Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar canım çok sıkılıyor bi an önce akşam olsun evime gidim istiyorum
Bende eve gidip uyumak istiyorum.Çok bitkinim
ayşeciğim halveti geçekliştirmene çok sevindim.umudunu kaybetme tubilosh da bir çalışma ile bu ay hamile bildiğim kadarıyla mesele inşallah tam da o güne denk gelmiştir inşallah.bu ay hamilesindir inşllah.oladı bir daha ki aya inşalllah.yeni bir yıla bebeğinle girersin dualarım seninle..
kan testinde de pozitifi gördüm kızlar darısı sizlerin başınıza
PINARBRS
canım belirtilere çok takılma derim çünkü bu benim 6. ayım ve aylardır aynı olmasada benzer belirtiler yaşadım ben de... benim de aynen senin gibi eğilip kalkarken rahmimde batma oluyor, göğüslerim şişti bata 10 gün kala ve şu an adetime 7 gün kaldı canım.. ama içimde acabalar olmakla beraber umutlanmak istemiyorum:)
amin canım yeni odam uğurlu olurda bebeğimde gelir inşallah dün eşim ilk defa dediki bu ay hamile kalacaksın sanki öyle hissediyorum dedi normalde hiç öyle şeyler demez
içime phia ve ebson bu ay hamiş kalacak diye bi his doğuyooo hadi hayırlısı bakalım çıkackamı
gecenlerde bende söyledim sen ve phia bu ay hamiş kalcak iiçime doğuyo diye ama bakaılım çıkcakmı cnım
canım sorun yok iyiyim, sen nasılsın?... tek sorun aylardır belirtilerle umutlanmam ve sonucun hüsran olması..peracım canım sen nerlerdesin nasılsın çoktandır girmiosun hayırdır bi sorun yok dimi
Amin canim sagol...Insallah hepimizin yuzu guler hayirlisiyla...
Bizde bazen gece bazen sabah..bazen gun ortasi....
Ama bu ay gun asiri olmasina dikkat ediyoeuz..
Ya ben 100 kiloyum ama hala abur cubur yiyorum...
Kendimi dovesim vaaaaaarrrrrrre
Hmmmm.Geçer inşallah canım benim.Kızın kök söktüreceğe benziyor.Baksana şimdiden çektiriyor sana. Sağlıkla sıhhatle geçer inşallah 9 ayın ve doğumun.Ben nasıl olayım işte sonunda 15. ve 17.gün halvet olabildik kocacımla.Bel ve kasık ağrılarımın hafiflediği günlere denk geldi.Sence çatlamışmıyımdır?Denk gelmişmidir?Hasta hasta yormak istemem seni de canım benim.Ama işte merak insanı öldürüyor...
buradayım kız canım inşallah hislerin doğru çıkar herkes öyle diyor bana bu ay rabbimde layık görüp verir inşallah yavrumuebsonum ta 42. sayfada kamış
Amin canim sagol...Insallah hepimizin yuzu guler hayirlisiyla...
Bizde bazen gece bazen sabah..bazen gun ortasi....
Ama bu ay gun asiri olmasina dikkat ediyoeuz..
Ya ben 100 kiloyum ama hala abur cubur yiyorum...
Kendimi dovesim vaaaaaarrrrrrre
Hmmmm.Geçer inşallah canım benim.Kızın kök söktüreceğe benziyor.Baksana şimdiden çektiriyor sana. Sağlıkla sıhhatle geçer inşallah 9 ayın ve doğumun.Ben nasıl olayım işte sonunda 15. ve 17.gün halvet olabildik kocacımla.Bel ve kasık ağrılarımın hafiflediği günlere denk geldi.Sence çatlamışmıyımdır?Denk gelmişmidir?Hasta hasta yormak istemem seni de canım benim.Ama işte merak insanı öldürüyor...
irmegan ebbim fmfm niye konuşmuyosunuz kızlar
buradayım kız canım inşallah hislerin doğru çıkar herkes öyle diyor bana bu ay rabbimde layık görüp verir inşallah yavrumu
canım sorun yok iyiyim, sen nasılsın?... tek sorun aylardır belirtilerle umutlanmam ve sonucun hüsran olması..
bir yandan iş yapıyorum canım ondan arada girip bakıyorum laptoptan napıyorsunuz diye..
bende 10.30 da çıktım ancak geldim zaten günler kısa eviv işi duruyo artık akşam yapıcam ev işide ne sıkıcı yap yap bitimiyo ya