• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
:42: Selamlar güzel ve hamile bayanlar :42:

Sunbalım özel bir durumum vardı.Netten uzak kaldım o yüzden veda ettim hepinize....

Geçici olarak servisdışıydım tatlım.Burdayım:42:

Bana çok iyi geliyorsunuz burdan kopamam zaten ben :8:

Bende bu ay olmazsa bir dahaki aya öyle yapmayı düşünüyorum.Korunacağım "aaa bu da nerden çıktı beklemiyorduk" yapacağım eşek sıpasına:1:

Benim gittiğim drlar da bana aynı şeyi söylediler.Senin gibi bilinçli anneler çok az diye.Ne işe yaradı telaş yapmaktan başka :52:

Aynen valla.O ikinci çizgiyi görmek için yapıyorum evde test.Yoksa yanlış çıkma ihtimali olduğu için bana pek mantıklı gelmiyor idrar testleri...

Ben aktardan çekilmiş olarak aldım kız.Ne uğraşıyorsun çekmeyle falan..

He ya.Oku oku bitmedi kuzum ya.Çeneniz düşmüş 2 günde.

Eveeeettt...İşte geldim burdayım kızlar....:42::42::42::42: Toparlanma aşamasını tam anlamıyla bitiremesemde aranıza döndüm sağ selamet.Güzel haberlerim var sizlere...8 günün ardından sonunda halvet olduk hünkarımla :9::9: Bütün korkularım,sıkıntıları,endişelerim uçtu gitti....Üstelik 1 haftadır süren bel ve kasık ağrılarımın hafiflediği gün oldu....Hatırladığım kadarıyla yumurta çatladığı gün ağrılar azalıyordu.Bu konuda engin bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var arkideşlerr.... Ateş tabloma da göz atın.Ne diye kırmızı çizgiyi çekmedi bu tablo hala???? 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayşem tatlım gözün aydın sonunda başarmışsın inşallah bebeğinde seninle olur bu ay ve seni şaşırtır

günaydın kızlar:3::3:

ayşe canım gözün aydın herşeyin başı stres stres yok artık:20::20: inş. en yakın zamanda daha güzel haberlerde vereceksin bizlere

Günaydın kızlar..
Ya yok mu şu beklemenin bir çağresi canım sıkılıo yaa :(( Her ay ağıran kasığımda ağrı yok ara ara batmalar göğüsler çoook hassas uykum var..

hakkında hayırlısı olsun tatlım bende sıkı çalışıyorum bu aydan çok ümitliyim

Ben hiç çalışmadım desem yeridir.7.gün-15.gün ve 17.gün oldu sadece.7-15 arası bel-kasık ağrısı çektim,akıntım belli şekilde yumurtladığımı gösterdi ama biz çalışamadık.Kısmet.Tubiloshh çatlamadan 6 gün önceki ilişkiyle hamile kalmış.Rabbim istediğimi olur...Bu ay olmazsa Allah'ın izniyle aralık ayı için sıkı bi program hazırlayacağım kendime :1:

merhaba kızlar,
son 6 gün...bu ay pek takılmadım buraya çünkü sürekli takipte olunca ister istemez psikolojimiz etkileniyo :19: bu ay tek farkettiğim şey her ay adetten 10 gün önce göğüslerim agrımaya başlardı bu kez hiçbişey yok :44: hakkımızda hayırlısı diyelim...sizlerde nevar neyok ??:49:

merhaba kızlar,
son 6 gün...bu ay pek takılmadım buraya çünkü sürekli takipte olunca ister istemez psikolojimiz etkileniyo :19: bu ay tek farkettiğim şey her ay adetten 10 gün önce göğüslerim agrımaya başlardı bu kez hiçbişey yok :44: hakkımızda hayırlısı diyelim...sizlerde nevar neyok ??:49:
İnşallah bu farklılık bebişinin belirtisidir.Bende takılmayım diyorum ama muhabbet güzel.Güzel haberler insana umut veriyor.Elimden neti almaları gerekir burdan koparabilmeleri için:35:

