Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
slm.hayatımda ilk defa burnum kanadı.bat da bana göre 2 gün geçti.NEler oluyor acaba?

sağol canım teşekkür ederim.sence bu değer iyi mi?

Ben anne olalı 8 yıl oluyor... Canım inan bilemiyorum bu günlük hcg değerlerini katlanıyor onu biliyorum... Allah bütün yavrularını sana, seni de onlara bağışlasın diyorum...

Merhaba, daha önce bahsetmiştim maalesef benim gittiğim doktorlar, benim hamile kalmam konusunda umutsuzlar.
Ben de artık alternatif tibdan destek almaya başladım, metafizik çözüm konusunda eşim sürekli internetten araştırıyor.
Kutsal topraklardan getirilen bazı bitkilerin ve özellikle deve dilinin çok faydalı olduğunu öğrenmiş.
Esim 3 kez hacca gitti. 2009 ve 2010 yılında birlikte umreye gitmiştik o zamanlar bu konuda bilgimiz yoktu.
Umreye giden birini bulursak ondan bu bitkileri ve deve dilini isteyeceğiz.
Olmazsa Şubat ya da Mart ayında kendimiz umreye gideceğiz Allah nasip kısmet ederse.

Mübarek topraklar sayesinde anne olmayı tadarsın inşallah... Bazı bitkiler demişsin biraz açabilir misin? Bu bitkileri merak ettim...

Bu arada kutsal topraklara gitmeyi Allah herkese gitmeyi nasip etsin.
Kendimden biraz bahsedeyim. Ben B.Ü mezunuyum, umreye gittiğim zamanlarda basm açık geziyordum, tesettüre gireli 2 ay oldu.
Umreye gitmeden önce çok sayıda hacca, umreye giden insanları kınıyordum. Bir kere gitmek yeterli her sene hacca umreye gideceklerine yoksullara yardımcı olsunlar diyordum. Ama kutsal topraklarda yaşanan manevi hava gercekten çok başka, dinlemekle anlaşılmıyor, yasamak gerekli. Şimdi her sene Mekke ve Medine'ye gitmeyi gercekten özlüyorum, kutsal topraklarda yaşanan manevi haz bambaska

gerçekten öyle Mevlam herkese tattırsın o duyguyu.Ben de 5 sefer gittim umreye her sene gittiğim zaman geldiğinde o mübarek toprakların kokusu geliyor burnuma.Çocuklarım bile her seferinde geldiklerinden "anne ne zaman Kabe'ye gideceğiz"diyorlar.Bizde bu şubat ayında gitmeyi planlıyorduk ama bu durumda gidebilirmiyiz bilemiyorum.

Allah kabul etsin canım bize de bir oku minicik kalpten edilen bir duacık...Kapalı değilim ama, Allah bana da bir kerecik nasip eder inşallah oraya ayak basmayı, bana düşer mi bilmem ama...Maneviyatım haddinden fazla...

Esim internetten metafizik cozum konusunda uzman bir hoca bulmuş, telefon ile görüşmüşler, İlk söylediği deve dili ve Meryem otu olmuş, bunları getirtirseniz, size nasıl kullanılacağı konusunda, bilgi veririm onun dısında bazı dualar öğretecekmis, suya okuma yapacakmis, başka terkipleri de varmış. Ben destek aldıktan sonra sizlere detaylı bilgi veririm.
Daha önce dediğim ben B.Ü işletme mezunuyum, bu tür konulara, cinlere, büyüye daha önce inanmadım. Ama çok yakın arkadas çevremde bu tür sorunlar ile karşılaşanlar, metafizikten destek aldıktan sonra sorunları çözülen arkadaslarım oldu. Dolayısıyla ben de artık doga üstü varlıklara inanmaya başladım

Sevgili Evris ben de umreye gittiğim zamanlar başım açıktır, tabiki Allah gitmek isteyen herkese açık olsun kapalı olsun nasip eder inşallah

canım ümit vermek gibi olmasın ama bende yeni hamişim ve 2 günde bir benimde burnum kanıyor test yap derim ben

cnm 23 yaşındayım ilk defa oldu.Ve sıradan bir gün yani önemli bişey yaşamadım.Ben de ümitlenmemek için test yapmıyorum.zaten haftasonu pazartesi alıp salı sabah yaparım artık.Tşkler saol:)

Arkadaslar bhcg 60 cikti dr u aradim gebelik normal seyrinde ilerliyor dedi siz ne diyorsunuz

canım benimde perşembe günü bhcg 54 idi.bugün tekrar bakıldı 129 çıktı.iki günde bir tekrarlanması gerekiyor tstin.çünkü iki günde ikiye katlanması gerekiyor güzelim.dert etme.problem yoktur bence.dinlen bolbol.

Arkadaslar bhcg 60 cikti dr u aradim gebelik normal seyrinde ilerliyor dedi siz ne diyorsunuz

canım benimde perşembe günü bhcg 54 idi.bugün tekrar bakıldı 129 çıktı.iki günde bir tekrarlanması gerekiyor tstin.çünkü iki günde ikiye katlanması gerekiyor güzelim.dert etme.problem yoktur bence.dinlen bolbol.

slm kızlar nasılsınız bu aralar fazla gelen yok topiğimize

slm canım, ben iyiyim şükür..kürler mürler uğraşıyoruz işte:)
ben; bal tarçın çörekotu, incir, yarın soğan suyuna başlayacağım. dün de ovulasyon testlerime başladım..
eşim keçiboynuzu pekmezi, havuç suyu, proxeed plus.. devam ediyoruz bkalım canım..HER ŞEY BEBEK İÇİN...
Rabbim bu mübarek günler hürmetine isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver, içinde bize de ya Rabbim..
sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hamişlik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…