin gibi olmuştur da Aralık ayı için yaptığım planlara gerek kalmaz.Teşekkür ederim duan için...

peracım canım sen nerlerdesin nasılsın çoktandır girmiosun hayırdır bi sorun yok dimi

amin canım yeni odam uğurlu olurda bebeğimde gelir inşallah dün eşim ilk defa dediki bu ay hamile kalacaksın sanki öyle hissediyorum dedi normalde hiç öyle şeyler demez

gecenlerde bende söyledim sen ve phia bu ay hamiş kalcak iiçime doğuyo diye ama bakaılım çıkcakmı cnım

gecenlerde bende söyledim sen ve phia bu ay hamiş kalcak iiçime doğuyo diye ama bakaılım çıkcakmı cnım

inşallah çıkar güzelim herkes böyle diyor bana bu ay vardır belki bi hayır yeni hamiş olan elmadas var oda öyle diyor

Amin canim sagol...Insallah hepimizin yuzu guler hayirlisiyla...

Bizde bazen gece bazen sabah..bazen gun ortasi....

Ama bu ay gun asiri olmasina dikkat ediyoeuz..

Ya ben 100 kiloyum ama hala abur cubur yiyorum...

Kendimi dovesim vaaaaaarrrrrrre

evet ya bende tombişkoyum ama iştahımda oburix gibi yaneee

hadi gözün aydın canem bida kendini sıkma stres yapma

Amin canim sagol...Insallah hepimizin yuzu guler hayirlisiyla...

Bizde bazen gece bazen sabah..bazen gun ortasi....

Ama bu ay gun asiri olmasina dikkat ediyoeuz..

Ya ben 100 kiloyum ama hala abur cubur yiyorum...

Kendimi dovesim vaaaaaarrrrrrre

evet ya bende tombişkoyum ama iştahımda oburix gibi yaneee

hadi gözün aydın canem bida kendini sıkma stres yapma

buradayım kız canım inşallah hislerin doğru çıkar herkes öyle diyor bana bu ay rabbimde layık görüp verir inşallah yavrumu

canım sen kalmadın 42. sayfada benim yazdığımı söylüyorum cuma akşamı yazmıştım oralarda kalmış demek istedim hayırlısı inş

canım sorun yok iyiyim, sen nasılsın?... tek sorun aylardır belirtilerle umutlanmam ve sonucun hüsran olması..

canım napalım işte elden bişi gelmiyor aralıkta bakalım neler olacak bu rada ben dr gittim rahim filmi çrktirdim çok şükür sorun yok kocişte temiz şimdilik beklioruz

bir yandan iş yapıyorum canım ondan arada girip bakıyorum laptoptan napıyorsunuz diye..

bende 10.30 da çıktım ancak geldim zaten günler kısa eviv işi duruyo artık akşam yapıcam ev işide ne sıkıcı yap yap bitimiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…