herkese selamlar
bende herkes gibi Aralık ayının şanslı gelmesini istiyenlerdenim..
Kasım ayında bekliyorum hamileliği ama olmadı 2 gün önce adet gördüm şimdi reglimin bitmesini bekliyorum yumurtlama günümü hesapladım umarım bu defa olur
25 aralıkta tekrar adet görmem gerekiyor 10 da yumurlama günüm bakalım deneyeceğiz yine
umaraım aralık ayı annesi olurummm
ya evet ateş ölçme yönteminide kullanıcam hatta bugün derece aldımcanım yumurtlama zamanını hesaplamaktam ayrı atesını ölçerek ve akıntını takıp ederek ögrenebılırsın.ç..yanı söyle söylım..bende 3 ay boyunca sadece hesapladım sımdı cıft dıkıs atarak yoluma devam edıyorum sekerım..denemenı tavsıye ederım
Konuştuk bugün sabah.Aramızda bişey yok çok şükür.Sadece 2 aydır cinselliği fazla ön planda tuttuk o yordu sanırım bizi.Geçen ay kasım için ara verecem çok gerildim demiştim defalarca.Allah'ın gücüne gitti sanırım şimdi istesende yok sana der gibi bu soğukluğu verdi sanırımcanım gecer bu günler..kendını kasma bukadar...zamana ıhtıyacınız vardır..sakınlesmeye calıs canım...bebek olması derdıne gırme esınle aranızı düzeltmeye calısın sadece..anne baba ıyı olması bebek olması ıcın cok önemlı c anım
selam kızlar...
yha ben stres oldum iyice :18:
yarın randevum var 13:15 de. dua edin herşey güzel olsun canlar yaa
pıt pıtları duymadan rahat edemicem.
daha bebişimizi de görmedik.yarın görebilicez inşallah.
pfff saatler geçmek bilmiyor.
yatıp uyusammı zaman geçsin diye hoff
Offf Offff şu beklemek yok mu zaten en büyük stres bu.. Valla sevişmeden soğudum ya sıkıldım artık bunalımlardayımBelirti melirti diye bişey yok boşuna beklemeyin. Olursa adet tarihinde çıkacak işte. Bari biraz küçük bebek sevsek o da yok etrafımızda bi bebek sevesim ar ki sormayın gitsin Allah'tan ümit kesilmez bekliyoruz elhamdülillah .. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..
kızlar merhabalar aranıza yeni katılıyorum.dün test yaptırmıştım,4.71 çıkmıştı genelde gebelik yokken 0.33 falan çıkıyodu bnde bu gün tekrarladım 12.74 çıktı doktor gebeliğin erken dönemlerindesin dedi çok mutluyum şu anda kadınlar külübünde sohpet insanı rahatlatıyor benide aranızaalırsanız sevinirim.
günaydın şekerim inşallah akıntının sebebi bebişindendirKızlar günaydın hayırlı cumalar olsuun
Benim bat 6-7 Aralık...Aman ayağım üşümesin falan diye çok dikkat ettim bu ay ama nerdeyse 3 gündür çok yoğun akıntım var...Bu ay sakin sakin hiç takmadan geçiricem demiştim ama akıntıya taktım kafayı ayol:18:
hayırlı cumalar olsun günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım
Kızlar günaydın hayırlı cumalar olsuun
Benim bat 6-7 Aralık...Aman ayağım üşümesin falan diye çok dikkat ettim bu ay ama nerdeyse 3 gündür çok yoğun akıntım var...Bu ay sakin sakin hiç takmadan geçiricem demiştim ama akıntıya taktım kafayı ayol:18:
Günaydın kızlar.
Yumurtluyorum,çalışamıyorum,kafamı başka şeylere veremiyorum,belim kopacak sanki otururken kalkarken batıyor kasıklarım belim,Daha 15 gün var ama adeti bekliyorum.Gelse de yeni aya sıkıntısız başlasak Allah'ın izniyle.
kaçan kovalanır hesabı ne kadr çok istersen o kadar basarısız oluyorsun bu yüzden bence bu kadar derinden sarsma kendini olacağı varsa oluyor zaten olmaycaksada ne yapsan nafile
Günaydın kızlar.
Yumurtluyorum,çalışamıyorum,kafamı başka şeylere veremiyorum,belim kopacak sanki otururken kalkarken batıyor kasıklarım belim,Daha 15 gün var ama adeti bekliyorum.Gelse de yeni aya sıkıntısız başlasak Allah'ın izniyle.
Kız spoşlar ölmüştür 8 günde.Spoş olmadan yumoş nasıl üresin?Varmıdır ihtimali 8 gün sonra döllenme.Amaaaan acaba şu mu acaba bu mu demekten yoruldum valla.Bazen diyorumki yeniden korunmaya başlasak da arada kaçamak yapıp "aaa beklemiyorduk valla kazara oldu" ayağı mı yapsak bebeğe
kızlar herkese selamlar bende aranıza dün gece katıldım daha hamile olduğumu dün öğrendim ama daha çok başlarıymış gebeliğin.
delüüüü tabikim yasamazda her ay kaç kez yapıosunda oluyomu yaneee nasip kısmet vardır bi zamanı
hayırlı olsun canım
delüüüü tabikim yasamazda her ay kaç kez yapıosunda oluyomu yaneee nasip kısmet vardır bi zamanı
hayırlı olsun canım
Çok sevindim canım ,Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin nasıl başardın bu mucizeyi anlat bakalım bi önerin varer mı bizekızlar herkese selamlar bende aranıza dün gece katıldım daha hamile olduğumu dün öğrendim ama daha çok başlarıymış gebeliğin.
Kız spoşlar ölmüştür 8 günde.Spoş olmadan yumoş nasıl üresin?Varmıdır ihtimali 8 gün sonra döllenme.Amaaaan acaba şu mu acaba bu mu demekten yoruldum valla.Bazen diyorumki yeniden korunmaya başlasak da arada kaçamak yapıp "aaa beklemiyorduk valla kazara oldu" ayağı mı yapsak bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?