geldim anamm geldimmmm
Durulduk durulduk. Heyecan, ümit, korku, panik, merak hepsi birarada olunca biraz sessizleştik, amaaaaa canlanalım artık tekrar demiiii
Haydi halayaaaaaa.
Tuğra'mmm geç halayın başına kuzuummmm
Pınar başı burma burmaaa
Yaarr yarrr yarrr yarrr
Yaar yar ammaaannn
Yaz gelince öter turnam
Leylim leylim
Leylim ammaannn. HOBAAA
Çayırdaaa buldum seni
Ellereee vermem seniii
geldim anamm geldimmmm
erken kalktım bugun uykum geldi kız ağırlaştım valla
Biz yorulduk bile sen yeni geldin, gitme bir daha bir yere, gel burayaaa
erken kalktım bugun uykum geldi kız ağırlaştım valla
Ben de erken kalktım canım, ama bak halen burdayım :93:
(Gözler yarı açık yarı kapalı farkettiysen)
tabletine kurbann phia m senin
He vallaa, sen de alacak gibiydin, alamadın daha
Mesela bu benim ateş, beraberlik, ovulasyon, ilaç tablom, her bilgiyi işleyebiliyoruz, inceleyebilirsiniz;
http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
Kırmızı çizgi sistemin ateş bilgilerinden otomatik olarak bulduğu yumoşların çatlama günü.
CM hanesi regl yoğunlukların.
BD hanesi beraberlik günlerin am/pm şeklinde.
Mon olan ovulasyon testi çizgilerinin belirginliği. (L=Low düşük. H=High belirgin. P=Peak tavan çizgi)
Diğerleri de benim ilaç ilgilerim. (Doktorun ovulasyon takibinde verdiği ilaç Klomen, Çatlatma iğnesi de Ovitrelle)
Anlayacağınız ağrı, sızı, leke meke, ilaç milaç her şey işleyebiliyrosunuz bu tabloya.
Doktorum bayılmıştı bunu görünce, ooovvv ne güzel, bunun böyle çıktısı da mı varmış, ne güzel dedi
Phiacığım herkese her koşula cevap yazıyorsun.Rabbim yardımcın olsun.Bu iyi kalbini Mevlam bebişinle bu ay sevindirsin inşallah.
ben de birşey sorucam sana sıkıntı olmazsa biliyorsun ben iki günde bir bhcg tekrarlıyorum;
bata 5 gün kala 19.49
bata 3 gün kala 60.1
bata 1 gün kala 241.
batı 1 gün geçe 657
bugün yani batı 3 gün geçe 1092 çıktı sanki bu sonuncu biraz düşük geldi gözüme ama dr.normal diyor ama ben sıkıntılandım aslında bugün son tahlildi ama 2 gün sonra tekrarlıyım diyorum sen ne dersin
ayy canım ne güzel yapmışsın da çok karışık bi şeye benziyo ben bunu yapabilir miyim ki(( sabah okula gidiyorum çok yorgun bi şekilde ewe dönüyorum... buna baya bi akıl yormam gerekiyo... yoksa kolay da şimdi mi bana böyle zor geldi anlamadım ((Allah ım en kısa zamanda bebişine kawuştursun.... o güzel gönlüne göre wersin... yarın biraz daha inceleyeyim malum haftasonu hazır zihnim açıkken, umarım anlarım:)))
pihacım listedeki zeynpe benmiyim bensem sağol eklediğin için, ben adetin başında haber vermiştim ama 4 aralıkmı dedim hiç hatırlamıyorum benim adet tarihim 7_10 aralık arası canım
Canım, değerlerinin katlanışı güzel aslında, baktığında 1 gün geçe 500 olsaymış (bir öncekinin iki katı ya) en sonkinin de 1092 olması çok normal, bence de sorun yoktur.
Bütün hepsi aynı yerde yapıldı değil mi canım?
Yalnız en sonki değerin düşük çıkması acaba yaşadığın operasyonla bağlantılı olabilir mi?
Sıkıntılı bir durum olacağını sanmıyorum, ama sen rahatlamak adına 2 gün sonrasında tekrarla canım, pazar gününe denk gelse de acil serviste yaptır, Beta HCG durumundan bahsedip
Kızlaarrrr, altta dinlenmeye mi çekildiniz siz bakayıımmm
Hemen düzeltiyorum canım, 10 Aralık yapayım ben onu ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?