• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım iyi davran kendine.. onca sıkıntılı zamandan sonra rahatla azıcık... stres hepimizin düşmanı... ne kadar düşünürsek o kadar kaçıyor sanırım bebişlerimiz.. bak hiç kurtulamayacağım sanmıştım diyorsun.. ama şükür ki o günleri geride bırakmışsın... bu günler de geçecek Allah'ın izniyle..

umarım başarabilirim canım yaptıklarını...hafta içi iş güç insan hayat akışına dalıp gidiyor da haftasonu kendi kendine kalınca düşünüp kafayı yeme derecesine geliyo.. neyse ki yarın pazartesi:)))) pazartesiye sewinen bi ben warımdır heralde:))))) sen hangi küre başladın canım...

günaydıııınnn, hepinize iyi haftalar diliyorum..

güzel haberler ve sıkı çalışmalarla geçecek bir hafta olsun inşallah..

kizlar 30 kasim adet gunumdu.3 gun gecikti.ki hic sasmaz erken olurum gec olmam...test yaptim ama negatif diyor..iyi sonuc verebilmesi icin bir hafta gecmesini bekleyin diyenlerde var sitede...gec dollenmeden gec cikiyormus gibi..bu arada devrik cumleler kurabilirim turkcem biraz bozuk kusura bakmayin.

günaydın kızlar tuğra canım ne yaptın merak ettim seni

kizlar 30 kasim adet gunumdu.3 gun gecikti.ki hic sasmaz erken olurum gec olmam...test yaptim ama negatif diyor..iyi sonuc verebilmesi icin bir hafta gecmesini bekleyin diyenlerde var sitede...gec dollenmeden gec cikiyormus gibi..bu arada devrik cumleler kurabilirim turkcem biraz bozuk kusura bakmayin.

bencede bekle yada kan tetsti yaptır belli olmuyor bu işller izmirantalya arkadaşımız kaçgün bekledi ve hamiş şuan yinde umudunu çok yüksek tutma emi adet olunca insan çok üzülüyor

günaydın canım bende merak içindeyim tuğram inş hamiş olucak

günaydıııınnn, hepinize iyi haftalar diliyorum..

güzel haberler ve sıkı çalışmalarla geçecek bir hafta olsun inşallah..

günaydın canım inş dediğin gibi güzel ve bol hamişli bir hafta olur

ben negatiflerle uğraşıyorum aama kırmızılardan da ses seda yok
bekliyorum öle dengesiz dengesiz 5 ine kadar beklicem kırmızılar gelmezse bidaha test yapcam eğer oda negatif cıkarsa kan a gdicem artık
herkesin dpo9 da cıkar bizimkisi cıkmak bilmmedi eğer yoksada negatifse zaten adetim gelecektir onu bekliyorum daha test falan yapmıcam tek çizgyi gördükçe
sinirlerim bozuluyo resmen:53:

bencede bekle yada kan tetsti yaptır belli olmuyor bu işller izmirantalya arkadaşımız kaçgün bekledi ve hamiş şuan yinde umudunu çok yüksek tutma emi adet olunca insan çok üzülüyor

inşallah canımda bilmiyorum vallaa ateşim güsel gibi görünüyo hiç bişey de yok
adetim gelcek die de bi belirtim yok
hamişim die de bi belirti yokk öleeee oturdumm bekliyorum dengem bozuldu valla yaa:53:

ben negatiflerle uğraşıyorum aama kırmızılardan da ses seda yok
bekliyorum öle dengesiz dengesiz 5 ine kadar beklicem kırmızılar gelmezse bidaha test yapcam eğer oda negatif cıkarsa kan a gdicem artık
herkesin dpo9 da cıkar bizimkisi cıkmak bilmmedi eğer yoksada negatifse zaten adetim gelecektir onu bekliyorum daha test falan yapmıcam tek çizgyi gördükçe
sinirlerim bozuluyo resmen:53:

canım ya neden böyle oluyoruz ne olduğu belli ne olmadığı ne zor durum rabbim daha fazla bekletmeden versin artık bebeğimizi bende ateş ölçme ile uğraşıp duruyorum sabah ateşim çok düşmüştü eşime dedim hemen değerlendirelim sabah sabah çalışmamızı yaptık yani:10:

