Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
hoş geldin tatlım .ben yemek yapıyorum .arada gelip iki satır yazıyorum öyle yani sen nasılsın .

canım hosbulduk bende evı sıldım süpürdüm yemek yapcam tv de askı memnu dızısıne takıldım..aynı anda kızlara bakım dedım ne yapıyolar..ne yemegı yapıyosun canım

rabbim ogüzel kalbinin tüm dielklerini kabuletsin inşallah. çok teşekkü ederim .allah senden ve burdaki herkesten razi olsun canm

ya bu hamilelik takvimine göre 4.5 hafta gösteriyor ama daha azdır çünkü yumurtlama döneminden itibaren 17-18 gün geçti. 4 haftaya yeni girmiş olmalıyım.dr. tam keseyi görmedi ozman tabi adete 3 gün vardı.sadece gebelik kesesinin silüeti diyorlar ya rahim içinde yani normal gebelik yerinde oluşmuş dedi.ya aman hep tedirginlik işte bugünden sonra tekrarlamayacaktım bhcg yi ama 2 gün sonra tekralıyım bari.yok canım gen testi yapılmadı.sadece bebeklere patolojik inceleme yapıldı.sorun yok dediler.biz de kan uyuşmazlığı da var.dr. bu araştırma içine çok girme maddi ve manevi perişan olursun dedi.ilk ölen bebeğim de sorun vardı ama 7 .ayda suyu bitmişti.bir çok hastalığı olduğunu aldırmamı söylediler.ben istemedim aldırmak ama 1 hafta sonra kalbi durdu.nasip.ben bu tedirginliği bırakmam lazım,böyle yaşanmaz oluruna bırakıcam herşeyi.MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER.

hoş geldin tatlım .ben yemek yapıyorum .arada gelip iki satır yazıyorum öyle yani sen nasılsın .

canım hosbulduk...bende ne yapım evi sıldım süpürüdüm yemek yapcam..sımdıde askı memnu ya daldım aynı anda kızlara bı bakım dedım canım..ne yemegı yapıyosun bakalım

canlar ates ölçmeye basladım..sabah atesım düsük cıktı gün icinde atesımın yükselmesı normalmı kızlar...sabah 36,2 ydı sımdıde 37,1

tabiki canım ama dr dediği gibi külfetli değil. ben özel. dr. gidiyorum. kürtajdan sonra dr. bazı kantestleri yaptı onlarda ve bebekte hehangi bir anomali yok dedi.gen testlerini bakmak istediğini söyledi özelde çok tutar ama dedi üniversitelerde bakılıyor dedi. gen mutasyon testi. birçok bebek kaybını nedeni söylüyor.üniversiteden ran aldım sonuçlarınçıkması 20 gün sürdü gen testleri sonuçları geç çıkıyormuş.orda öğrendim pıhtılaşma olduğunu. ben 12 haftanın acısına zor dayanıyordum . rabbim sana güzel sabır vermiş canım.bir dahada yaşatmaz inşallah sağlıkla doğar mucizen. şimdi pıhtılaşma için ilaç verdi. yoksa o pıhtı gebeliğin herhangi bir evresinde oluşoyor ve bebeğin beslenmesini sağlayan damarları tıkıyor ve kalbi duruyormuş durum bu yani dr. konuş belki önlem olarak önere bilir. hiç değilse aspirin

canlar ates ölçmeye basladım..sabah atesım düsük cıktı gün icinde atesımın yükselmesı normalmı kızlar...sabah 36,2 ydı sımdıde 37,1

olabilir valla benimde öyle oldu akşam ölçtüm 36.6 sabah uyandım 37.1 şimdiyekadarda hala 37.4 devam ediyor. yani ben yanıyorum kış günü