Bende daha bişey yok.Zaten BAT 15 aralık.Daha erken.Çok da ümidim yok bu aydan.Gergin de değilim o yüzden.Önümüzdeki maçlara bakacağız belki de.Şimdiden aralık ayı programımı belirledim.BTÇ kürü+ovulasyon testi+ateş takibi+incir ve keçboynuzu tüketiminin ailece tüketiminin fazlalaştırılması:28:

merhaba hanımlar
benimde bat'a 9 gün var bu ay bal tarçın kürünü kullandım
yalnız ben adetin 5.günü başladım sanırım geç kaldım
yalnız bu ay 14 günümde ilişkiden sonra hafif lekelenmem oldu
bu durumu yaşayan varmı sebebi nedir acaba
eşime göre yumurta çatladığı için lekelenme oldu şimdiye kadar hiç olmamıştı sizce bal tarçın karışımı etkilemiş olabilir mi?

merhaba hanımlar
benimde bat'a 9 gün var bu ay bal tarçın kürünü kullandım
yalnız ben adetin 5.günü başladım sanırım geç kaldım
yalnız bu ay 14 günümde ilişkiden sonra hafif lekelenmem oldu
bu durumu yaşayan varmı sebebi nedir acaba
eşime göre yumurta çatladığı için lekelenme oldu şimdiye kadar hiç olmamıştı sizce bal tarçın karışımı etkilemiş olabilir mi?

Eşin doğru söylüyor.Bende de olmuştu yumurta çatladığı gün ilişki olmuştu 1-2 saat sonra da lekelenme oldu çok hafif.Çok ümitlenmiştim o aydan ama kısmet değilmiş.İnşallah olur senin..

ben negatiflerle uğraşıyorum aama kırmızılardan da ses seda yok
bekliyorum öle dengesiz dengesiz 5 ine kadar beklicem kırmızılar gelmezse bidaha test yapcam eğer oda negatif cıkarsa kan a gdicem artık
herkesin dpo9 da cıkar bizimkisi cıkmak bilmmedi eğer yoksada negatifse zaten adetim gelecektir onu bekliyorum daha test falan yapmıcam tek çizgyi gördükçe
sinirlerim bozuluyo resmen:53:

inşallah canımda bilmiyorum vallaa ateşim güsel gibi görünüyo hiç bişey de yok
adetim gelcek die de bi belirtim yok
hamişim die de bi belirti yokk öleeee oturdumm bekliyorum dengem bozuldu valla yaa:53:

ay kuzu sen benim gibi olmuşsun bu ay,inşallah sonu benim gibi olmaz... benden gelmeyen güzel haber senden gelsin inşallah...

:42: Selamlar güzel ve hamile bayanlar :42:

Sunbalım özel bir durumum vardı.Netten uzak kaldım o yüzden veda ettim hepinize....

Geçici olarak servisdışıydım tatlım.Burdayım:42:

Bana çok iyi geliyorsunuz burdan kopamam zaten ben :8:

Bende bu ay olmazsa bir dahaki aya öyle yapmayı düşünüyorum.Korunacağım "aaa bu da nerden çıktı beklemiyorduk" yapacağım eşek sıpasına:1:

Benim gittiğim drlar da bana aynı şeyi söylediler.Senin gibi bilinçli anneler çok az diye.Ne işe yaradı telaş yapmaktan başka :52:

Aynen valla.O ikinci çizgiyi görmek için yapıyorum evde test.Yoksa yanlış çıkma ihtimali olduğu için bana pek mantıklı gelmiyor idrar testleri...

Ben aktardan çekilmiş olarak aldım kız.Ne uğraşıyorsun çekmeyle falan..

He ya.Oku oku bitmedi kuzum ya.Çeneniz düşmüş 2 günde.

