arkadaşlar fikri olan yok mu:)))
Tekrar büyük geçmiş olsun fmfm... Ben de senin gideceğin doktoru inceliyordum muhteşem bir prof... Şifa olur inşallah...
sağol canım teşekkür ederim.sence bu değer iyi mi?
Merhaba, daha önce bahsetmiştim maalesef benim gittiğim doktorlar, benim hamile kalmam konusunda umutsuzlar.
Ben de artık alternatif tibdan destek almaya başladım, metafizik çözüm konusunda eşim sürekli internetten araştırıyor.
Kutsal topraklardan getirilen bazı bitkilerin ve özellikle deve dilinin çok faydalı olduğunu öğrenmiş.
Esim 3 kez hacca gitti. 2009 ve 2010 yılında birlikte umreye gitmiştik o zamanlar bu konuda bilgimiz yoktu.
Umreye giden birini bulursak ondan bu bitkileri ve deve dilini isteyeceğiz.
Olmazsa Şubat ya da Mart ayında kendimiz umreye gideceğiz Allah nasip kısmet ederse.
Bu arada kutsal topraklara gitmeyi Allah herkese gitmeyi nasip etsin.
Kendimden biraz bahsedeyim. Ben B.Ü mezunuyum, umreye gittiğim zamanlarda basm açık geziyordum, tesettüre gireli 2 ay oldu.
Umreye gitmeden önce çok sayıda hacca, umreye giden insanları kınıyordum. Bir kere gitmek yeterli her sene hacca umreye gideceklerine yoksullara yardımcı olsunlar diyordum. Ama kutsal topraklarda yaşanan manevi hava gercekten çok başka, dinlemekle anlaşılmıyor, yasamak gerekli. Şimdi her sene Mekke ve Medine'ye gitmeyi gercekten özlüyorum, kutsal topraklarda yaşanan manevi haz bambaska
Bu arada kutsal topraklara gitmeyi Allah herkese gitmeyi nasip etsin.
Kendimden biraz bahsedeyim. Ben B.Ü mezunuyum, umreye gittiğim zamanlarda basm açık geziyordum, tesettüre gireli 2 ay oldu.
Umreye gitmeden önce çok sayıda hacca, umreye giden insanları kınıyordum. Bir kere gitmek yeterli her sene hacca umreye gideceklerine yoksullara yardımcı olsunlar diyordum. Ama kutsal topraklarda yaşanan manevi hava gercekten çok başka, dinlemekle anlaşılmıyor, yasamak gerekli. Şimdi her sene Mekke ve Medine'ye gitmeyi gercekten özlüyorum, kutsal topraklarda yaşanan manevi haz bambaska
slm.hayatımda ilk defa burnum kanadı.bat da bana göre 2 gün geçti.NEler oluyor acaba?
canım ümit vermek gibi olmasın ama bende yeni hamişim ve 2 günde bir benimde burnum kanıyor test yap derim ben
Arkadaslar bhcg 60 cikti dr u aradim gebelik normal seyrinde ilerliyor dedi siz ne diyorsunuz
Arkadaslar bhcg 60 cikti dr u aradim gebelik normal seyrinde ilerliyor dedi siz ne diyorsunuz
slm kızlar nasılsınız bu aralar fazla gelen yok topiğimize
canım benimde perşembe günü bhcg 54 idi.bugün tekrar bakıldı 129 çıktı.iki günde bir tekrarlanması gerekiyor tstin.çünkü iki günde ikiye katlanması gerekiyor güzelim.dert etme.problem yoktur bence.dinlen bolbol.
canım benim prşrmbe günü 19.49 du bugün 60.20 çıktı iyimi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?