• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Günaydın kızlar..
Ya yok mu şu beklemenin bir çağresi canım sıkılıo yaa :(( Her ay ağıran kasığımda ağrı yok ara ara batmalar göğüsler çoook hassas uykum var..

Aynen şekerim günler geçmiyor bende de:44:Bat 6-7 Aralık..Pek bir belirtim yok...Ne kadar kafayı takmadım desemda bat günü yaklaştıkça başlıyor beynim çalışmaya...Acaba acaba diye:52:
Akıntım var gibi bu ay sanki ama bunu hemen yorumlamak istemiyorum da offf umutlanıp da olmayınca kötü oluyor çünküü....

Olabilir kız yumurtaları desteklediği için ağrı-kasılma-lekelenme olabiliyor bu kürde.Bende bu ay yaptım ağrı çektim 1 hafta.Belim kopacak sandım valla.Oturup kalkmak da bile zorluk çektim.Derin nefes alırken,gülerken bile batıyordu belim.Sende de lekelenme olarak gösterdi demek belirtisini..

Ayşeciğim açıkcası bende bu belirtiler olmadı sadece ilk kez olduğu için yaptığım küre
yorumladım zaten benim bu aydan ümidim yok doktor olmaz demişti yumurtam küçükmüş
artık önümüzdeki ayı beklyeceğim
aslında şimdilerde kararsızım kısmetse ocakta umreye gideceğim şimdi olaki gebe kalırsam
ilk aylar sıkıntılı geçmezmi diye düşünüyorum artık hayırlısı nasibi varsa olur birlikte umre yaparız.:)

Kız heriflere bu kadar doping ters etki etmesin :9: Yada bizim suyumuzu çıkarmasınlar :9: Ayyyy iyice ahlaksızlığa vurdum işi ben.Pampişimizden halvetimize kadar herşeyimizi konuşur olduk.Şaşırdık mı nedir?

valla aştık kendimizi... ama bilmediğimiz ve burda birbirimizle paylaşarak öğrendiğimiz o kadar çok şey var ki.. yapacak bişey yok.. amaca giden her yol mübahtır deyip geçicez artık:1::1:

Aynen şekerim günler geçmiyor bende de:44:Bat 6-7 Aralık..Pek bir belirtim yok...Ne kadar kafayı takmadım desemda bat günü yaklaştıkça başlıyor beynim çalışmaya...Acaba acaba diye:52:
Akıntım var gibi bu ay sanki ama bunu hemen yorumlamak istemiyorum da offf umutlanıp da olmayınca kötü oluyor çünküü....

Az kalmış senin Fidele hayırlısı olsun.. Bu ay havalardan mı ne kimsede ağrı sancı yok yada herkes hamile :)) Kafayı takmıyorum olmamasına alıştım ama dediğin gibi gün yaklaşınca oldu mu olmadı mı soruları bulandırıyor işte.. Akıntı üşütünce de oluyor cnm hiç bir şeyi hamileliğe yorma en iyisi.. Belirti aradık mı öyle şeyler buluyoruz ki hiiç bir gebede olmuyor bu belirtiler bu konuda o kadar iyiyiz. :))

ARKADAŞLAR HAMİLE OLANLARI AYRI AYRI TEBRİK EDİYORUM rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin..sizlerin duasıylada bizim beklemelerimiz sona ersin inşallah..

benim adet olma tarihim 8 aralık...ilk aylarda kendimi çok dinledim..hep hamileliğe yordum birşey olmadı..şimdi ise ne hamilelik ne adet belirtisi var :)

Ayşeciğim açıkcası bende bu belirtiler olmadı sadece ilk kez olduğu için yaptığım küre
yorumladım zaten benim bu aydan ümidim yok doktor olmaz demişti yumurtam küçükmüş
artık önümüzdeki ayı beklyeceğim
aslında şimdilerde kararsızım kısmetse ocakta umreye gideceğim şimdi olaki gebe kalırsam
ilk aylar sıkıntılı geçmezmi diye düşünüyorum artık hayırlısı nasibi varsa olur birlikte umre yaparız.:)
Bende de daha önce hiç lekelenme olmamıştı.Hatta ben yumurtlama mevzuunu bilmediğimden ağrı olduğu günlerde uzak dururdum eşimden.Zaten korunuyorduk ve doktorum da 12-17 günler arasına daha çok dikkat et bebek istemiyorsan demişti.Kimbilir belki orada olur.Hayırlı bir evlilik için orada gerdek yaşayanlar ve bebeğini orada yapanlar tanıyorum ben.
günaydın kızlar
Tünaydın nefes007