Eveeeettt...İşte geldim burdayım kızlar....:42::42::42::42: Toparlanma aşamasını tam anlamıyla bitiremesemde aranıza döndüm sağ selamet.Güzel haberlerim var sizlere...8 günün ardından sonunda halvet olduk hünkarımla :9::9: Bütün korkularım,sıkıntıları,endişelerim uçtu gitti....Üstelik 1 haftadır süren bel ve kasık ağrılarımın hafiflediği gün oldu....Hatırladığım kadarıyla yumurta çatladığı gün ağrılar azalıyordu.Bu konuda engin bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var arkideşlerr.... Ateş tabloma da göz atın.Ne diye kırmızı çizgiyi çekmedi bu tablo hala???? 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Ben hiç çalışmadım desem yeridir.7.gün-15.gün ve 17.gün oldu sadece.7-15 arası bel-kasık ağrısı çektim,akıntım belli şekilde yumurtladığımı gösterdi ama biz çalışamadık.Kısmet.Tubiloshh çatlamadan 6 gün önceki ilişkiyle hamile kalmış.Rabbim istediğimi olur...Bu ay olmazsa Allah'ın izniyle aralık ayı için sıkı bi program hazırlayacağım kendime :1:

hoşgeldin canım,
huuu çok sevindimmmmm....
yav ben nerden bileyim aktardaki çekilmişi, evdekini çektim işte kör topal:1::1:
valla hukuk fakültesini bitirmek, çocuk yapmaktan kolaydı:1::1:
rabbim verdi mi tek seferde de veriyor canım, çalışamadım diye üzülme.. gözümüzün önünde tubilosh var.. yeter ki ol desin, gerisi teferruat..
ateş ölçmeye ben de başladım. bal tarçın çörekotuna başladım, eşime de keçiboynuzu kürü..
dün pazara gittik, kuruyemiş tezgahının önündeyken yok burda dedi, ne yok dedim, keçiboynuzu.. anam benim adam benim yanımda ilgisiz görünüyordu amma unutmamış dediğimi... neyse bulduk aldık 1 kilo.. yemekten sonra nerde benim harnupum diye geziniyor:1::1: akşam ve sabah içirdim suyunu... hünkarım sabırsızlıkla bekliyor reglimin bitmesini...:1::1:

ay kuzu sen benim gibi olmuşsun bu ay,inşallah sonu benim gibi olmaz... benden gelmeyen güzel haber senden gelsin inşallah...

hoşgeldin canım,
huuu çok sevindimmmmm....
yav ben nerden bileyim aktardaki çekilmişi, evdekini çektim işte kör topal:1::1:
valla hukuk fakültesini bitirmek, çocuk yapmaktan kolaydı:1::1:
rabbim verdi mi tek seferde de veriyor canım, çalışamadım diye üzülme.. gözümüzün önünde tubilosh var.. yeter ki ol desin, gerisi teferruat..
ateş ölçmeye ben de başladım. bal tarçın çörekotuna başladım, eşime de keçiboynuzu kürü..
dün pazara gittik, kuruyemiş tezgahının önündeyken yok burda dedi, ne yok dedim, keçiboynuzu.. anam benim adam benim yanımda ilgisiz görünüyordu amma unutmamış dediğimi... neyse bulduk aldık 1 kilo.. yemekten sonra nerde benim harnupum diye geziniyor:1::1: akşam ve sabah içirdim suyunu... hünkarım sabırsızlıkla bekliyor reglimin bitmesini...:1::1:

Kız heriflere bu kadar doping ters etki etmesin :9: Yada bizim suyumuzu çıkarmasınlar :9: Ayyyy iyice ahlaksızlığa vurdum işi ben.Pampişimizden halvetimize kadar herşeyimizi konuşur olduk.Şaşırdık mı nedir?

Eşin doğru söylüyor.Bende de olmuştu yumurta çatladığı gün ilişki olmuştu 1-2 saat sonra da lekelenme oldu çok hafif.Çok ümitlenmiştim o aydan ama kısmet değilmiş.İnşallah olur senin..

inşalllah hepimizin olur..
peki olma sebebi ne daha önce hiç olmamıştı bende
bal tarçın kürü yapmış olabilir mi?

inşalllah hepimizin olur..
peki olma sebebi ne daha önce hiç olmamıştı bende
bal tarçın kürü yapmış olabilir mi?

Olabilir kız yumurtaları desteklediği için ağrı-kasılma-lekelenme olabiliyor bu kürde.Bende bu ay yaptım ağrı çektim 1 hafta.Belim kopacak sandım valla.Oturup kalkmak da bile zorluk çektim.Derin nefes alırken,gülerken bile batıyordu belim.Sende de lekelenme olarak gösterdi demek belirtisini..

Back