inşallah canımda bilmiyorum vallaa ateşim güsel gibi görünüyo hiç bişey de yok
adetim gelcek die de bi belirtim yok
hamişim die de bi belirti yokk öleeee oturdumm bekliyorum dengem bozuldu valla yaa:53:

stres yok kuzum biz zaten negatife alışığız bizi sadece pozitif sonuç heycanlandırır herkeste belirti olucak die bişi yok canım bekleyelim rabbim neler göstericek

günaydın güzelim nasılsın

canım ya neden böyle oluyoruz ne olduğu belli ne olmadığı ne zor durum rabbim daha fazla bekletmeden versin artık bebeğimizi bende ateş ölçme ile uğraşıp duruyorum sabah ateşim çok düşmüştü eşime dedim hemen değerlendirelim sabah sabah çalışmamızı yaptık yani:10:
belirsizlik en kötüsü sinirlerim bozuluyo bekledikçe
gusel gusel takip et ateşini kaçırma tatlım sakın
stres yok kuzum biz zaten negatife alışığız bizi sadece pozitif sonuç heycanlandırır herkeste belirti olucak die bişi yok canım bekleyelim rabbim neler göstericek
doğru diosun herkeste belirti olcak die bi durum yok ama herkes yazıyo söle hissediyorum böle oluyo falan die bende tık yok vallaa anlamadım gitii
belki belirtisiz hamiş olucam benn inşallah canım bee bekliyip görücez başka yolu yokk:53:

:42: Selamlar güzel ve hamile bayanlar :42:
yine ne oldu kuzum yaaa
Sunbalım özel bir durumum vardı.Netten uzak kaldım o yüzden veda ettim hepinize....

kız nereye gelseneeeee...kaybolma bakım sen
Geçici olarak servisdışıydım tatlım.Burdayım:42:

ayşem nereye gidiyorsun sen tatlım kaybolma bi yere konuşup dertleşiyoruz işte
Bana çok iyi geliyorsunuz burdan kopamam zaten ben :8:
iki ablamda korundukları halde hamile kaldı hayret ettik, ama rabbim ol deyince oluyo işte bizimkilerin doğum tarihleri gelmemiş daha herhalde onu bekliyolar
Bende bu ay olmazsa bir dahaki aya öyle yapmayı düşünüyorum.Korunacağım "aaa bu da nerden çıktı beklemiyorduk" yapacağım eşek sıpasına:1:
saol ya şimdi dediği siteye girdim ve ilk adımı attım bakalım hayırlısı
ayrıca siteyi ayrıntılı anlattığın için teşekkürler çok yardımcı oldu valla

senin gibi aynı süreçi yaşadım evlenmeden öncede gitmişdim doktora

bende 2.5 yıllık evliyim 2-3 aya kadar korunduk yani eşim korundu 3 aydır folik asitte kullanıyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum süttü balıktı ettı cevizdi sebzeydi
bebek planından önce doktora gitmiştim ultrasyon, hormon testleri, kan testleri ,smear testi, alt muayne hepsini oldum sonuçlarım oldukça iyi doktorum hemen kalabilirsin dedi
sonuçlarımda alt muaynede catlamamış yumurtaların rahmimde kaldığını adet döngüsü ile atılmadığını söylemişti doktorum ama bunun kötü hiç bir sonuçu olmayacağınıda söylemişti
eeeeeee halaaa bebiş yok
güya bilinçli hamile kalcaktım doktora gittim herşey yolundamı diye şimdi bilmiş bilmiş bebek bekliyorummm
Benim gittiğim drlar da bana aynı şeyi söylediler.Senin gibi bilinçli anneler çok az diye.Ne işe yaradı telaş yapmaktan başka :52:

teşekkür ederim cevaladığın için cnm sırf o ikinci çizgiyi görmek için ypmak istiyorum.
Aynen valla.O ikinci çizgiyi görmek için yapıyorum evde test.Yoksa yanlış çıkma ihtimali olduğu için bana pek mantıklı gelmiyor idrar testleri...
offf çörekotunu ezmek ne zor işmiş.. robota attım olmadı, havana koydum dövdüm olmadı. azcık ıslattım parçalanır belki diye eh işte.. en sonunda kızdım balla karıştırıp robota koydum. arada gidip çeviriyorumm... azar azar parçalanır herhalde. kalanını da çiğneye çiğeneye yesem.... oysa ne de kolay gözüküyor okurken...
Ben aktardan çekilmiş olarak aldım kız.Ne uğraşıyorsun çekmeyle falan..
aysem nerdesin yahu geçmişi okuyosun sanırım

He ya.Oku oku bitmedi kuzum ya.Çeneniz düşmüş 2 günde.

