Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

amin çok şükür iyi baktı ama ilk çocuğum şuan 2 yaşını bitirdi kayınvalidem duyunca şok oldu ilkini büyütseydin ne yapacaksın 2.yi dedi oğlumdan için üstüne kumamı getiriyorsun dedi bir sürü birşey bende anne ilk çocuğuma ben baktım kimse yardıma gelmedi bunada bakarım deyince birşey demedi böyle canım

canım benim telaşlanma ben ilk bebiğimiz yapmayı 6 ay sonra başara bildik.
vucudun alışması zaman alıyormuş. ben ateş ve akıntı takibini kullanıyordum.sadece bu ay sütve maydonoz buharı var onu yaptı onuda bir kere tutacağı vardı herhalde tuttu

phia canım, medipol bağcılara giden otobüs minibüs ne var biliyor musun? ben de bu ay gitmek istiyorum dr.a. eşim müsait olmayabilir, yalnız gidersem de toplu taşıma lazım haliyle. yol üzerinde geçerken hep görüyorum da nasıl gidiliyor bilmiyorum.. bir de randevu sıkıntısı oluyor mu? aradığımızda ne zamana veriyorlar randevuyu? tetkikleri de orada mı yaptırıyorsun, tetkiklerin fiyatları nasıl?

bir de keçiboynuzu kürünü hazırladım. yarım litre su ile kaynatıp beklettikten sonra hepi topu 1 bardak bişey çıktı tencereden. yanlışım yok di mi?

bu kadar soru sorup seni yorduğum için kusuruma bakma canım..

canım ne kadardır ewlisin we ne kadardır bebek istiyonuz? we hangi kürleri denedin... beraber gidelim bari:)))

canım ben 4 yıl 3 aylık evliyim. aralıkta da olmazsa bebek isteyeli 2 yılı tamamlamış olacağım.
bal tarçın çörekotunu denemiştim geçen ay da bu ay da.
geçen ay hayıt tohumu ve civanperçemi çayı içtim.
soğan kürünü deniyorum işte 6 gün oldu daha yeni.
kuru incir yiyorum..
bir de kombu mantarı çayı diye bir çay duydum onu yaptırdım içiyorum.
eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım geçen ay.
bu ay da pekmezini aldık onu içiyo sabah akşam birer kaşık
havuç suyu içiriyorum
proxeed plus diye bi vitamin var onu tavsiye etmişti dr. onu içti
bizde kür çok maşallah.
ha bunlarla birlikte dr. kontrolleri yapıldı. klomenler çatlatma iğneleri vuruldu:) olmadı olmadı olmadı. şu andaki işlem aşılama.. ocak- şubat gibi aşılama düşünüyorum
yaza kadar da olmazsa tüp bebek... yapacak bişey yok, elimizden geleni yapıyoruz... ama çok yıpratıcı, yorucu ve ağır bir süreçmiş...Allahım kolaylık versin hepimize.
sen anlat bakalım:)

ya bazen var ya büyüklerede allah akıl fifir versin diye dua etmek hak oluyor. kusura bakma perim de bu habere böyle cevap verenlere deli oluyorum.

amaaaaann bu kayınvalideler de yaani. boşver canım sıkma canını, iyi demişsin ama. böyle insanlara da uyuz oluyorum destek olmuyosun bari köstek olma:)
bence ilk çocuğunla yaş aralığı gayet güzel, çok güzel anlaşan iki kardeş olacaklar inşallah niye kuma olsunlar, çok saçma bir benzetme
evlatlarının güzel günlerini görmeyi nasip etsin Rabbim, sen hamişliğin keyfini çıkar.. doğuracak, besleyecek, bakacak olan sensin..gerisi teferruat güselim
ben bi siftahı yapsaydım peşpeşe 4 tane doğuracam inşallah, kendi kendime söz verdim korunmayacam:) ne zaman verirse Rabbim..

ya bazen var ya büyüklerede allah akıl fifir versin diye dua etmek hak oluyor. kusura bakma perim de bu habere böyle cevap verenlere deli oluyorum.

bende bende sinir oluyorum rabbim ol demiş oldu insan bi gözün aydın diyeceğine bu sözlerle karşılaşınca şok oluyor

büyük konuştun rabbim inşallah duydu. aralıkta ilk haberi alırmışsın ne güzel olur ya.

ya canım içinde bulunduğun zor durumu öyle hoş yazmışsın ki tebessüm ettim... bu senin her şeye hayırlısı diye baktığının göstergesi heralde, ve bunu da bana öyle güzel geçirdin ki..... canımmmm Allah ım en kısa en hayırlı zamanda bebişinle seni buluştursun inşallah , ben yazdım canım yukarıya ama istersen senin için bi daha yazayım.... durum itibariyle de hiç bir kür ovulasyon mudur nedir uygulamamış bulunuyorum:))) bu arada bu kürleri uygularken ben kesin mide spazmı geçiririm:))) 1 bardak suyu bile içemedim((

amin inşallah canım rabbim tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun yavrularına aklımdasın canım hep dua ediyorum

hoş geldin taydin nasılsın?

amin canım inşallah hep beraber bebişlerimizle buluşalım
ne yapalım güzelim bu dünyada her insanın farklı bir imtihanı var,
biliyorum ki bu da benim imtihanım..
biliyorum ki derdi veren dermanını da verecek inşallah. umutla bekliyorum
ama senin daha yeni sayılır hiiiç moralini bozma, dr.a gitsen o bile gönderir seni 1 sene dolmadan gelme diye:)
hayırlı haberler veririz inşallah tez vakitte:)

ben de çıkıyorum arkadaşlar
hepinize hepimize hayırlı huzurlu bebişli geceler:))

amin canım inşallah:))) zaten dr öyle yaptı:)))canım sana bana göre daha yeni... ailem beni sıkıştırdığında bebek için( daha ben eşimle ilk birlikteliği bile yaşamamışken) artık başımdan atmak içn tamam düşünüyoz artık demiştim...ben vajinismustan hiç kurtulamıycam sandım Rabbim onu werdi elbet sabredicem ama inan çewre yedi bitirdi beni memlekete 1, 5 saat uzakta oturuyom inan o kadar nadir gidiyorum ki(((

canım iyi davran kendine.. onca sıkıntılı zamandan sonra rahatla azıcık... stres hepimizin düşmanı... ne kadar düşünürsek o kadar kaçıyor sanırım bebişlerimiz.. bak hiç kurtulamayacağım sanmıştım diyorsun.. ama şükür ki o günleri geride bırakmışsın... bu günler de geçecek Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…