ben çıkıyorum kızlar. akşam görüşürüz...
görüşürüz taydinimmmm
kendine çok iyi bakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çıkıyorum kızlar. akşam görüşürüz...
Ne yapıyorsunuz siz bakıyım aşağıda?? Neden konuşmuyor kimse?Küsmüsünüz birbirinize?Hayır birbirinize küstüyseniz benimle neden konuşmuyorsunuz?
oooooooo maşallah ne bereketli bir gün bugünnn
tebrik ederim tatlımmmmmm
kuzummm kusura bakma yaaa pek keyfim yok.
bulantım çok.herşey iğrenç geliyor.
sıkıntılıyım anlayacagın.
nete girince bile azıcık girince sanki miğde bulantım artıyor hemen çıkıyorum
sen nasılsın arkadaşımm???
hayırlı olsun tatlımbatım 29 kasımdı ama düzensiz olduğu için yapmamıştım test sabah idrar testi yaptım çift çizgi çok belirgindi ama kantesti yapmadan kimseye söylemek istemiyorum
Ne yapıyorsunuz siz bakıyım aşağıda?? Neden konuşmuyor kimse?Küsmüsünüz birbirinize?Hayır birbirinize küstüyseniz benimle neden konuşmuyorsunuz?
kızlar birşey sorucam ben hala adet olmadım ama karnım agrıyor 3. günüm bugun sizce hamile olabilirmiyim yoksa daha erkenmi test yaptım sabah negatif cıktı
oooo kolay gelsin sizde gece işler yogunmuş inşalllah bu çalışmalar sonuç verir bebeğin seninle olur valla bu aydan ben çok ümitliyim bizde çalışmamızı sabah yaptıkSelam kizlar.naber
Dun aksam isten geldim.oturup bal.tarcin.cotekotumu yedim...bi baktim esim bi kase nal getirdi...sonra gitti yogurdun icine pollen koydu getirdi...hepsini yedi...banada denetti
Sonra dedi ben banyo yapip gelcem
Ve evvelinde kahve icti...aaaaaaaaa bi baktim beni koltukta uyuya kalmisim geldi uyandirdi...dedim hayatom sen hala dusa girmedin mi...dedi girdimde ciktim bile
Sonra o yorgunlukla dedim bu ne yaaaaaaa calisip yoruluyoz bebegimize calisamiyozzzz
Ayyyy askim ya gece 3 kadar yatamamis o enerjiyle....birde ustune sabah uyuya kaldik...ben ise gec kaldim....hahahaha
Hayırlı olsun yeni odan inşallah...Bebeğinle mutlu mutlu günler geçirirsin inşallahhayırlı olsun tatlım
kız yeni iş yerine taşındık odam da değişti ve burası eski yer gibi rahat değil çok giremiyorum hiç sevmedim zaten yeni yerimi keyfim yok
Selam kizlar.naber
Dun aksam isten geldim.oturup bal.tarcin.cotekotumu yedim...bi baktim esim bi kase nal getirdi...sonra gitti yogurdun icine pollen koydu getirdi...hepsini yedi...banada denetti
Sonra dedi ben banyo yapip gelcem
Ve evvelinde kahve icti...aaaaaaaaa bi baktim beni koltukta uyuya kalmisim geldi uyandirdi...dedim hayatom sen hala dusa girmedin mi...dedi girdimde ciktim bile
Sonra o yorgunlukla dedim bu ne yaaaaaaa calisip yoruluyoz bebegimize calisamiyozzzz
Ayyyy askim ya gece 3 kadar yatamamis o enerjiyle....birde ustune sabah uyuya kaldik...ben ise gec kaldim....hahahaha
oooo kolay gelsin sizde gece işler yogunmuş inşalllah bu çalışmalar sonuç verir bebeğin seninle olur valla bu aydan ben çok ümitliyim bizde çalışmamızı sabah yaptık
Hayırlı olsun yeni odan inşallah...Bebeğinle mutlu mutlu günler geçirirsin inşallah
Düz duvara mı tırmandıracaksın desene herifi.Hadi Allah emekleriniziyağlı etsin kardeş
hafif karın agrım var göğsüm cok hafıf agrıyor 2 kasımda oldum regl 30 unda olucaktım 29 günde bir oluyorum regl sizce durum nedır 2 gundur ıdrar testi negatif cıkıyor ama
Hayırlı olsun yeni odan inşallah...Bebeğinle mutlu mutlu günler geçirirsin inşallah
Düz duvara mı tırmandıracaksın desene herifi.Hadi Allah emekleriniziyağlı etsin kardeş
herkes merhaba arkadaslar sızlere bısey sorucam bılgınıze ıhtıyacım var 9 gun once catlatma ıgnesı vuruldum adetıme 7 gun var ıgnenın etkısındenmı yoksa belırtımı verıyor bılmıyorum ama gogus uclarım acıyor ve sag kasıkta egılıp kalkarken kasılma batma oluyor akıntım 3 gundur var sızce bunlar neye ısaret?kımsenın kucagı bos kalmasın allah tum ısteyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla versın.
kan testinde de pozitifi gördüm kızlar darısı sizlerin başınıza
tatlım kan testi yaptır varsa bebiş çıkar mutlakaherkes merhaba arkadaslar sızlere bısey sorucam bılgınıze ıhtıyacım var 9 gun once catlatma ıgnesı vuruldum adetıme 7 gun var ıgnenın etkısındenmı yoksa belırtımı verıyor bılmıyorum ama gogus uclarım acıyor ve sag kasıkta egılıp kalkarken kasılma batma oluyor akıntım 3 gundur var sızce bunlar neye ısaret?kımsenın kucagı bos kalmasın allah tum ısteyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla versın.
kan testinde de pozitifi gördüm kızlar darısı sizlerin başınıza