Eveeeettt...İşte geldim burdayım kızlar....:42::42::42::42: Toparlanma aşamasını tam anlamıyla bitiremesemde aranıza döndüm sağ selamet.Güzel haberlerim var sizlere...8 günün ardından sonunda halvet olduk hünkarımla :9::9: Bütün korkularım,sıkıntıları,endişelerim uçtu gitti....Üstelik 1 haftadır süren bel ve kasık ağrılarımın hafiflediği gün oldu....Hatırladığım kadarıyla yumurta çatladığı gün ağrılar azalıyordu.Bu konuda engin bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var arkideşlerr.... Ateş tabloma da göz atın.Ne diye kırmızı çizgiyi çekmedi bu tablo hala???? 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com

belirsizlik en kötüsü sinirlerim bozuluyo bekledikçe
gusel gusel takip et ateşini kaçırma tatlım sakın

doğru diosun herkeste belirti olcak die bi durum yok ama herkes yazıyo söle hissediyorum böle oluyo falan die bende tık yok vallaa anlamadım gitii
belki belirtisiz hamiş olucam benn inşallah canım bee bekliyip görücez başka yolu yokk:53:

evet senin bebişin saklambaç oynamyı daha orda öğrenmiş olabilir uzay çağındayız malum :9:
izmirantalayayı biliosun nekadar sonra öğrendi dr ialçbile vermiştide o kullanmadı nasip kısmet bu işler canım inş fazla bekeltmez ve sonucu yarın öbürgün öğreniriz

sabir gerektiren bir surec sanirim...benimde atesim dusmedi mide yanmam sislik hafiften sancilarim var..ayaklarim buz gibi...gogus uclarim aciyor..sabah butun yediklerimi cikardim...ama test negatif..o benim sinirlerimi bozmama yetiyor..yurtdisinda oldugum icin hoppp gidip saglik ocagina kan testi yapitramiyorum saglik ocagi yok....gebe olanlar lutfen dua edin bizlere...yuklu olanlarin duasi kabul olurmus:)

:42: Selamlar güzel ve hamile bayanlar :42:

Sunbalım özel bir durumum vardı.Netten uzak kaldım o yüzden veda ettim hepinize....

Geçici olarak servisdışıydım tatlım.Burdayım:42:

Bana çok iyi geliyorsunuz burdan kopamam zaten ben :8:

Bende bu ay olmazsa bir dahaki aya öyle yapmayı düşünüyorum.Korunacağım "aaa bu da nerden çıktı beklemiyorduk" yapacağım eşek sıpasına:1:

Benim gittiğim drlar da bana aynı şeyi söylediler.Senin gibi bilinçli anneler çok az diye.Ne işe yaradı telaş yapmaktan başka :52:

Aynen valla.O ikinci çizgiyi görmek için yapıyorum evde test.Yoksa yanlış çıkma ihtimali olduğu için bana pek mantıklı gelmiyor idrar testleri...

Ben aktardan çekilmiş olarak aldım kız.Ne uğraşıyorsun çekmeyle falan..

He ya.Oku oku bitmedi kuzum ya.Çeneniz düşmüş 2 günde.

Eveeeettt...İşte geldim burdayım kızlar....:42::42::42::42: Toparlanma aşamasını tam anlamıyla bitiremesemde aranıza döndüm sağ selamet.Güzel haberlerim var sizlere...8 günün ardından sonunda halvet olduk hünkarımla :9::9: Bütün korkularım,sıkıntıları,endişelerim uçtu gitti....Üstelik 1 haftadır süren bel ve kasık ağrılarımın hafiflediği gün oldu....Hatırladığım kadarıyla yumurta çatladığı gün ağrılar azalıyordu.Bu konuda engin bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var arkideşlerr.... Ateş tabloma da göz atın.Ne diye kırmızı çizgiyi çekmedi bu tablo hala???? 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım hoşgeldin sefalar getirdin:46:

Back