• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
oooooooo maşallah ne bereketli bir gün bugünnn :16:
tebrik ederim tatlımmmmmm

kuzummm kusura bakma yaaa pek keyfim yok.
bulantım çok.herşey iğrenç geliyor.
sıkıntılıyım anlayacagın.
nete girince bile azıcık girince sanki miğde bulantım artıyor hemen çıkıyorum :1:

sen nasılsın arkadaşımm???

Hmmmm.Geçer inşallah canım benim.Kızın kök söktüreceğe benziyor.Baksana şimdiden çektiriyor sana.:9: Sağlıkla sıhhatle geçer inşallah 9 ayın ve doğumun.Ben nasıl olayım işte sonunda 15. ve 17.gün halvet olabildik kocacımla.Bel ve kasık ağrılarımın hafiflediği günlere denk geldi.Sence çatlamışmıyımdır?Denk gelmişmidir?Hasta hasta yormak istemem seni de canım benim.Ama işte merak insanı öldürüyor...

batım 29 kasımdı ama düzensiz olduğu için yapmamıştım test sabah idrar testi yaptım çift çizgi çok belirgindi ama kantesti yapmadan kimseye söylemek istemiyorum
hayırlı olsun tatlım
Ne yapıyorsunuz siz bakıyım aşağıda??:20: Neden konuşmuyor kimse?Küsmüsünüz birbirinize?Hayır birbirinize küstüyseniz benimle neden konuşmuyorsunuz?:20::20:

kız yeni iş yerine taşındık odam da değişti ve burası eski yer gibi rahat değil çok giremiyorum hiç sevmedim zaten yeni yerimi keyfim yok

Selam kizlar.naber

Dun aksam isten geldim.oturup bal.tarcin.cotekotumu yedim...bi baktim esim bi kase nal getirdi...sonra gitti yogurdun icine pollen koydu getirdi...hepsini yedi...banada denetti

Sonra dedi ben banyo yapip gelcem

Ve evvelinde kahve icti...aaaaaaaaa bi baktim beni koltukta uyuya kalmisim geldi uyandirdi...dedim hayatom sen hala dusa girmedin mi...dedi girdimde ciktim bile

Sonra o yorgunlukla dedim bu ne yaaaaaaa calisip yoruluyoz bebegimize calisamiyozzzz

Ayyyy askim ya gece 3 kadar yatamamis o enerjiyle....birde ustune sabah uyuya kaldik...ben ise gec kaldim....hahahaha

kızlar birşey sorucam ben hala adet olmadım ama karnım agrıyor 3. günüm bugun sizce hamile olabilirmiyim yoksa daha erkenmi test yaptım sabah negatif cıktı

hafif karın agrım var göğsüm cok hafıf agrıyor 2 kasımda oldum regl 30 unda olucaktım 29 günde bir oluyorum regl sizce durum nedır 2 gundur ıdrar testi negatif cıkıyor ama

Selam kizlar.naber

Dun aksam isten geldim.oturup bal.tarcin.cotekotumu yedim...bi baktim esim bi kase nal getirdi...sonra gitti yogurdun icine pollen koydu getirdi...hepsini yedi...banada denetti

Ve evvelinde kahve icti...aaaaaaaaa bi baktim beni koltukta uyuya kalmisim geldi uyandirdi...dedim hayatom sen hala dusa girmedin mi...dedi girdimde ciktim bile

Sonra o yorgunlukla dedim bu ne yaaaaaaa calisip yoruluyoz bebegimize calisamiyozzzz

Ayyyy askim ya gece 3 kadar yatamamis o enerjiyle....birde ustune sabah uyuya kaldik...ben ise gec kaldim....hahahaha
oooo kolay gelsin sizde gece işler yogunmuş inşalllah bu çalışmalar sonuç verir bebeğin seninle olur valla bu aydan ben çok ümitliyim bizde çalışmamızı sabah yaptık:17:

hayırlı olsun tatlım

kız yeni iş yerine taşındık odam da değişti ve burası eski yer gibi rahat değil çok giremiyorum hiç sevmedim zaten yeni yerimi keyfim yok
Hayırlı olsun yeni odan inşallah...Bebeğinle mutlu mutlu günler geçirirsin inşallah
Selam kizlar.naber

:D Düz duvara mı tırmandıracaksın desene herifi.Hadi Allah emekleriniziyağlı etsin kardeş :9::9:

oooo kolay gelsin sizde gece işler yogunmuş inşalllah bu çalışmalar sonuç verir bebeğin seninle olur valla bu aydan ben çok ümitliyim bizde çalışmamızı sabah yaptık:17:

Amin canim sagol...Insallah hepimizin yuzu guler hayirlisiyla...

Bizde bazen gece bazen sabah..bazen gun ortasi....

Ama bu ay gun asiri olmasina dikkat ediyoeuz..

Ya ben 100 kiloyum ama hala abur cubur yiyorum...

Kendimi dovesim vaaaaaarrrrrrre

Hayırlı olsun yeni odan inşallah...Bebeğinle mutlu mutlu günler geçirirsin inşallah

:D Düz duvara mı tırmandıracaksın desene herifi.Hadi Allah emekleriniziyağlı etsin kardeş :9::9:

amin canım yeni odam uğurlu olurda bebeğimde gelir inşallah dün eşim ilk defa dediki bu ay hamile kalacaksın sanki öyle hissediyorum dedi normalde hiç öyle şeyler demez

herkes merhaba arkadaslar sızlere bısey sorucam bılgınıze ıhtıyacım var 9 gun once catlatma ıgnesı vuruldum adetıme 7 gun var ıgnenın etkısındenmı yoksa belırtımı verıyor bılmıyorum ama gogus uclarım acıyor ve sag kasıkta egılıp kalkarken kasılma batma oluyor akıntım 3 gundur var sızce bunlar neye ısaret?kımsenın kucagı bos kalmasın allah tum ısteyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla versın.

Hahahahaha

He Vallahi kocacigimida asiladim...

Sagol tatlim Allah cumlemizin agzinin tadini bozmasin.

herkes merhaba arkadaslar sızlere bısey sorucam bılgınıze ıhtıyacım var 9 gun once catlatma ıgnesı vuruldum adetıme 7 gun var ıgnenın etkısındenmı yoksa belırtımı verıyor bılmıyorum ama gogus uclarım acıyor ve sag kasıkta egılıp kalkarken kasılma batma oluyor akıntım 3 gundur var sızce bunlar neye ısaret?kımsenın kucagı bos kalmasın allah tum ısteyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla versın.

arkadaslar bılgısı olan yokmu???

PINARBRS

canım belirtilere çok takılma derim çünkü bu benim 6. ayım ve aylardır aynı olmasada benzer belirtiler yaşadım ben de... benim de aynen senin gibi eğilip kalkarken rahmimde batma oluyor, göğüslerim şişti bata 10 gün kala ve şu an adetime 7 gün kaldı canım.. ama içimde acabalar olmakla beraber umutlanmak istemiyorum:)

Son düzenleme:
tatlım kan testi yaptır varsa bebiş çıkar mutlaka

Back