Canimcim senin ates tablon kirmizi cizgi cektimi merak ettim
Çekmedi ayol.Bugün ölçemedim 5te alelacele kalkınca unutmuşum.Dünkü ateşten 0,10 fazlasını girdim yine çekmedi bende sildim :) Sen uğraşmazsan ben hiiiç uğraşamam didim.Zati kocacım ile kış uykusundayız bu aralar.Ateşim düşse ne olacak,çıksa ne olacak
Ekimde hamile kalamazsam Kasım için ara verelim demiştik eşimle.Gaza geldim kür mür derken ara veremedik :) Allah istemedi şimdi de.Kardeş kardeş yatıyoruz kocacıkla.Aralık ayına inşallah...
Bak bunu bilmioyrdum uzak durayım biraz kuruyemişten falan.Zaten fısır fısır kalktı yüzüm ergenler gibi.Zaten yağlı cildim hepten yağlandı.Sağol kız
kızlaaar ben geldım...nabersınız bakalım

Amaaaan napalım tatliebbi.Cuma dualarımızı yaptık.Öğleni kıldık.İkindiye yetişmeye çalışıyoruz.Sonra ver elini akşam,hemen ardından yatsı.Gün battı tavuklar yattı hesabı bizimki...

canım değerin için endişelenme şimdilik iyi pazartesi günü dekese görünür artık .ondan sonrası dr. nediyecek bakalım. inşalla güzel haberler vericen yine

olabilir valla benimde öyle oldu akşam ölçtüm 36.6 sabah uyandım 37.1 şimdiyekadarda hala 37.4 devam ediyor. yani ben yanıyorum kış günü

ay aynen..sasırdım anlıcan...yumurtlama zamanımmı yaklasıyor dıyorum artık kendı kendıme..bugün bı calısma yapsamda ıyı olcak heralde

süpersın aynen canım..sımcık ıkındı okuncak bı kılım yemeklerıme gecım dıyordum bende..sen yemegını yaptınmı

coraspin kullanıyorum zaten canım.mevlam senin de yüzünü güldürsün inşallah dr randevun çok güzel geçer.ben biraz uzanıyım canım bu sol kasık batması geçmedi bir türlü.görüşürüz..

süpersın aynen canım..sımcık ıkındı okuncak bı kılım yemeklerıme gecım dıyordum bende..sen yemegını yaptınmı

Evde pişirecek bi damla bişii yok.Ne baklagil ne sebze.Aaaa Allah çarpacak valla hatırladım.Dün 3-4 patatis aldım.O var.Ama dün akşamda kızartmasını yedik onu yapmam.Dolapta haşlanmış nohuut var ama kuşbaşı don.Hemde canım istemiyor karnım davul gibi gazman gibiyim wcye zor yetişiyorum afedersin.Kurular var ama.Biberler,dolmalar,patlıcanlar..Şu an karnım tok aklıma cazip bişey gelmiyor Hazır kocamda göbek çıktı rejim yapayım diyorken boşverdim

Selam Bayanlar,
adetime 4-5 gün var ama ben dün akşam dayanamadım 2 adet hamilelik testi aldım. Birisi erken teşhis yapanmış diğeride normal olanlardan. Akşam yatarken önce normal olanı yaptım ve tek çizgi çıktı. Sabah erken kalktım erken gebelik testini belirleyen olanını yaptım o da tek çizgi çıktı çok üzüldüm... Dayanamıyorum bu bekleyiş beni çok heycanlandırıyor. Tırnaklarımı yemezdim yedim yedim bitirdim sitresten.... Bu akşamda gidip kan testi yaptırmak istiyorum.. Sizce yaptırayımmı...

aman su yemek derdı hergün zaten ınsanı kahredıyor vesellam....sendemı gazman gıbısın aynı bende valla bu havalar benı mahvettı ozaman güzel bı salata yaparsın kocisinle yırsınız tatlı tatlı

kız daha varmıs adetıne neden acele edıp morelını bozuyorsunkı...rahatlamaya calıs..calısmaları düzenlı yaptıysanız kendınızede baktıysanız olur ınsallah canım ya...testlerı sımdılık bosver adetın gecıksın ıstersen günde ıkı tane test yap

Çalışmalar tam yapıldı :) fakat ben çatlayacam meraktannn.... İdrar testi yapana kadar tek ve net çözüm kan tahlili 10 günlük olsa bile çıkıyormuş diye duymuştum... Yoksa ben hafta sonu evde temizlik memizlik yapmam. Belki hamileyimdir diye :).... Eğer adet olursam düşük oldu sanabilirim o kuşkuya girmek istemiyorum hiç... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…