Selamlar güzel ve hamile bayanlar
Sunbalım özel bir durumum vardı.Netten uzak kaldım o yüzden veda ettim hepinize....
Geçici olarak servisdışıydım tatlım.Burdayım
Bana çok iyi geliyorsunuz burdan kopamam zaten ben
Bende bu ay olmazsa bir dahaki aya öyle yapmayı düşünüyorum.Korunacağım "aaa bu da nerden çıktı beklemiyorduk" yapacağım eşek sıpasına
Benim gittiğim drlar da bana aynı şeyi söylediler.Senin gibi bilinçli anneler çok az diye.Ne işe yaradı telaş yapmaktan başka
Aynen valla.O ikinci çizgiyi görmek için yapıyorum evde test.Yoksa yanlış çıkma ihtimali olduğu için bana pek mantıklı gelmiyor idrar testleri...
Ben aktardan çekilmiş olarak aldım kız.Ne uğraşıyorsun çekmeyle falan..
He ya.Oku oku bitmedi kuzum ya.Çeneniz düşmüş 2 günde.
Eveeeettt...İşte geldim burdayım kızlar.... Toparlanma aşamasını tam anlamıyla bitiremesemde aranıza döndüm sağ selamet.Güzel haberlerim var sizlere...8 günün ardından sonunda halvet olduk hünkarımla Bütün korkularım,sıkıntıları,endişelerim uçtu gitti....Üstelik 1 haftadır süren bel ve kasık ağrılarımın hafiflediği gün oldu....Hatırladığım kadarıyla yumurta çatladığı gün ağrılar azalıyordu.Bu konuda engin bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var arkideşlerr.... Ateş tabloma da göz atın.Ne diye kırmızı çizgiyi çekmedi bu tablo hala???? 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com