valla aştık kendimizi... ama bilmediğimiz ve burda birbirimizle paylaşarak öğrendiğimiz o kadar çok şey var ki.. yapacak bişey yok.. amaca giden her yol mübahtır deyip geçicez artık:1::1:
Aynen.2 çocuğu olan arkadaşımla konuştum kız bunlar ne demek ben ikisinde de korunuyordum 1 kerelik kaçamak da oldu dedi.Ne ovulasyondan haberi var ne yumurtladığından.Sadece adetinin döngüsünü biliyor.Bazen diyorum öylesi daha mı iyi.Bildikçe kafam karışıyor sanki....:44:

merhaba fıstıklarrr nasılsınız bakalım?
ben orta şeker devam ediyorum.
biraz çıkararak biraz öğürerek günleri geçirmeye çalışıyorum.
sizleri çok özledim Can Arkadaşlarımm :16:

tubilosh güzel haberlerle geldim. test yaptım pozitif hemde silik falan değil bariz 2. çizgi var:21: Allah'ım her isteyene nasip etsin inşallah. phia bat 1 aralıktı artık listede kendimi hamiş görmek istiyorum:1: yarın inşallah kan testimiz de güzel çıkar kızlar bende kaç aydır bekliyordum bu ay kafama takmadım. buralara bile fazla uğramadım rabbim sizlerin de yüzlerinizi güldürür içinizi rahat tutun

baaak demedimmiiiii
süperrrrr tebrik ederim kuzummm :46::46::46:
Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallahh :29:

kızlar hamişimmmmmm =) bugün öğrendim kan testinde. 3 hafta 4 günlük... 7 aydır istiyordum bu ay ovulasyon testi kullanarak denedik. veee oldu. bu testi burada duymuştum. çooook teşekkür ediyorum iyiki varsınız. inşallah isteyen herkesin olur.

ooo süper bir haber dahaaa
tebrikler canımmmm
Rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhh :16:

dün akşam geldim canım ama anneme indim bugün evime geçtim sabahtan bu yana temizlik yaptım kocişle gittim salı günü doktor 4 veya 5 haftalık görünüyor dedi 10 gün sonra gel dedi kalp atışına bakalım dedi canım :16:

oyhh perimm ne güzel bir haber bu.
kesenizi gördünüzmü?
yolk sac felan?
usg de tam kaç haftalık oldugu çıkmadımı kuzu?
eger çıktıysa ham,ilelik takvimini ona göre düzenleyebilirsin tatlımcım.
10 gün sonra hayırlı haberlerini alırız inşallah canım benim :16:

batım 29 kasımdı ama düzensiz olduğu için yapmamıştım test sabah idrar testi yaptım çift çizgi çok belirgindi ama kantesti yapmadan kimseye söylemek istemiyorum

batım 29 kasımdı ama düzensiz olduğu için yapmamıştım test sabah idrar testi yaptım çift çizgi çok belirgindi ama kantesti yapmadan kimseye söylemek istemiyorum

Kesinlikle bende böyle düşünüyorum.Kan testini görmeden eşime bile söylemeyeceğim.Tabi siz hariç :16:

kızlar birşey sorucam ben hala adet olmadım ama karnım agrıyor 3. günüm bugun sizce hamile olabilirmiyim yoksa daha erkenmi test yaptım sabah negatif cıktı

sen testi ne zman yaptın geçmiş syfalara bakamadım da :)

Bakma boşuna ben daha test yapmadım.O aşamaya bile gelmedim.13 gün var BATa pek de ümidiim yok çalışma az olduğundan denk gelmemiş olabilir.Genel olarak konuştum ben.O aşamaya geldiğimde bende kan testini vereceğim eşime Allah'ın izniyle....:16:

kızlaarrr bende bugün idrar testi yaptıım ve sonuççç pozitifffffffffff

oooooooo maşallah ne bereketli bir gün bugünnn :16:
tebrik ederim tatlımmmmmm

Niye pas vermiyorsun kıızz:14:

kuzummm kusura bakma yaaa pek keyfim yok.
bulantım çok.herşey iğrenç geliyor.
sıkıntılıyım anlayacagın.
nete girince bile azıcık girince sanki miğde bulantım artıyor hemen çıkıyorum :1:

sen nasılsın arkadaşımm???

Ne yapıyorsunuz siz bakıyım aşağıda??:20: Neden konuşmuyor kimse?Küsmüsünüz birbirinize?Hayır birbirinize küstüyseniz benimle neden konuşmuyorsunuz?:20::20:

Back